Şimdi Ara

NEBULAYA BAŞLIYALIM BÜTÜN ESKİ UOCULAR HADİ ESKİYİ YAŞATALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araya askerlik girdi gençlik gitti vs vs... herkes para kazanma derdinde artık geç oldu nebula...
  • Arkadaşlar skill gain nasıl şu anda eskisi gibi zor mu geliyor?

7x pure mage char'ı ne kadar zamanda kasabilirim?

veya hazırda charı olan ve oyunu bırakan varsa pm ile gönderebilir mi?
  • http://www.youtube.com/watch?v=lO4kl3-EQSw

aln dinleyin nostalji olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 23 Ocak 2010; 3:23:38 >
  • Biraz nebula forumuna baktım herkes söylenmiş niye oyuncu sayısı az vs ama dün sabah basvuru yaptım ancak bu sabah onaylanmış, bu kadar zor mu bir onayı vermek merak ediyorum dogrusu.

Neyse özete bende 7-8 sene sonra tekrar nebulaya baslıyarak bir deneme yapmayı düşünüyorum. Bu zaman içerisinde OSI'de de bir süre oynadık fakat ordaki sistem bize pek zevk vermedi çünkü "item insurance" diye bir kavram var be 600gp sayesinde kıymetli eşyalarınızı sigorta yaptırıyorsunuz ve öldüğünüzde üzerinizde kalıyor. Bu durumda da pvp'nin pek zevkli kalmıyor. + Olarak shardlarda birkaç boyut mu artık her ne deniyorsa yerlervar trammelde şehir dışında kafanıza göre pvp yapamıyorsunuz fln işin bütün heycanı kaçmış durumda. Ama pvp için felluce miydi neydi oraya gidiyorsunuz orda serbest ama lootlamak yine zor bütün itemler hep insured durumda.

Bütün bunları geçtim Turkce muhabbet edemediğiniz bir ortamda oyun asla nebula kadar keyifli olmuyor. Belkide biz gözümüzü nebulada açtığımız için başka sistemler bize zevkli gelmiyor.

Umarım nebula eski zamanlarına yine döner, ozamanda çeşitli dolaplar dönüyordu bence ama öyle yada böyle kıymetini bilmek lazımmış.

Sevgiler, Oyunda görüşmek üzere
    Jimmy Nightfall

• Vay be eski uo cular.. Adını duymuştum ama hiç orada oynamadım. Ama bazı arkadaşların dediği gibi bazı şeyler geçti.. Unutur olduk artık.
  • bugün başlamış durumundayım arkadaşlar, dayanamadım

varsa oynayan paslaşalım beyler.

adım THUR minocta takılıorm ;)
  • ANemm nebulaya donus mu ? valla mukemmel olur ZeeM yada dıger bılenen adımla Pisko hadı bakalım
  • Sanane.com uo serverlarında başlamıştım uo oynamaya. Ne günlerdi onlar 10 seneden fazla olmuştur heralde. Kapanana kadar sananede bizim klanla (internet cafe) oynamıştık. Ondan sonra Nebulaya geçmiştik. Sanane gibi olmasada nebula daha bir güzeldi. Ev alabiliyorduk, klanlar daha genişti. Bir zaman sonra okul sınavlar derken zaman bulamaz olmuştum, devam etmeye çok çalıştım ama vakit ayıramıyordum. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Çok macera yaşadım. Server questleri ve yeni özellikleri ile çok güzeldi. yaklaşık 4 senedir oynamıyorum. Şimdi forumda gezerken bölümü gördüm bir gireyim dedim. Yarın tekrar yüklemeye çalışacam UO yu. bakalım ne kadar hatırlıyorum. İyi akşamlar.
  • Güzel günlerdi gerçekten,hayatımda oynadığım en güzel oyundur Ultima Online.

