Şimdi Ara

Neden Bütün Problemlerin Kaynağı = FENERBAHÇE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde konu açmak hiç huyum değildir , okur , yorum yapar ve çıkarım ama sevgili arkadaşlar bu zamana kadar olan bütün sıradışı olayların baş mimarı neden Fenerbahçe ?

    3 Temmuz Şike Süreci .
    Timsaha Gelinen Şampiyonluklar .
    Şampiyonlar Liginde '' 0 '' çekmeler .
    Beşiktaş'ın Sahaya Çıkmaması .
    Galatasaray maçında Fatih Terim'in alnının açılması .
    Yine bir Galatasaray maçında Bünyamin Gezer'in , yardımcısı Yan Hakemin( Tarık Ongun ) kafasının yarılışı .
    Galatasaray'ın , Kadıköy Fenerbahçe stadında kupa kaldırması .
    Galatasaray'ın yine stadında Şampiyon olması .
    Kadıköy'e bayrak dikilmesi .

    Şöyle bir yakın geçmişe bakınca aklıma gelenler bunlar .
    Neden sizce liste bu kadar uzun







  • -Şike süreci
    -timsaha gelen son saniye kaçan şampiyonluklar
    -ŞL'de 0 çekme
    -GS'nin Kadıköy'de kupa kaldırması ve şampiyon olması

    Bir kere bu üsttekiler yönetim ve teknik ekibe bağlı olarak gelişen olaylar. Şike süreci hariç de hepsi sportif şeyler. GS'nin de BJK'nin sportif açıdan kötü, rezil dönemlerini sayabiliriz. Şike sürecine gelirsek de o konu Aziz Yıldırım'a dayanıyor. Şimdi fetö, kumpas falan demeyeceğim fakat Aziz Yıldırım sayesinde Fenerbahçe antipatik, sevilmeyen bir takım haline geldi 3 Temmuz dönemi de bunun sonuçlarından biri oldu bence.

    Yani yine söylüyorum üstteki 4 madde Aziz Yıldırım ve beraberindeki Aykut, Vitor, İsmail, Advocaat gibi istikrarsız, kötü teknik adamların doğurduğu sonuçlardır.

    Gelelim Bünyamin Gezer, Tarık Olgun'ın kafasının yarılışı gibi şeylere;

    -Sulu derbi (detayları biliyorsunuz)
    -Volkan'a rakı şişesi fırlatılması
    -Volkan'a Trabzon'da direk fırlatılması
    -Mehmet Topal'ın, Hasan Çetinkaya'nın Vodafone Park'ta kafalarının yarılması
    -Fenerbahçe takım otobüsünün kurşunlanması
    -Olimpiyat'ta 80 bin BJK taraftarının olduğu BJK-GS maçında taraftarın sahaya inmeye kalkışması sonucu tatil olan ve GS'nin hükmen galip sayıldığı maç


    ... aklıma gelmeyen çok şey var bu saatte bunları hatırlayabildim. Demem o ki bu konunun açılışı bence iyi niyetli değil gibi. Sizin de başka takımların da başına böyle şeyler geldi.

    Al bir-iki madde daha aklıma geldi;

    -Geçen sene basketbol Türkiye liginde şampiyonluk serisinde BJK'nin evindeki maçta taraftarın olay çıkartması ve maçın tatil edilip seyircisiz oynanması.
    -Yine basketbolda bu sene Trabzon'un evinde Trabzon-Fener maçında taraftarın bayan hakemlere saldırma girişimi, taraftar kaynaklı maçta çıkan olaylar...


    Bunların da kaynağı Fener mi?




  • Bu adamlar tribünden atlar futbolcuya saldırır, tribünden taş atar futbolcunun yöneticinin kafasını yarar, teknik direktörü futbolcusu hakeme ana avrat dakikalarca söver, teknik direktörü futbolcunun boğazını sıkar, tribünde küfür işi bunlardan çıkmıştır, tribün grubu resmi hesaptan rakip teknik direktöre köpek ama sorsan “Efendi Beşiktaş”.



