Şimdi Ara

Neden bu kadar şikayetçisiniz? Senin şikayetin ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bile görüyorum, adam köprüden, yoldan, okulda verilen yemekten, ekonomiden şikayetçi..

sanki eskiden süper bir devlettik de sonradan olduk.

Ukrayna'daki halkın şu anki şikayetlerinin hiç birinde bu bizim tayfanın şikayetleri yoktur eminim buna.

----

Sahi, okulundan, anne-babandan, sokağından, arkadaşlarından, ülkeden, sevgilinden ve kendinden ne gibi şikayetleriniz var?

Tek tek okurum cevap da yazabilirim dostlar.

Ciddiyim.

• Ekonomi harici bi derdim yok :)

• Hamdolsun... bu da düzelecektir inancım böyle.

• Ekonomi sağlık sağlık derken sağlık sistemi başka pek derdim yok

• Kendiyle problemi olmayan insan sağlıklı bir insan değildir. Bu ülkede insan önce kendinden, sonra ekonomiden ve çevresinden şikayet etmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El kadar çocukların sokakta dilendirilmesinden, vatandaş olarak konuyla alâkalı ihbar sonrası çocuğu alıkoyacak kamu kurumu da dahil, hiç bir imkanımız olmamasından,

insanların bakma kabiliyeti olduklarından fazla çocuk yapmaya teşvik edilmesinden, yetiştiremeyeceği kadar çocuk yapanlar sayesinde toplumda ahlâksızlığın zirveye çıkmasından,

sahipsiz hayvanlar için bunca sene hiç bir adım atilmayip, bir anda katledilerek, psikopatlar katiller cesaretlendirilerek birilerinin aklı sıra sorunun çözülmeye çalışılmasından ciddi olarak şikayetçiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikkayetlerimi sıralarsam buradan fizana kadar yol alır. İnsanların akıl sağlığını yok ettiler. 10 Sene öncesine gitsek en azından insanların biraz daha akıl sağlığı yerindeydi.

Bu sadece bizim ülkede değil, tüm Dünya üzerinde olan bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 1 Mayıs 2025; 20:1:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne yiyip ne içiyorsunuz da günümüzdeki Türkiye'de şükür edebiyatı yapabiliyosunuz Twitter a her girişimde ülkenin biraz daha dibe batışını çok rahat görebiliyorum Allah size akıl fikir versin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adaletsizlik. Ülkenin her kurumuna sirayet etmiş yozluk ve liyakatsizlik. Ben biliyorum ki sokakta biri beni arabayla ezse ona birşey olmayacak işte bu canımı çok sıkıyor. Yada biliyorum ki evime hırsız girse hatta yakalansa iki gün sonra dışarı çıkacak

• 3 yıldır kesintisiz savaşta olan bir ülkeyle kıyaslamaniz bagirtti hocam. Neden ortalama çoğu kişinin mutlu yaşadığı bizim klasmanda bir Balkan ülkesindeki mutluluk seviyesiyle kıyaslamak yerine Ukrayna ?

• Bu model kim ya? Yeni mi çıktı? Banlanmak da istemiyom.

• Şikayet ettiğin konuya güç vermiş oluyorsun. Çekim yaratıyorsun.  

• Mobidik kullanıcısına yanıt

belki öyle ama, insanlar birbirlerinin şikayetlerini görmesi kendini anlaması için daha iyidir.

en son okuduğum bir yazıya göre,

%20 'lik bir durum gerçek anlamda mutsuzluğa neden olabilirken, kalan insanları mutsuzluğa iten %80'lik durumun aslında tamamen o bireyin algısı ile ilgili olduğunu ifade etmişler.

özet: mutsuz bir adamın mutsuzluğunun %20 si gerçek nedenler, %80 i algısal, sanal nedenler.

• Neden bu kadar şikayetçiyim biliyor musun ?

O sevdiğim şey her ne ise kız olur işim olur veya başka bir şey olur dört elimle sarıldığım onu kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğum halde o şeyin ellerimden kayıp gitmesinden aşırı derecede şikayetçiyim.,

Geçen yıl çok sevdiğim işimden çıkarıldım. Ama hiç sevmeyen her işe geldiğinde küfreden adam işinde çalışmaya devam ediyor. Evet benimde zamanında saydığım mutlaka olmuştur kabul ediyorum ama seviyordum ve işimi yapıyordum.

Neden bu kadar şikayetçiyim biliyor musun ?

