Şimdi Ara

NEBULAYA BAŞLIYALIM BÜTÜN ESKİ UOCULAR HADİ ESKİYİ YAŞATALIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Googleda arama yaparken bu konuyu buldum ve donanım habere üye oldum bakalım burada aradığım yanıtı bulabilecek miyim :) Ben yaklaşık olarak 2 yıl boyunca world of warcraft oynadım, wow oynamaya ara verdim ve bir arkadaşımla beraber ultima online oynamak istiyoruz. Ultima online hakkında güzel şeyler duyduk hayvan eğitmek, bahçe sahibi olmak, terzilik yapmak, ev yapmak, dekorasyon ile uğraşmak oldukça ilgimi çekti :)

Biraz arama yaptıktan sonra Nebulanın sitesine üye oldum ve oyun hakkında bilgi almak için forumlarda konu açmayı planlıyordum, fakat forumlara ve siteye bir türlü giriş yapamıyorum önce oyuna girmem gerektiği uyarısını alıyorum. İletişim bölümünden 3 kez mail atıp yardım istedim ama ilgi gösterip cevaplayan olmadı neden bu kadar ilgisizler bilmiyorum. Herneyse özetleyecek olursak oyuna nasıl bağlanacağımı bilmiyorum. Hangi adımları izlemeliyim ? D&R'dan hangi cdyi almalıyım ? Nebuladaki hesap sorununu nasıl çözebilirim ? Umarım burada nebulada oynayan birileri vardır.

Teşekkürler.

• Ultima Online'da bir çok şey yapman mümkündür. Ama bunları grafiksel olarak mükemmel bekleme. Biz 99 yıllarında kafamızda nasıl canlanırdı o hayvan eğitmek savaşa girmek falan. Oyunu kafanda yaşaman laızm UO sana tabanını veriyor gerisi sana kalmış. Nebula üyeliğine gelincede sanırım otomatik bir onaylama sistemleri yok, yada kontrol edip onaylıyorlar. Eğer dediğim gibide otomatik onaylama sistemleri yoksa her akşam bir arkadaş giriyor ve onayları veriyor diye düşünüyorum. Artık sadece sana Britania'da başarılar dilemek kalıyor. İyi eğlenceler =)
  • Nasıl yani çok mu kötü görsel olarak ? Ben biraz bakınmıştım arama yapıp çok da kötü değildi :) Mesajın için çok teşekkür ederim ama sorularımın büyük bir kısmına yanıt alamadım. Hangi oyunu satın alacağımı bilmiyorum D&R'da ultima online adı altında bir sürü oyun mevcut hangisi doğru olan bunu bilmiyorum, dolayısıyla yardıma ihtiyacım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsak

bende 10 tane karakter vardı belkı daha fazla nebulada belkıde 1 guıldın bıle goremeyecegı kadar ıtem vardı ne oldu gmler 3 5 gun kontrol yaparlar bazılarının yarasına basarız dc yerız bunlar gercektende yasadıgım seyler sıze karakterımden 1 ss koyayım sonra yasadıgım olayı soleyım....

Alttakı Resımdekı Bınekler Tamamen Black Dragonslara Ait. Ve Ben Bu Bıneklerı Kestıkten Max. 10 Dakıka Sonra Alan İhlalinden Jaile Girdim.
    http://i1005.hizliresim.com/2010/5/29/428.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu Resımdede 4 Arkadası Kestım Itemlerı Aldım Moonglowdakı Evıme Gıttım Oyundan Cıktım. Gece Gırdıgımde Bug Abuseden Icerı Atmıslar Bu Sefer...

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/29/434.jpg

Eger Bızı Cagırdıgın Nebula Halen Burasıysa Ben Almayım..(Şahsi Bir Acıklama)

Oyunu Bırakırken Charımda 60 M Para Assa Yukarı 250 Kısıyı Gıydırecek Kadar Draglet Invul Ice Fıre Mage Robe
    Minimum 200 Cıvarı +15 Vs Vs Vs (Tanımayan Arkadaslara Abartı Gelebilir Eger Istenırse Bankanın Bırakmadan Oncekı 1-2 Fotosunu Koyabılırım)

Bu Kadar Itemle Basıma Gelenlerı Gorsenız Sasardınız... Hıc Yardım Etmedıysem En Az 50 Tane Bug Kapattırdım 1 Gun Item , Yardım , Edıt Istemedım Ancak Nebulaya Boyle Player Yaramıyor..Bug Bulunca Soyleyen Yardım Eden Staff ve Serverı Kollayan Adam Hep Kaybedıyor..

