Şimdi Ara

Game of Thrones nereden izlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tekrar izleme kararı aldım

bein connect üyeliği satın aldım. 7. sezon 7. bölümde kaldım, anasnı satayım haber vermeden bildirmeden diziyi kaldırdılar platformdan.

şimdi sittin sena başka platforma para vermem şurada 1 sezon kalmış bitmesine.

nereden izleyeceğim torrent de bulamadım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 17 Temmuz 2021; 0:8:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game of Thrones'u Nereden İzleyebilirsin?

HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'u izlemek istiyorsan, seçebileceğin birkaç seçeneğin var.

Ücretli İzleme Yolları:

• HBO Max: Game of Thrones'un tüm sezonları HBO Max'te mevcut.
    • Amazon Prime Video: Game of Thrones'un tüm sezonlarını satın alabilir veya kiralayabilirsin.
    • Google Play Filmler ve TV: Game of Thrones'un tüm sezonlarını satın alabilir veya kiralayabilirsin.
    • iTunes: Game of Thrones'un tüm sezonlarını satın alabilir veya kiralayabilirsin.

Ücretsiz İzleme Yolları:

• 123Movies: Game of Thrones'un tüm sezonlarının ücretsiz akışını sunar, ancak yasa dışıdır.
    • Movie4k: Game of Thrones'un tüm sezonlarını ücretsiz akışını sunar, ancak yasa dışıdır.
    • Putlocker: Game of Thrones'un tüm sezonlarını ücretsiz akışını sunar, ancak yasa dışıdır.

1. Sezonu Nereden İzleyebilirsin:

Game of Thrones'un 1. sezonunu HBO Max'te ücretsiz izleyebilirsin. Ayrıca Amazon Prime Video, Google Play Filmler ve TV veya iTunes'dan da satın alabilir veya kiralayabilirsin.

Hangisini seçersen seç, Game of Thrones'un destansı dünyasını ve unutulmaz karakterlerini deneyimlemenin keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dizi run dan izliyom ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar beceriksizsin, game of thrones yazdım ilk çıkan yere girdim açıldı.

• blutv'de olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyw bro oldu

torrent indirecektim tam da  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 17 Temmuz 2021; 9:50:56 >
  • 1337 den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gavuroglan kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlenen film tekrar izlenir de izlenen dizi niye tekrar izlenir ki, o kadar bölüm tekrar izlemek vakit kaybı değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt

2016 2017 civarında bitirmiştim. 8. sezona geçmedim ve tazelemek için baştan izleme kararı aldım  

5 kere lost 15 kere atla izlemis adamım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 17 Temmuz 2021; 10:34:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.