Şimdi Ara

Bilgisayarım Google Chrome yüzünden kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 4-5 gündür bilgisayarım kasmaya başlamıştı.Sonra kastığı bi zaman görev yöneticisinden işlemlere girip orda işlemciyi en çok kullanan şeye baktım ve Google Chrome'yi gördüm.Google Chrome'u hemen kapattım.Kasma sorunu geçti.Bilgisayarımın özellikleri

Intel Core Quad 2 Q9550 2.83GHz 4 çekirdek
    2GB DDR2 ram
    2GB 256bit DDR3 Nvidia GeForce 9600 GT ekran kartı

Başka istediğiniz bi özellik varsa söyliyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bilgisayar Kasmasıyla Chrome Bağlantısı

Google Chrome, en popüler tarayıcılardan biridir; ancak bazı durumlarda bilgisayarınızda kasma sorunlarına neden olabilir. Chrome kasma sorunu, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

• Arka Plan İşlemleri: Chrome, arka planda birçok işlem çalıştırabilir ve bu da kaynakların tükenmesine ve bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olabilir.
    • Çok Sayıda Sekme ve Uzantı: Çok sayıda sekme ve uzantı kullanmak, Chrome'un aşırı yüklenmesine ve bilgisayarınızın kasmasına yol açabilir.
    • Bellek Sızıntıları: Bazı Chrome uzantıları veya eklentileri bellek sızıntılarına neden olabilir ve bu da kullanım dışı belleğin zamanla dolmasına ve bilgisayarınızın yavaşlamasına yol açar.
    • Eski Versiyon: Chrome'un en son sürümünü kullanmıyorsanız, kasma sorunları yaşayabilirsiniz.

Chrome Kasma Sorununu Giderme

Chrome kasma sorununu gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Arka Plan İşlemlerini Temizle: Chrome'un adres çubuğuna "chrome://discards" yazın ve Enter tuşuna basın. Bu, arka planda çalışan işlemleri temizleyecektir.
    • Sekmeleri ve Uzantıları Azaltın: Bir seferde çok sayıda sekme kullanmaktan kaçının ve gereksiz uzantıları kaldırın.
    • Bellek Sızıntılarını Kontrol Edin: Chrome'un adres çubuğuna "chrome://memory-redirect" yazın ve Enter tuşuna basın. Bu, bellek sızıntılarını tespit etmenize izin verecektir.
    • Chrome'u Güncelleyin: Chrome'un en son sürümünü yüklemek, kasma sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Chrome'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi sileceğini unutmayın.

Chrome kasma sorununu çözmek için bu adımları izleyerek bilgisayarınızın performansını artırabilir ve web'de daha sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Chrome'da yüklü olan eklentileri devre dışı bırakıp bir daha dene.

şaka bi yana :p
    chrome açıkken ve kasıyor iken
    shift+esc yaparak chromun kendi görev yöneticisini açarsın
    orada chrome'un işlemciyi en çok hangi sayfası ya da özelliği kullanıyor görebilirsin

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Chrome'da yüklü olan eklentileri devre dışı bırakıp bir daha dene.

Yüklü eklenti olarak sadece Internet Download Manager'ın eklentisi var başkada bir eklenti yok.

Orijinalden alıntı: DreaMale

şimdi kartının arkasındaki son üç haneyi de söyledin mi tamamdır

orada chrome'un işlemciyi en çok hangi sayfası ya da özelliği kullanıyor görebilirsin

Facebook'u kullanıyor.Şimdi yandex.browser kullanıyorum onda pek kasma olmadı.Sorun son 4-5 günde çıktı dediğim gibi.Normalde takır takır çalışan bi bilgisayardı

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Orijinalden alıntı: DreaMale

şimdi kartının arkasındaki son üç haneyi de söyledin mi tamamdır

Facebook'u kullanıyor.Şimdi yandex.browser kullanıyorum onda pek kasma olmadı.Sorun son 4-5 günde çıktı dediğim gibi.Normalde takır takır çalışan bi bilgisayardı

bende de aynı sorun var son bir kaç gündür acayip kasıyor videolar yüklenmiyor çözemedim sorunu..
    GIGABYTE 990XA-UD3 AMD AM3 // AMD FX X8 8350 4GHz // SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit / KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz // SEAGATE 1TB Barracuda Sata 3.0// CORSAIR CARBIDE™ 200R 550W ///Sony Xperia Z2 ///Volvo S60 (2006)

• Chrome bıktırdı 20-25 gündür yandex browser kullanıyorum,çokta memnunum chrome tıkladığımda mynet anasayfa 3-4 dakikada açılıyor hiçbirşey yapamaz olmuştum kullanmıyorum şimdi ie bile daha hızlı chrome'dan.
    Daha Fazla Göster
  • Çözüldüğüne sevindim yine de bir taratın isterseniz;

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

Orijinalden alıntı: cohannan

Çözüldüğüne sevindim yine de bir taratın isterseniz;

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

Bu combofix le tarattım ama pek bişey anlamamıştım.Microsoft Security Essentials ile taratıcam.Bide benim harddisk bozuluyor.Ondan kaynaklı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: spurdo

waterfox kullan 64 bitse,32 bitse palemoon. bunlar modifiyeli firefoxlar,sadece windows için tasarlı ve daha hızlıdır.

Eklentilerde sadece IDM var demiştim.Onu kaldırdım şimdi kasmıyor.Hiç aklıma gelmemişti IDM'den kasıcağı.Belki ondan değildir ama bana ondan oluyormuş gibi geliyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.