Şimdi Ara

Neden bu kadar sert ,genelleyici ve keskinsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki sadece bir örnek lafım onlara değil
    İlk olarak bazıları Osmanlı'yı sevene, bilmem şuna oy atana dinci geri kafalı yobaz ulan adam müslüman besmele çekse yobaz diyecek hala gelmiş ve sorsan yobazlığın ne olduğu bilmeyen herifler var şimdi bana da bu yobaz ne diyo diye demeye başlamışlardır neyse
    Diğer yandan ve en kötüsü bunu yazması zor olucak ince çizgilerde olduğu için , ister kabul et ister etme seve seve bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğunu kurtardığını hala kabullenemeyen
    Sağda solda ataput diye gezinen tipler öncelikle sizden iğreniyorum . İkinci olarak her CHP liye kafir içkici devlet düşmanı gibi tanımlarda bulunan , kızlar için her şort giyene bilmem ne giyene kafir deyip internette fake açıp selam çukulatam diyen,araştırmayan kulaktan duyduğuyla yetinen ve onu namusu gibi savunan tipler baya bi türemiş

YA ARKADAŞLAR ŞUCU BUCU DİYE AYIRMAYA GEREK VAR MI ?

BEN BAYA BUNALIYORUM BU YAZILANLARI GÖRDÜKÇE İÇİM ACIYO HEPİMİZ AYNI VATANIN EVLATLARIYIZ BUNLARA GEREK YOK ASLINDA YAZMAK İSTEDİKLERİMİ YAZAMADIM YAZARKEN 10 KERE SİLİP TEKRAR YAZDIM NEYSE ÇOK BOŞ YAPTIM ZATEN OFF TOPİC

ÖNEMLİ NOT: RESİMDEKİ ARKADAŞLARA HİTABEN YAZMADIM ORTAYA ATTIM İSTEYEN ALIR

Neden bu kadar sert ,genelleyici ve keskinsiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oo meşhur oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda tamamen aynı düşünüyoruz.

Ayrıca başı kapalının başı açık olana ve başı açık birisinin kapalı olana söylediği laflarda kişiler arasında karakter olarak çok fark göremiyorum.Bu konu içerisinde birbirine karşıt gösterilen görüşlere aşırı bağlı bağnaz insanlar içinde aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden- -- 29 Temmuz 2018; 3:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e adam çomarsa ne diyelim?ataput falan demiş bir de 2002'li ergen,trollse yine aptallık.neyin üzerinden mizah yapılır yapılmaz bunları anlaması lazım milletin.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Troll değil ya baya atıp tutmuştu, trollese de baya baya baya suyu çıkmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.