Eğer sen Ferro isen ben sana bunların nedenini söleyim ben seni iyi tanırım sende beni tanırsın ama isim vermeyim şimdi hatta şöle kanıtlayım bi keresinde pvp turnuvasında gm e çalı çırpı kullanmak serbestmi diye bile sorduğunu biliyorum :) bence senin kesme sisteminle alakalı birşey bu bu çalı çırpı olayını bırakıp kesmeyi dene birde ? sonuçta bug kullanarak kesiyosun haksızmıyım ? hemde bug ın kralı yani aynı yöntemle NM tameliyoruz dragon kesiyoruz bu sistemi kabul ediyorum player üzerinde en iyi kullanan sensin üstüne tanımıyorum kabul ama sen ne dersen de bug tır bu neticede insanlarda gm lere attıkları msjlarda 3 5 süsleme payı koy aynı gün içersinde aynı şekilde pm atılınca bir player hakkında mecburen gm lerde sana bunu yapıyo bence haklılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

quote:

bende 10 tane karakter vardı belkı daha fazla nebulada belkıde 1 guıldın bıle goremeyecegı kadar ıtem vardı ne oldu gmler 3 5 gun kontrol yaparlar bazılarının yarasına basarız dc yerız bunlar gercektende yasadıgım seyler sıze karakterımden 1 ss koyayım sonra yasadıgım olayı soleyım....

Alttakı Resımdekı Bınekler Tamamen Black Dragonslara Ait. Ve Ben Bu Bıneklerı Kestıkten Max. 10 Dakıka Sonra Alan İhlalinden Jaile Girdim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu Resımdede 4 Arkadası Kestım Itemlerı Aldım Moonglowdakı Evıme Gıttım Oyundan Cıktım. Gece Gırdıgımde Bug Abuseden Icerı Atmıslar Bu Sefer...

Oyunu Bırakırken Charımda 60 M Para Assa Yukarı 250 Kısıyı Gıydırecek Kadar Draglet Invul Ice Fıre Mage Robe
    Minimum 200 Cıvarı +15 Vs Vs Vs (Tanımayan Arkadaslara Abartı Gelebilir Eger Istenırse Bankanın Bırakmadan Oncekı 1-2 Fotosunu Koyabılırım)

Bu Kadar Itemle Basıma Gelenlerı Gorsenız Sasardınız... Hıc Yardım Etmedıysem En Az 50 Tane Bug Kapattırdım 1 Gun Item , Yardım , Edıt Istemedım Ancak Nebulaya Boyle Player Yaramıyor..Bug Bulunca Soyleyen Yardım Eden Staff ve Serverı Kollayan Adam Hep Kaybedıyor..

Eğer sen Ferro isen ben sana bunların nedenini söleyim ben seni iyi tanırım sende beni tanırsın ama isim vermeyim şimdi hatta şöle kanıtlayım bi keresinde pvp turnuvasında gm e çalı çırpı kullanmak serbestmi diye bile sorduğunu biliyorum :) bence senin kesme sisteminle alakalı birşey bu bu çalı çırpı olayını bırakıp kesmeyi dene birde ? sonuçta bug kullanarak kesiyosun haksızmıyım ? hemde bug ın kralı yani aynı yöntemle NM tameliyoruz dragon kesiyoruz bu sistemi kabul ediyorum player üzerinde en iyi kullanan sensin üstüne tanımıyorum kabul ama sen ne dersen de bug tır bu neticede insanlarda gm lere attıkları msjlarda 3 5 süsleme payı koy aynı gün içersinde aynı şekilde pm atılınca bir player hakkında mecburen gm lerde sana bunu yapıyo bence haklılar...

