Şimdi Ara

Neden chrome css'ini görmüyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • site bu neden explorer sorunsuz açarken chrome css leri okumuyor?

• Sitenin kaynak kodlarına baktığımda herhangi bir css dosyası çağırdığını ya da css komutu girdiğini göremedim.
    quote:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="stil.css" />

<head> </head> tagleri arasına bunu yazarak stil dosyanı çağırabilirsin. stil.css 'i dosya adına göre değiştirmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorCode -- 30 Mayıs 2014; 11:22:33 >
  • ErrorCode kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi çağrılmış durumda sorun internet explorer'in css'i görüp chrome'un görmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

Hocam dediğiniz gibi çağrılmış durumda sorun internet explorer'in css'i görüp chrome'un görmemesi.

Yönlendirme yapmışsınız şimdi fark ettim. Sitenizi kopyalayıp kendi hostuma attım bütün tarayıcılarda çalıştırabildim. Sorununuz hostla ilgili anlaşılan, tam sebebini bilemiyorum. Farklı bir hostingde deneyebilirsiniz.
    Hocam sizin hostunuzdaki linki bir atsanızda baksam görünümüne acaba benim chromedamı sorun var çünkü masaüstünden çalıştırıncadaa chromeda sorun veriyor explorerda sorun yok bir gencin ödeviymiş html ile sayfa yapın demiş hocası yardımcı oluyım dedim ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

Hocam sizin hostunuzdaki linki bir atsanızda baksam görünümüne acaba benim chromedamı sorun var çünkü masaüstünden çalıştırıncadaa chromeda sorun veriyor explorerda sorun yok bir gencin ödeviymiş html ile sayfa yapın demiş hocası yardımcı oluyım dedim ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.

Dün girmeye fırsatım olmadı fakat buyurun: Link
    teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @nayir @ErrorCode selam, konuyu hortlatıcam fakat benzer sorunu yaşıyorum css ile vsc üzerinden yazdığım kodları chrome üzerinden live ederek yazıp responsive liğini ayarladım. Ücretsiz hosting sağlayan sunucuya aktardığım zaman chrome da çalışmıyor safari de cihazdan cihaza değişiyor neden böyle bir durumla karşılaştığımı araştırıyorum. Kodlarımda herhangi bir sorun da yok. Çözüme nasıl ulaştınız acaba ?

Şimdiden teşekkürler.

• Hocam aynı sorunu yaşamaktayım. Dün css dosyalarım takır takır çalışırken bugün chrome açmaz oldu. Çözüm bulabildiniz mi hocam.

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt

Halletim hocam kullandığım hosting kaynaklı bir sorunmuş. Ücretsiz olunca tabii  

• Hocam bende halletim. Bende href i yanlış vermişim. Bende fotoğraflar img klasöründe html kodları html klasöründe css kodları da css klasöründe. hmtl klasörü içinden css kodlarına erişmek için ./css/style.css yazıyordum. Meğer bu yaptığım yanlışmış. Onun yerine ../css/style.css yazdım düzeldi. iki nokta bir üst klasöre çıkartıyor oradan da tekrar css klasörüne geçicekmişiz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.