Şimdi Ara

Neden dövlet bize bahmiyy?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Devlet neden halkına bedava ev veya ev yapabileceği arsa vermiyor ki? Koca ülke bomboş duruyor? Anadolu bomboş. İnsanlar 1 ev alabilmek için ömürlerini harcıyorlar, sağlıklarından oluyorlar, zamanlarından oluyorlar, çok sıkıntı çekiyorlar? Her aileye bir ev veya arsa verse olmaz mı? Atalarımız bu ülkenin toprakları için kanlarını son damlasına kadar feda etmişti ! Toprağı sıksan şüheda fışkıracak diyor M.Akif. Atalarımızın kanlarıyla sulanan toprakları neden bize satıyorlar?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 24 Mayıs 2012; 20:32:25 >

• Bunları düşünmek için daha çok gençsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

70 milyon çok fazla. Şöyle 35-45 milyon civarında bir nüfusumuz olsaydı daha iyi olurdu. Başbakan hala 3 çocuk diyip duruyor ..
    Daha Fazla Göster
  • ben şöyle boğazdan bi arsa alayım mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Okurken yere düştüm,kalktım dayanamadım tekrar yere düştüm.

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Uyumu bana bi açıklasana merak ettim

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Uyumu bana bi açıklasana merak ettim

bilmem mobilden öyle görünüyor

• Devlet sana ev alma imkanı sunar. Sen de aklını kullanıp para kazanacaksın ve evini kendin alacaksın. Bedava ev dağıtsalar bu sefer de seninki iyi benimki kötü tartışması başlar.

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Devlet sana ev alma imkanı sunar. Sen de aklını kullanıp para kazanacaksın ve evini kendin alacaksın. Bedava ev dağıtsalar bu sefer de seninki iyi benimki kötü tartışması başlar.

Evleri olanlar oturmaya devam edebilir. Üç büyük şehir hariç diğer illerde uygulanabilir. İran bu şekilde halkına arsa dağıtmıştı. Toprakların gerçek sahibi halk mıdır yoksa kimdir?
  • Dilimi burnuma değdiriyorum konusu bile daha fazla ilgi görmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

Evet arkadaşlar Devlet neden halkına bedava ev veya ev yapabileceği arsa vermiyor ki? Koca ülke bomboş duruyor? Anadolu bomboş. İnsanlar 1 ev alabilmek için ömürlerini harcıyorlar, sağlıklarından oluyorlar, zamanlarından oluyorlar, çok sıkıntı çekiyorlar? Her aileye bir ev veya arsa verse olmaz mı? Atalarımız bu ülkenin toprakları için kanlarını son damlasına kadar feda etmişti ! Toprağı sıksan şüheda fışkıracak diyor M.Akif. Atalarımızın kanlarıyla sulanan toprakları neden bize satıyorlar?!

Aslında çok güzel bir noktaya değinmişsin.Devlet herkese ev verecek gücü olmayabilir ama arsayı rahat rahat verir ve vermelide sonuçta biz devlet için değil devlet bizim için var.Bu topraklarda hepimizin olduğuna göre arsa işi mantıklı.Prefabrik evleri duymuşsunuzdur.Görmeyenler için ss koydum. 15 bin liraya yabancı filmlerde gördüğümüz müstakil evlere sahip olabiliyoruz.Herkes bunlardan alır bir tane herkesin evi olur kimse evsiz kalmaz.

Neden dövlet bize bahmiyy?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 25 Mayıs 2012; 0:35:47 >

• Çünkü Türkiye kapitalist bir ülke ve sömürülüyor

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Devlet sana ev alma imkanı sunar. Sen de aklını kullanıp para kazanacaksın ve evini kendin alacaksın. Bedava ev dağıtsalar bu sefer de seninki iyi benimki kötü tartışması başlar.

Türkiye'de aklını kullanarak para kazanma kavramı biraz farklı ama Bu nedenle gelir adaletsizliği var..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.