Şimdi tekrar üniversiteye çalıştığım için bilmiyorum artık,üniversiteyi kazandıktan sonrada derslere çalışmak,biraz hayatı yaşamak gerek.Bir anı olarak kalır mı bilmiyorum ancak şimdilik Ultima oynayamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 12 Mart 2010; 18:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Aslında kartım elime geçince OSIye gelmek istiyorum ancak artık üniversite de başladı.Zaman olmuyacak pek ya :S

Bırakkkk sen nebulaya devam bea bırak osi mosi uğraşma yada gel şu wowda bi endgame dene hele çop.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

eskı gunler bır kez daha yasanmıyacak ınanmıyorum
    ılk yasanmıslıkların verdıgı zevkı bır daha alamayız

Eskiden çoğu kişi oyunu tam olarak bilmiyordu para kasmayı,actiyi vb. şimdi herkes kolay adam kesmenin yolunu ve kolay para kasmanın yolunu biliyor bundan dolayı oyun shper serverlarda pek zevki çıkmıyor 6 senedir uo yu oynuyorum ama şuan feci şekilde shper dan sıkılmış durumdayım şimdi runuo oynuyorum sheprdan baya değişik ve güzel(Eskiyi özlemiyor değilim...)
  • vaay anasını bea... nebula muhabbeti dönüyor sene 2010 heheheheh

1999 - 2003 arası ne oynadık bea. o zmanlar bug bitmez , hat durmaz, hadi onlar yolunda gitse servera giremeyiz..... bi kalabalık var.. çift server çalışıyor o zmn neredeydi onu da hatırlamıyorum... 300 mü 400 mü kişi var ... tam 2 saat refresh atıp 399 u görmeye çalışıyoruz biz ...daha bizim memlekette dsl den eser yok....hey gidi beaa...

hiç unutmam.... ilk evimi almışım ... dötümden ter gelmiş maden kazıp mitril heater satmaktan .... evi kurdum ....içine girdim.... adamın biri geldi kapıya... ben donla duruyorum içerde... kapı kitli... selam dedi ...slm dedim... bak dedi şimdi evi alıp gidicem dedi.... bişey demedim... 1 2 dk durdu adam.....sona bi baktım ben dışardayım... bi baktım adam ufalttı evi cebe attı götürdü... ulan dedim nebula... bir sövüyorum.... heheheh ..ne zaman harcadık bea ..

serverde 400 kiş var ...giremiyoruz yaw ..ötesi varmı....altın çağları tabi... kurban bayramında herkez koyunlarını getirmişti... sabahtan kesmeye başladık ...biz de tamer mage iz o zmnlar... 200 300 koyun kestik o gün .. heheheheh...ne komediler yaw...

bikere daha ilk nightmareler çıkıyor serverda... millet tame etmek için 10 kişilik guruplar halinde gidip savasıyo orada baskalarıyla... tame markları da yoktur ha bulunmaz....hehe .... ben de tamer 100 yeni yapmışım ...bi gate acıldı yeni reslenmiştim... girdim iceri... bi baktım nightmare spawnı ama bi kapısma var... en az 30 40 kişi ekran yavaslıyo hehehehe... girdim aradan kimse ellemiyo bana donla geziyom..... bi daldım night a ilk seferde aldım hehehehhe... kalp krizi gecircem hehehe... hayvan 500k donla aldım cıktım.. nasıl cıktım oradan onu da bilmem..hahah ne günlerdi bea

siyah elbiseler yeni çıkmış adam siyah kısa dona ... 100k istiyo puhaa...

nolursa olsun ultima bu kıytırık wow vs nin babasıdır ve age of , civilization gibi kültlerin yanında kesinlikle yerini alır...... kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: wreith

vaay anasını bea... nebula muhabbeti dönüyor sene 2010 heheheheh

1999 - 2003 arası ne oynadık bea. o zmanlar bug bitmez , hat durmaz, hadi onlar yolunda gitse servera giremeyiz..... bi kalabalık var.. çift server çalışıyor o zmn neredeydi onu da hatırlamıyorum... 300 mü 400 mü kişi var ... tam 2 saat refresh atıp 399 u görmeye çalışıyoruz biz ...daha bizim memlekette dsl den eser yok....hey gidi beaa...

