Şimdi Ara

Chrome ve Explorer Java'yı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yaparsam yapıyım bilgisayarım javayı görmüyor arkadaşlar, win 8.1 pro 64 bit kullanıyorum ve en güncel win 8 64 bit javasını indirdim yine de chrome ve explorer da java gerektiren sitelerde java gözükmüyor bilgisayarınızda uyarısı alıyorumne yaparsam yapıyım bilgisayarım javayı görmüyor arkadaşlar, win 8.1 pro 64 bit kullanıyorum ve en güncel win 8 64 bit javasını indirdim yine de chrome ve explorer da java gerektiren sitelerde java gözükmüyor bilgisayarınızda uyarısı alıyorum
     Chrome ve Explorer Java'yı görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan90 -- 11 Haziran 2015; 17:40:04 >

• Görev Yöneticisi'nden işlemlerden chrome'un yanında 32 bit yazısı var mı yok mu bakabilir misiniz?
  • ugurcan90 kullanıcısına yanıt
    Son çıkan chrome sürümlerinde java sorunu var. Bunu kaldırmak için şöyle bir metod var isterseniz bi uygulayın

1. Google Chrome'yi açıp adres satırına chrome://flags/#enable-npapi kopyalayıp, yapıştırın.

2. Açılan listeden NPAPI'yi etkinleştir'e tıklayın.

3. En alttaki 'Şimdi Yeniden Başlat' a tıklayın.

sonucunda chrome kapatılıp yeniden başlayacaktır, bu chrome da çalışmayan java sorununu büyük ihtimalle çözecektir, ancak IE dede aynı sorun varsa, javayı kaldırıp bilgisayarı kapatıp açarak yeniden kurmanızı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 11 Haziran 2015; 18:04:02 >
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben yazacaktım fakat bu durum sadece 64 bit chrome'da var o yüzden sordum. Eğer 64 bit ise cevabınız ile arkadaşın sorunu çözülecektir.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Ben iş yerimde 64 bit evdeyse 32 bit windows kullanıyorum ve her ikisinde de 2 ay önce bunları uygulamam gerekti. Şu anda her ikisinde de sorunsuz çalışıyorum. Durum sadece 64 bitle ilgili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Son çıkan chrome sürümlerinde java sorunu var. Bunu kaldırmak için şöyle bir metod var isterseniz bi uygulayın

1. Google Chrome'yi açıp adres satırına chrome://flags/#enable-npapi kopyalayıp, yapıştırın.

2. Açılan listeden NPAPI'yi etkinleştir'e tıklayın.

3. En alttaki 'Şimdi Yeniden Başlat' a tıklayın.

sonucunda chrome kapatılıp yeniden başlayacaktır, bu chrome da çalışmayan java sorununu büyük ihtimalle çözecektir, ancak IE dede aynı sorun varsa, javayı kaldırıp bilgisayarı kapatıp açarak yeniden kurmanızı öneririm...

Malesef çözmedi 3-4 defa zaten kaldırıp kurdum işe yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Görev Yöneticisi'nden işlemlerden chrome'un yanında 32 bit yazısı var mı yok mu bakabilir misiniz?

Yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Programı(javayı) kaldırdıkdan sonra,kullanıcılar klasöründe java ve sun kelimelerini aratarak bulduğunuz tüm dosya ve klasörleri silip,pc kapatıp açtıkdan sonra instal deneyebilirsiniz. Belki işe yarar, bende bazen bu yöntem, çalışma da sıkıntı olduğunda işe yarıyordu. (32 bitde)
    İlk olarak Java'ların hepsini kaldırın. Chrome'u kapatın tekrar açın. "digimonster" arkadaşımızın Google Chrome için önerdiğini uygulayın. Ardından Chrome'dan java sitesine girip kurulum yapın. Chrome'u kapatıp açın, düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.