    Diğer taraf için taraftar cinayetleri, sulu derbiler falan hiç yazmıyorum. Herkes aynı lacivertin tonu bu ülkede. Bu ülkede yıldızı yok diye masa başında şampiyonluk verildi. Malum futbolcuya senelerce kart çıkmadı. İyi alışmışlardı. O sebeple zaten emsal olsun emsal olsun dediler. Bak sen senin teknik direktörün futbolcunun boğazına sarıldı verseydin 6 aylık ceza emsal olsaydı efendi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 4 Mayıs 2018; 9:3:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz faktörü
  • alışmış kudurmuştan beterdir derler adamlar hiç boş durmuyor masabaşıya devam
  • herkese hakkettiği gibi davranıyoruz
  • Çünkü bu ülke de herkesin ortak düşmanı-rakibi fenerbahçede o yüzden. Fenerbahçeye karşı her türlü ittifakı dostluğu yaparlar gerek masa başında gerek sahada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Çünkü bu ülke de herkesin ortak düşmanı-rakibi fenerbahçede o yüzden. Fenerbahçeye karşı her türlü ittifakı dostluğu yaparlar gerek masa başında gerek sahada.
    Bu kadar.

    2002-2012 Ligi domine ettik, ya şampiyon ya en büyük adaydık. Aziz faktörünü de katarsak çok antipati topladık.


    Saha olayları bizim yapmamızın on katı bize yapıldı.
  • Büyük olduğumuz için olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son şl gittiğinizde playstation 2 yeni çıkmıştı anasını satayım kim sizin neyinizden korksun Allah aşkına? Çok büyüklermiş ondan ortak düşmanmıymış herkes. Yazık, Aziz Yıldırım kendine benzetti bunları.
  • Adamların başkanı Aziz Yıldırım, başkan yardımcısı Mahmut Uslu. Yönetime koşulsuz itaat etmenin iyi taraftarlık olduğunu sanıyorlar.



    Yönetimi ne derse ona inanan bir güruh. Yandex 100 milyon dedi inandılar, uefa tazminat dedi inandılar, her şeyi açıklayacağım tüm kurumlar çatırdayacak dedi inandılar, istifa dedi inandılar. 5bin tane yalanı var böyle.

    Aziz Yıldırım'ın hayatı bir gün kitaplara konu olacak. En büyük tarikatlarda böyle bir bağlılık yok.

    Ünal Aysal,Fikret Orman,Ali Koç,Sadettin Saran kavgalı olduğu adamlar Şekip Mosturoğlu,Mahmut Uslu bir numaralı yol arkadaşları. Bu bile her şeyi özetliyor.

    Taraftar olmanın doğal sonucu kendini haklı görmektir. Sonuçta mutlak doğrusu olmayan bir şey. Ama bir insan sırf taraftarı olduğu kulübün başkanı diye kendisine paralı köpek diyen, ben ne istersem bu kulüpte o olur diyen adama dahi arka çıkıyorsa tartışılacak bir şey yok zaten. Biz büyüğüz, siz hepiniz biz tek edebiyatına devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taarin -- 4 Mayıs 2018; 17:4:2 >




  • Tek yanlı yazılmış bir yazı o yüzden cevap vermeyeceğim önce iğneyi kendine batıracaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    yeminle duygularıma tercüman olmuşsun, 3 temmuzda fenerin küme düşürülmesi meselesi gündemdeydi, eğer düşürülseydi bir daha maç falan izlemezdim. FB olmasa gerçekten izlenecek bir lig değil bu lig. FB olmasa kimle maç yapacağız? kimle yenişmeye çalışacağız? FB-GS nin olmadığı bir süper lig, lig değildir. hatta böyle liverpool ya da city kalitesinde bir takım daha lazım bizim lige. çünkü fb de, gs de çok saldı kendini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratsx

    Bu mesaj silindi.
    Mahallede top oynayan 10 yaşında cocukların ağzına bilmem ne bahce diye mâl olmuş bi klüpsünüz aradan 200 yıl'da geçse bu böyle bilinecek böyle konuşulacak. Çok şükür bizim öyle diyenimiz yok bi fetö damgası vurulmaya kalkıldı sizin klübünüzden 45 calışan feto damgası yedi atıldı yani onda bile üste çıkıp karşı atak yapmanıza müsade etmedi allah onda bile bize söylenenden kat kat fazlasını yapmışsınız. Ben şunu her yerde söylerim bu ülkede bi x bi takımın yapıpda fenerin yapmadığı hiç bir bok yoktur istersen bana 5000 tane şey yaz şuraya fener 50002 tane yapmıştır öyle bi takım fenerbahce.

