Şimdi Ara

Neden bu kadar çok transfer yapıyoruz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çempyıns lig,Süper lig ve Türkiye kupasında mücadele edeceğiz.Basının ve taraftarıızın çoğu için bu kadro yeterli,fakat Fatih hoca yeterli bulmuyor.

Bunun sebebide alternatifli bir kadroya sahip olmayışımız.Ne Emre nede Engin klasik kanat oyuncusu değil,bu yüzden kanatlara 2 oyuncu alındı.

Fakat burda bir şeye dikkat etmenizi istiyorum,Hamit defans için alındı.Eboue Afrika kupasına gittiğinde çektiğimiz sıkıntıyı hepimiz biliyoruz.

Elbette kanatlardada yeri geldimi oynuyactır..

Amrabat ve Çilekte kanat oyunsu olarak alınacak.Elimizdeki forvetler Elmander,Necati,Sercan,Baroş,Mehmet..

fakat iyice incelediğimizde Sercanın takıma şuana kadar hiç katkı yapmadığını,Baroşun sürekli sakatlandığını,necati ve elmanderinde yetersiz olduğunu göreceğiz.

Bu yüzden Umut ve Burak gibi iki tane iyi forvet alındı.

Sol bekte hala hakanın bir alternatifi yok,orayada bir oyuncu mutlaka alınacak.Hakan defansif anlamda çokiyi fakat ataklara hiç katılmıyor ve orta yapamıyor ne yazık ki.

Fatih hocada bunun farkında.Ben tüm eksiklerimizi tamamlasak bile 3 kulvarıda çok zor götüreceğimizi düşünüyorum..

Kadromuz kısaca şöyle olacak
    muslera
    hamit/eboue-semih-urfalı/dany-hakan/yeni transfer
    çilek-selçuk-melo-amrabat
    umut/elmander-burak

• çempyınstan sonra konsantrasyonum bozuldu

baros ve riera giderse ortalık toparlanır paniğe gerek yok
  • Fatih hoca için yeterli değilse benim içinde değildir sizin içinde olmamalı.

Bu takım en az 50 maç yapıcak bu sene geçen seneki gibi 12-13 oyuncuyla bu sene gitmez.

Melo-Arda-Sol bek ve bir genç oyuncuyla kapatırız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Fatih hoca için yeterli değilse benim içinde değildir sizin içinde olmamalı.

Bu takım en az 50 maç yapıcak bu sene geçen seneki gibi 12-13 oyuncuyla bu sene gitmez.

Melo-Arda-Sol bek ve bir genç oyuncuyla kapatırız diye düşünüyorum.

arda mı
  • Geçen sene o kadroyla şampiyon olduysak bu sene bu takvıyelerle yıne devam edebılırız melo gelsin yeter sorun olursa arada transferde alırız sow gibi bizde ben öyle dusunuyorum
  • Fatih Terim;"Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok olacak"
  • şu reira ve baros bi gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Fatih Terim;"Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok olacak"

Ağzından bal damlamış da kaynak nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Fatih Terim;"Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok olacak"

Ağzından bal damlamış da kaynak nedir

http://www.fcnblog.com/2012/07/fatih-terim-gidenlerin-says-gelenlerden.html

• melonun alınması lazım zaten o kısımda eksik var , sol bek te balta yetmez , forvet çok kalabalıklaştı sadece okadar ama ordada halen beklenen yıldız forvet alınmadı tabi
  • Baros,Riera ve Sercan gönderilsin.Sol bek,melo ve kaliteli bir forvet alınsın.Yeterli.
  • Geçen sene normal sezonu şampiyon bitirdiysek bunda Elmander'in katkısı çok çok fazla. Nasıl siliyorsunuz hemen iki transferde anlamak güç. Yok yeterli değilmiş. Elmander yeterli takımda yeterli forvet yok o zaman.

4-3-3'te yeterli değil dersin tamam deriz de Elmander yetersiz demek tamamen nankörlük artık.
  • daha gidecek fazlalıklarda var onlardan en verimli parayı kazanmak lazım, ileriye dönük yatırım yapılıyor amrabat a bir kere 8 verirsin 5 yıl veya daha uzun süre o kanat ta sorun olmaz yıllık 1 alacak maliyetide az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Geçen sene normal sezonu şampiyon bitirdiysek bunda Elmander'in katkısı çok çok fazla. Nasıl siliyorsunuz hemen iki transferde anlamak güç. Yok yeterli değilmiş. Elmander yeterli takımda yeterli forvet yok o zaman.

4-3-3'te yeterli değil dersin tamam deriz de Elmander yetersiz demek tamamen nankörlük artık.

+1905
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.