hiç unutmam.... ilk evimi almışım ... dötümden ter gelmiş maden kazıp mitril heater satmaktan .... evi kurdum ....içine girdim.... adamın biri geldi kapıya... ben donla duruyorum içerde... kapı kitli... selam dedi ...slm dedim... bak dedi şimdi evi alıp gidicem dedi.... bişey demedim... 1 2 dk durdu adam.....sona bi baktım ben dışardayım... bi baktım adam ufalttı evi cebe attı götürdü... ulan dedim nebula... bir sövüyorum.... heheheh ..ne zaman harcadık bea ..

serverde 400 kiş var ...giremiyoruz yaw ..ötesi varmı....altın çağları tabi... kurban bayramında herkez koyunlarını getirmişti... sabahtan kesmeye başladık ...biz de tamer mage iz o zmnlar... 200 300 koyun kestik o gün .. heheheheh...ne komediler yaw...

bikere daha ilk nightmareler çıkıyor serverda... millet tame etmek için 10 kişilik guruplar halinde gidip savasıyo orada baskalarıyla... tame markları da yoktur ha bulunmaz....hehe .... ben de tamer 100 yeni yapmışım ...bi gate acıldı yeni reslenmiştim... girdim iceri... bi baktım nightmare spawnı ama bi kapısma var... en az 30 40 kişi ekran yavaslıyo hehehehe... girdim aradan kimse ellemiyo bana donla geziyom..... bi daldım night a ilk seferde aldım hehehehhe... kalp krizi gecircem hehehe... hayvan 500k donla aldım cıktım.. nasıl cıktım oradan onu da bilmem..hahah ne günlerdi bea

siyah elbiseler yeni çıkmış adam siyah kısa dona ... 100k istiyo puhaa...

nolursa olsun ultima bu kıytırık wow vs nin babasıdır ve age of , civilization gibi kültlerin yanında kesinlikle yerini alır...... kalın sağlıcakla

Ağzına sağlık.İçimdekileri söylemişsin.Hayatımın en güzel günleri bu oyunda geçti.Şimdi nerde öyle serverlar.PH çıktı mertlik bozuldu resmen.Bu oyun bu hale gelmemeliydi.

• Bende tekrar başlama hevesindeyim şu anda yaş 20 oldu onca oyun oynadım hiçbiri ostard'lı adamı evlerin arasına çekip duvarı atıp kesme tadını vermedi bana, 4 kişi bi herifi kesememiştik duvar açılmıştı peşinden deli dana
    gibi koşuyodum tabi herifte ostard var ya onu bile kesmek ayrı zevk, sora hatırlarım elde katana 3 kare mesafeden inmişti o herif nası oldu valla bilmem ama loottan +15 war mace çıkınca evde 5 sevinç turu atmışımdır..

Oyundan edindiğim bikaç arkadaş hala msnde durur, yıl olmuştur konuşmayalı ama koca koca adamlar nası konuşiyim artık :)

Jhelom'da 29 saat bilgisayar başında oturup rekorumu kırmıştım 13 yaşımda, hani parry kasıyoruz ya hesapta..

Oyunda çok fazla değişiklik var sanırım hatta foruma yazdım birileri yardımcı olur belki diye ama bu başlığı görünce burayada yaziyim dedim, 5 10 kişi çıkarsa bende katılırım hatta peşimde bi 5 kişi daha çekerim belki eski zamanların hatrına tabi oyunda hala eskinin tadı varsa?

*Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var (Bilgi eksiğimden dolayı yanlış birkaç cümle kurabilirim o yüzden kusuruma bakmayın), runuo denilen olaydaki insurance sistemini okudum ve bayağı bayağı beğenmedim, deli danalar gibi koştur heriflerin peşinden, poi'ler at silahları çek bilmem ne adam ölsün zor bela ama sonra lootlayama? Böyle anladım ben sistemi yanlışsam düzeltin? Bu yüzden o tip serverlarda başlayasım gelmedi.