    Geçen bölümünüzede yazdım ne kadar kindar iftiracı bi taraftar topluluğu varsa sizin klübünüze ait yöneticilerden hepinize kadar. İlahi adalet ama başınıza gelmeyen kalmadı kaç yıldır yüzünüz gülmüyor bizden daha favori çıktığınız dönemler bile şampiyon olamadınız. Bizim sadece bu yıl şampiyonluğa oynadığığımız kurduğumuz kardonun parasını 2 yılda bi sakat adama verdiniz. O kadar iyi çıkıyorki sizden 2011'den beri.

    Ne kadar anadolu takımı varsa hepsiyle sorunlusunuz , Bir defa iğneyi kendinize batırmadınız herkes suçlu siz suçsuzsunuz öyle bi pskolojiniz var herkes size oyun oynuyo amerika nasa , tff , fifa , fetö herkes. Nasa size kumpas yapıyo uzaydan. Paranoyalarınızla uğraşmaktan kaos ile uğraşmaktan adam akıllı yönetilemiyorsunuz bile.

    Kimse kusra bakmasın ben 50 tane feneri beşiktaş'a değişmem adamlar batma noktasından geldiler buralara ne kimseyle işleri oldu ne birşey sadece başarılı oldular diye bizde biraz sinirlenip fener tarafına kaydık ama fener'e acımayacaksınız en sinsi klüptür arkanızdan her türlü işi çevirirler.

    Daha bundan 1 hafta önce bizi kupadan eleyen okan buruğa bi girin bakın bölümlerinde neler diyor paranoyak herifler.

    Acımayın şunlara allahın izni ile 21 şampiyonluğuda alırsak çok büyük yükten kurtulacağız 4 5 değişiklik ile 2011 dönemini yakalarsak. Bunları değil alikoç real madrid yönetiminide getirseler kimse kurtaramaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratsx

    Bu mesaj silindi.
    Fetönün önde gelen avukatlarıyla halısaha maçı yapan takımın taraftarının bize fetöcü demeside tam sizin taraftar profiline yakışan bir hareket. Bide miraderim Mardonanın bir sözü var bir ülkede en çok nefret edilen takım en büyük takımdır, kupalar falan hiç devreye sokmican çünkü nefret edilme en büyüklüğü belli eder kupalar ne ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 5 Mayıs 2018; 9:14:27 >
  • Aykut Kocaman: "Galatasaray deplasmanlarda zorlanıyor. Akhisar'a takılma şansları yüksek. Eğer Akhisar maça yedeklerle çıkarsa şampiyonluk yarışı veren diğer takımlara haksızlık eder. Çok büyük ayıp olur”

    İşte bu yüzden hep algı kaos peşindeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto83 -- 5 Mayıs 2018; 12:06:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener sürekli zirveye oynuyor, bizim gibi 3-4 sezonda bir dibi görmüyor ya da Beşiktaş gibi 1 sene şampiyon olup 10 sene ortadan kaybolmuyor. Sebebi bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Fener sürekli zirveye oynuyor, bizim gibi 3-4 sezonda bir dibi görmüyor ya da Beşiktaş gibi 1 sene şampiyon olup 10 sene ortadan kaybolmuyor. Sebebi bu.
    Sebeplerden biri bu dediğin gibi Fenerbahçe daima şampiyonluğa oynuyor bir standardımız var sezon başında diğer takımlar kaçıncı oluruz diye düşünürken biz daima ilk 2'de oluruz acaba şampiyonluktaki rakibimiz kim olur diye düşünüyoruz


    Galatasaray'ın ortası yok ya şampiyon oluyor ya da dibi görüyor
    Beşiktaş ise saman alevi gibi bir dönem ortaya çıkıyor sonra gözden kayboluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Bu kadar.

    2002-2012 Ligi domine ettik, ya şampiyon ya en büyük adaydık. Aziz faktörünü de katarsak çok antipati topladık.


    Saha olayları bizim yapmamızın on katı bize yapıldı.

    Alıntıları Göster
    O zaman biz de domine etmiş oluyoruz. Siz mi biz mi? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.