Bildirim
Neden böyle bir oyun çıkarmıyorlar?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
cabelas dangerous hunts oynasana dostum gayet gerçekçi ve eğlencelidir ve activisonun en iyi oyunlarındandır.ama gerçekçiliği biraz fazladır..sabır işi onu oynamak biraz hayvanı bi kere kaçırdınmı 2 saat koştur dur peşinden
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 2 Nisan 2013; 1:19:49 > -
Bu tarz oyunlara talep yok ki çıkartsınlar. Devamlı FPS ve RPG oyunu gibi sürekli çıkan başka tür olmasa gerek. -
Arkadaşlar tam anlatamadım sanırım önerdiğiniz oyunların kralı zaten verdiğim videoda
Benim istediğim hayvan olma simulasyonu. çita olup son sürat avlanmak, kuş türlerinden biri olup afrikada uçmak kaçmak vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 2 Nisan 2013; 14:05:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
Arkadaşlar tam anlatamadım sanırım önerdiğiniz oyunların kralı zaten verdiğim videoda
Benim istediğim hayvan olma simulasyonu. çita olup son sürat avlanmak, kuş türlerinden biri olup afrikada uçmak kaçmak vs
ben hayvan olayım koşayım koşturayım diyorsun ahahha bayıldım bu işe
-
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
/>
/>
/>
/>
/>
Oyunlarda rüzgar oluyorsun, su, kahve vb aklına gelecek her sıvı oluyorsun, mikrop oluyorsun, solucan oluyorsun da (Sonu geç gelir, en gariplerini yazdım) kuş, aslan, fil vb hayvanlar mı olamayacaksın?
Hiç oynamadım ama hayvan kontrol ettiğimiz bir oyun vardı bence yav. Öyle hatırlıyorum.
İlk mesajda anlatamamışsın. Millet "Hayvan bakma / hayvan avlama" diye anlıyor doğal olarak.
"Hayvanları kontrol ettiğimiz" desen tamamdır.
-
Move ile oynanan bir oyun vardı aslında -
Bence de şöyle bir oyun olsa güzel olmaz mı?
-Bir orduda savaşçısın eskisi gibi orduların karşı karşıya gelip birbirlerine daldığı zamanda geçiyor oyun. Sen sadece dandirik bir askersin amacın ölmemek. Savaş esnasında başka görevler geliyor oraya koşuyorsun gibi gibi gibi gibi...
Var mı böyle bir oyun? -
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
-Bir orduda savaşçısın eskisi gibi orduların karşı karşıya gelip birbirlerine daldığı zamanda geçiyor oyun. Sen sadece dandirik bir askersin amacın ölmemek. Savaş esnasında başka görevler geliyor oraya koşuyorsun gibi gibi gibi gibi...
Var mı böyle bir oyun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
Var mı böyle bir oyun?
Teşekkürler hocam da ps2 arkadaşımda ayrıca nasıl ulaşacağız bu oyuna?
-
ee senin istediğinin yapılmışı var the sims 3 pets insanları burakıp sadece hayvanları yönetebiliyosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X