**Warlock oynamıştım ama şimdi sadece adını hatırlıyorum warlock'luğun, nası kasardık, malzemelere parayı nerden bulurduk falan filan hiçbir şey hatırlamıyorum, bu konularda yardımcı olabilcek biri var mıdır oyuna başlamayı düşünen?

• Hadi arkadaşlar devam katılıma... DÜŞÜNÜN SERWER DOLARSA 2000 - 2003 YILLARINI YAŞIYACAĞIZ... Bucs gateyi düşünün biraz nasıldı hatırlarsınız... Brit box alanı (locus) ya da jhelomdaki box alanı (quann). Serwerda oturmuş guildler var zaten. Player artsa başlıyacak birsürü oyuncu var zaten. Şuna eminim 300+ görürse serwer 2. serweri açmaları gerekecek... Bütün eski uo cular döner bence. Hangimiz unutabildik o günleri.. Neden herkez artık çoluk çocuk ya da okul var diyorki anlamıyorum. Bende üniversite öğrencisiyim ve gayet sosyalim. Hafta sonu kız arkadaşımla buluşup akşamları arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum vizeler finaller spor hepsini yapiyorum ama oyunda oynuyorum gayet. AH İLK MAGE ROBEMİ GİYDİĞİM ZAMAN GELDİ ŞİMDİ AKLIMA =)
  • Oyuna tekrardan başladım nebulada, mage kasmayı düşünüorum ama sanırım bayağı bi malzeme ve para lazım olucak, para kasmak için napmam gerektiğine dair birileri bikaç fikir verebilir mi?
  • ben bi ara girdim yeniden fakat online sayısı cok düşüktü suanda kaç civarı*???
  • E bende ekibe gazı vereyim dönelim o zaman Sam Fisher ve Friend olarak =)
  • şifre ekranının müziği hala cep telefonumun zil sesi, varın siz düşünün. Ferro...
  • bende 10 tane karakter vardı belkı daha fazla nebulada belkıde 1 guıldın bıle goremeyecegı kadar ıtem vardı ne oldu gmler 3 5 gun kontrol yaparlar bazılarının yarasına basarız dc yerız bunlar gercektende yasadıgım seyler sıze karakterımden 1 ss koyayım sonra yasadıgım olayı soleyım....

Alttakı Resımdekı Bınekler Tamamen Black Dragonslara Ait. Ve Ben Bu Bıneklerı Kestıkten Max. 10 Dakıka Sonra Alan İhlalinden Jaile Girdim.
    http://i1005.hizliresim.com/2010/5/29/428.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu Resımdede 4 Arkadası Kestım Itemlerı Aldım Moonglowdakı Evıme Gıttım Oyundan Cıktım. Gece Gırdıgımde Bug Abuseden Icerı Atmıslar Bu Sefer...

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/29/434.jpg

Eger Bızı Cagırdıgın Nebula Halen Burasıysa Ben Almayım..(Şahsi Bir Acıklama)

Oyunu Bırakırken Charımda 60 M Para Assa Yukarı 250 Kısıyı Gıydırecek Kadar Draglet Invul Ice Fıre Mage Robe
    Minimum 200 Cıvarı +15 Vs Vs Vs (Tanımayan Arkadaslara Abartı Gelebilir Eger Istenırse Bankanın Bırakmadan Oncekı 1-2 Fotosunu Koyabılırım)

Bu Kadar Itemle Basıma Gelenlerı Gorsenız Sasardınız... Hıc Yardım Etmedıysem En Az 50 Tane Bug Kapattırdım 1 Gun Item , Yardım , Edıt Istemedım Ancak Nebulaya Boyle Player Yaramıyor..Bug Bulunca Soyleyen Yardım Eden Staff ve Serverı Kollayan Adam Hep Kaybedıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsak -- 29 Mayıs 2010; 1:49:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.