Şimdi Ara

NECVOX EKRANI SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar necvox mağdurları için genel bir konu başlığı oluşturmak istedim. Bildiğinizi gibi eski ekranları takan bir sürü kullanıcı var ve yeni ekranlar çıktı. Android 6 sürümlü cihaz 1GB RAMLİ yeni çıkan ise 4GB Ram'li Android10 işletim sistemli cihaz. Çoğu kişiye eski ekranları verdiler ve 2-3 sonra yeni ekran çıktı. Dileğim bu kullanıcı çoğunluuğunu oluşturarak yeni ekranlar ile alakalı renault'tan bir değişim kampanyası sağlattırmaktır. 6-7 bin TL ye aldığınız eski sürüm ekranından 2-3 ay sonra 8.500-9000TL tutarında yenisi geldi ve yeni ekranların çıkacaklarından habersizlermiş gibi ellerindeki eski ekran stoklarını bizlere sattılar. Mağduriyet açısından ben değişim kampanyası yapmaları üzerine bir kayıt oluşturdum renault diyalog üzerinden. Sizler de desteklerseniz renault diyalog' üzerinden çağrı merkezinden veya mail yoluyla yüklenip mağdur olduğumuzu belirtip bir değişim kampanyası talebi oluşturmanız yönünd.


    Evet arkadaşlar bir yazılım mühendisi olarak size olayı aktarayım. Youtube açılmıyordu fakat şöyle bir çözümü vardı. Cihazdan android ayarlar-uygulamalar bölümünden youtube'u seçip ayarlardan verileri temizle-önbelleği sil dediğimiz zaman youtube açılabiliyordu. Aslında her youtube u açtığınızda bu işlemi tekrar etmeniz gerekecekti. Uyanık necvox da çözüm diye her uygulama açıldığında bu önbellek verisini silen bi kod parçası yazı 2-3 günde. Onu çözüm diye sundular. Aslında tüm önbelleği siliyor örneğin ben canlı yayınları izliyorum youtube'da canlı butonuna tıkladığımda bana yabancı yayınları gösteriyor. Ayarlar'a girip Konum'u türkiye olarak seçiyorum bu şekilde türkiyedeki yayınları listelieyebiliyor uygulama. Ama uygulama önbelleği sildiği için her youtube u açtığımda konumu ayarlamam gerekiyor. Kısacası bu cihaz zaten 1GB Ram'li eski bir cihaz ve üzerine işletim sistemi güncellenmesi mümkün değil. Renault'un yapması gereken bu yeni çıkan 4GB'lık olan android 10 işletim sistemli cihazların bilgisini vermekti. Bayiler bu bilgiyi vermedi fakat içeriden bu bilgi vardı yeni güncel 4GB'lık işletim sistemi güncel olan necvox ekran. Ben renault'a biz aracı yeni aldık 2-3 ay sonra yeni ekran çıktı cihaz eski ve kullanışsız yenisi ile değişim için bir kampanya yapmanızı istiyorum diye bir kayıt oluşturdum. Siz de renault diyalog'dan veya mail atarak ya da çağrı merkezini arayarak böyle bir talebiniz olduğunu belirtirseniz belki çoğunluk olursa bu şekilde bir cihaz değişim kampanyası açarlar diye düşünüyorum. Zira yeni çıkan ekranı 18 Aralık 2021e kadar 9800TL fiyatına takıyorlardı. Biz ise 2-3-4 ay önce eski ekrana 5-6-7 bin TL fiyat verdik.








  • Benim 1 Gb lık versiyonda bugün geri vitese takınca kamera açılmıyor, klima kontrol edilmiyor, kapı açık uyarısı vermiyor, ses kısayolları çalışmıyor. Sanki araçla bağlantısı kesildi sadece tablet olarak kaldı gibi. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı ?

  • karus99 K kullanıcısına yanıt

    Bişeyi mi değiştirdiniz ayarlardan falan

  • Megane forumunda paylaşmıştım. Bana gönderilen son dosyayı paylaşıyorum. İçindeki PDF yardımı ile güncelleyebilirsiniz.

    https://mega.nz/file/yZYyGLID#PRECuPSlkoOaLnoNY7GeEV9J7Bio08gEPBS0-5_Aixg3
  • güncelleme linki çalışmıyor.

    benimde megan4 necvox geri kamera sinyal yok diyor. ve mirrorlik ile klima tuşu çalışmıyor .yapabileceğim birşey varmı acaba

  • Merhaba ekran internete bağlanmıyor, wifi görüyor bağlanınca hemen geri kopuyor
    Bir de bunun şifre pini nedir bilen var mı?
  • Şuan yeni taktıranlarda bu sorunlar var mı
  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Üstad link gitmiş paylaşma şansın var mı

  • scarface1453 S kullanıcısına yanıt

    Burdan indirebilirsiniz ancak en son Youtube yine gitmişti.


  • Selamlar, aracı 2. el aldım meşhur necvox takılıydı. Klima, geri görüş, bluetooth ve radyo sorunsuz çalışıyor. Headunit reloaded üzerinden android auto denedim ekrana tam ölçeklemiyor ve görüntüsü kötü oluyor. İnternetten bi cihaz aldım, görüntü kalitesi ve hızı iyi ama ekran yine ölçeklemiyor. Ama bu iğrenç ekranın işe yarar bir hale en yaklaştığı andı, ayarları kurcalayıp düzeltmeye çalışacağım. İphone ile denemeleri yaptıkça da güncelleyeceğim.
    NECVOX EKRANI SORUNLARI
    NECVOX EKRANI SORUNLARI

    2 hafta sonra edit: Sayısız deneme ve kablo kombinasyonu sonucu maalesef bir ilerleme olmadı. Android auto geliştirici ayarlarından çözünürlük yükselttim değişen bir şey olmadı. İphone ile yapılan bağlantılar başarısız oldu. Cihaz bağlanıyor diyor sonra uygulama çöküyor. Telefon ve kablolar r-link olan araçlarda denendi başarıyla bağlandı. Maalesef ürünü iade ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dc_07 -- 27 Nisan 2023; 13:30:55 >




  • Merhaba herkese . Ekranı yeniden başlat diyorum başlatmıyor. Yardım edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.