29 yıllık hayatımda kimsenin bana hiç bir şekilde şans vermemesinden çok şikayetçiyim.

Mesleğim var. Elektrik bölümü ön lisans mezunuyum.Evet kabul 4 yıllık değil ama en azından olacaksa seni sıradan bir personel olmaktan kurtarabilir. Mesleğim ile ilgili iş arayınca diyolar bana sen tecrübesizsin biz tecrübeli arıyoruz. Gittiğim her yer aynısını diyor. Peki ben nasıl öğreneceğim bu mesleği youtubeden izleyerek mi ? Böyle olunuyorsa hemen olurum hiç problem değil.

Sadece işim değil öğrencilik sürecimdede durum asla değişmedi yine. Evet belki rezalet bir öğrenciydim ama bana dersler saçma geldiği için dinlemezdim. Malum ülkemizde dersleri iyi olana zeki olmayana aptal gözüyle bakıldığı için aynı muameleyi bende gördüm.

Hiç unutmuyorum sanırım 7. sınıfta filanım. Yıl sonu gösterisi gibi bir şey olacak. Sunucu gibi birşey arıyorlardı. Benimde kulağıma geldi bu. İlgiliyim o zaman böyle şeylere tabi. Bir cesaret öğretmenimin yanına gittim dedim öğretmenim bende görev almak istiyorum. Ne dese beğenirsin ? Senin dişlerinde tel var sen konuşamazsın sahnede. Tamam öğretmenim dedim ve tuvalete girip ağladığımı bilirim o yaşta. Tabi diyemedi sen aptalsın yapamazsın diye okumuş kadın nihayetinde.

Aşk hayatımda sevdiğim aşık olduğum hiçbir kızın bana şans vermemesinden çok şikayetçiyim.

Çok mu zor gerçekten altı üstü bir defa buluşup kahve içecez yani beğenmediysen bir daha görüşmeyelim dersin uzarım zaten.Evet sevgilim oldu yakınlaştığımda oldu kabul ama şu ana kadar uzaktan ilişkiyi becerebildim sadece. Zaten fazla yürümedi oda ayrıldık. Ondan önceki flörtümü çok seviyordum aşıktım hemde kör kütük aşıktım. Ama onuda beceremedim olacak gibiydi sinyalleri hep olumluydu ama onuda beceremedim. Bak buradada çok istediğim bir şeyde şans elde edemedim.

Ha bide şöyle bir durum var. Yanlışlıkla oluyor bazen arkadaşımın tanıdığını ekliyoeum hemen bana geri dönüyor arkadaşım sen benim falanca arkadaşımı eklemişsin ne yaptık olm yanlış mı ayıp mı ne ? Başkaları vesile oldum diye mutlu oluyor normal olan şey bana gelince anormal oluyor inanamıyorum.

Hayatımda aldığım hiç bir kararın bugün hiçbir faydasını göremedim biliyor musun ?

Uzun süren askerliğim yüzünden o kadar güzel işler kaçırdım ki bazen aklıma geliyor çıldırıyorum. Tek suçum hayatımı bir an önce atılıp hayatın düzenini bozmadan herşeyi sırasıyla yapmak ama görüyorum ki düzeni bırak lambır lumbur yaşayan insanların daha iyi işleri var keyifleri yerinde ben onların yanında ezik kalıyorum artık.

Anlıyor musun şimdi nelerden şikayetçiyim veya şikayetçiyiz ?

Yani kısaca evet hayatımda şurada iyiki şunu yapmışım veya şu kişiyle arkadaşlık etmişim bana faydası çok büyük oldu veya iyi ki şu işe girmişim bana çok güzel olaylara vesile oldu veya şu işi öğrendim ilerde bunu mutlaka kullanırım ve ya şu kızla iyi ki görüşmüşüm beni çok mutlu etmişti hayata bakış açımı değiştirdi. Beni daha iyi bir kişilik yaptı diyebildiğim ne bir olay ne bir kişi veya bir tercih olmadı anlatabiliyor muyum ? Hep sürekli keşke yapmasaymışım keşke oraya başlamasaymışım keşke o kızla sevgili olmasaymışım ama sürekli keşke hiç iyi ki yok anlatabildim mi ?

Çok uzun olduğu için özür dilerim Cevabını içtenlikle bekliyorum. Cevap vermesende okumuş olman bile yeterli. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 2 Mayıs 2025; 20:31:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.