Nıckınden Bır Kac Isım Aklıma Gelmedı Degıl...Neyse Sımdı Senın Arkana Cop Koydum Cırcle Trans Yapıp Onu Ordan Alabılırsın Dogrumu ? Benı Takıp Edıp Cukura Dusuyorsun Bende Senı Kesıyorum Takıp Etmen Icın Senı Zorlamıyorum Buda Dogru. Benı Spawnda Soyledıgın Sekılde Gorseler Hak Verebılırım Ancak Mılletın Esını Dostunu Kestık Gmlerın Yapamadıgını Forumda Yapıp Mılete Istedıgım Bır Kac Sarkıyı Bulması Icın 5 Vanq + 5m Para Verdıgım Gunler Oldu Buda Onların Icıne Oyle Oturdukı Gmler Bole Bısı Yaptılar Ama Bu Onların Ne Kadar Acız Stafflar Oldugunu Gosterır...Gm Turnuva Yapıyor Adam Turnuva Yerıne Benım Sarkılarımı Arıyor Cunkı Turnuvadan Gm'ın Verecegı Kısı Bası 10 Bılemedın 20 K Ben Player Olarak Gm'den Bır Cok Kısıye Gore Forumda Yaptıgı Yarısmalar Ile Daha Ustunum...Yanılmıyorsam Sene 2008 Veya 2007 Gm'e Sormustum Turnuva Alanında Calı Koymak Serbestmı Dıye..Bır Cok Kısı Gulmustu :D Nebula Bıtmıs Bır Server Benım Icın Gercı Bır Cok Nebulacı Icın Oyle Bıttıgı Gercegını Anlamıyorlar Halen Nebula Nebula Nebula Demeye Calısıyorlar Databaseyı 2 Kere Dagıttı Scrıpterlar WıldGenie Geldı Toparlayamadı Durumu En Sonunda 3-4 Kere Mıllete Sıfre Degıstırttıler Kendılerı Resetledıler Falan Fılan... Mesajın Sonundakı Kısmına Soyle Bır Sey Belırteyım Sen Haklı Veya Haksız Oldugumu Sole...Bır Gece 5 Veya 6 Kısı Manwe Ismınde Bır Playerın Guıldı Vardı Hatırlamıyorum Neyse Ya 2 Veya 3 Tanesı Warıor Setlerıde Blackrock Bloodrock Sılahlar 12 veya 15 Bunlar Benı Delucıada Kovaladılar Kestım Gm Geldı Bug Degıl Dedı 1 Saat Sonra Gmler Oralara Tas Koyup Kapattı Az Assada Adam Benı Kestı Gm Bu Sefer O Adamı Jaıle Attı.Sımdı Burda Benmı Haklıyım Yoksa Aynı Seyı Yapıp Jaıle Adamı Atan Gm'mı Haklı ?

Bu Arada DıpNot ( Databaseyı 1 Kere Ave Parayla Satmıs & 1 Kerede Loe&Lucas Belırlı Kısılere Dagıtmıstı)
    Ancak Avenın Sattıgını Kımse Ispatlayamadı...Ve En Son Ben Bırakırken Halen Staff'daydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsak -- 2 Haziran 2010; 2:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizemsi

Nasıl yani çok mu kötü görsel olarak ? Ben biraz bakınmıştım arama yapıp çok da kötü değildi :) Mesajın için çok teşekkür ederim ama sorularımın büyük bir kısmına yanıt alamadım. Hangi oyunu satın alacağımı bilmiyorum D&R'da ultima online adı altında bir sürü oyun mevcut hangisi doğru olan bunu bilmiyorum, dolayısıyla yardıma ihtiyacım var :)

Eğer Nebulada yada çoğu Free Shard'ta oyniyacağım diyorsan bildiğim kadarıyla herkez şu ana Ultima Online: Second Age kullanıyor. Ama sen istersen gidip Ultima Online: Mondain's Legacy bulursan alabilirsin. Yine emin olmadığım ama tahminen doğru olduğunu düşündüğüm Second Age'i ücretsiz edinebilirsin. Çünkü 10 yılı aştı ve buda abandonware olduğu anlamına geliyor. Ama tabiiki oyun marketlerden almak senin tercihin.

• Ya biz başladık şimdide 5 kuruş para yok napacaz bu şekilde kimse destek olmicakmi =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

quote:

Nıckınden Bır Kac Isım Aklıma Gelmedı Degıl...Neyse Sımdı Senın Arkana Cop Koydum Cırcle Trans Yapıp Onu Ordan Alabılırsın Dogrumu ? Benı Takıp Edıp Cukura Dusuyorsun Bende Senı Kesıyorum Takıp Etmen Icın Senı Zorlamıyorum Buda Dogru. Benı Spawnda Soyledıgın Sekılde Gorseler Hak Verebılırım Ancak Mılletın Esını Dostunu Kestık Gmlerın Yapamadıgını Forumda Yapıp Mılete Istedıgım Bır Kac Sarkıyı Bulması Icın 5 Vanq + 5m Para Verdıgım Gunler Oldu Buda Onların Icıne Oyle Oturdukı Gmler Bole Bısı Yaptılar Ama Bu Onların Ne Kadar Acız Stafflar Oldugunu Gosterır...Gm Turnuva Yapıyor Adam Turnuva Yerıne Benım Sarkılarımı Arıyor Cunkı Turnuvadan Gm'ın Verecegı Kısı Bası 10 Bılemedın 20 K Ben Player Olarak Gm'den Bır Cok Kısıye Gore Forumda Yaptıgı Yarısmalar Ile Daha Ustunum...Yanılmıyorsam Sene 2008 Veya 2007 Gm'e Sormustum Turnuva Alanında Calı Koymak Serbestmı Dıye..Bır Cok Kısı Gulmustu :D Nebula Bıtmıs Bır Server Benım Icın Gercı Bır Cok Nebulacı Icın Oyle Bıttıgı Gercegını Anlamıyorlar Halen Nebula Nebula Nebula Demeye Calısıyorlar Databaseyı 2 Kere Dagıttı Scrıpterlar WıldGenie Geldı Toparlayamadı Durumu En Sonunda 3-4 Kere Mıllete Sıfre Degıstırttıler Kendılerı Resetledıler Falan Fılan... Mesajın Sonundakı Kısmına Soyle Bır Sey Belırteyım Sen Haklı Veya Haksız Oldugumu Sole...Bır Gece 5 Veya 6 Kısı Manwe Ismınde Bır Playerın Guıldı Vardı Hatırlamıyorum Neyse Ya 2 Veya 3 Tanesı Warıor Setlerıde Blackrock Bloodrock Sılahlar 12 veya 15 Bunlar Benı Delucıada Kovaladılar Kestım Gm Geldı Bug Degıl Dedı 1 Saat Sonra Gmler Oralara Tas Koyup Kapattı Az Assada Adam Benı Kestı Gm Bu Sefer O Adamı Jaıle Attı.Sımdı Burda Benmı Haklıyım Yoksa Aynı Seyı Yapıp Jaıle Adamı Atan Gm'mı Haklı ?

Bu Arada DıpNot ( Databaseyı 1 Kere Ave Parayla Satmıs & 1 Kerede Loe&Lucas Belırlı Kısılere Dagıtmıstı)
    Ancak Avenın Sattıgını Kımse Ispatlayamadı...Ve En Son Ben Bırakırken Halen Staff'daydı.

İsmimden bilmem çıkarabilirmisin ama çok zor Şimdi beni şu şekilde algılama buda bana düşman. Hayır değilim zaten dediğim gibi yaptığını çok akıllıca çok zekice olduğunu kabul ediyorum. Benim sana anlatmak istediğim sonuçta bu bir bug tır dragon kes veya kesme (hoş eskiden bu bug ı bile kullanmazdık örnk: Zorexe gördüğüm en iyi pvm ustasıdır bilirsin ) Sen tabikide zorlamıyosun kimseyi beni kovalayın diye ama öle bi an geliyoki insan yerinde duramıyo warior kanı işte mage lan sonuçta napıcak diyosun ama bakıyosun küt yerdesin bunu sen yapınca bu sistemle mlsf adın abuse ci yok bugcı yok çalı çırpıcı vs.vs.vs. yani buraya kadar gmler haklı haaa Manwe nin olaya gelince sonuna kadar haklısın eğer anlattığın gibiyse durum. Ama sen gel görki adın 1 kere çıkmaya gelmiyo. Bende zamanında craft charımla bu tip şeyler yaşamıştım onun yüzünden nick i değiştirdim :) Database e gelince nedendir anlayamıyorum eski playerların kerametindenmidir nedir eskiden böle değildi nebula bi ara kapandı taaa 2001 2002 gibi sanırım sonra bi paralı felan oldu sonra bi kapandı şimdi haline bak kendinden buglı bi server en berbatın en berbatı olmuş durumda Örn: Server yine gitti........03.06.2010 saat 00:38

• Arkadaşlar yapmayın lütden. Bugsız sphere sunucusu gördünüzmü hiç ? Ben görmedim olduğunuda sanmıyorum(daha az buglu olabilir). Sphere oynamak isityorsanız Nebuladan şaşmayın derim. Avrupa'da olsaydı UOGAMERS'dan farksız bi server olurdu kanımca. Hatırlarmısınız Nebula paralı üyelik yaptıktan hemen sonra Amentes açıldı. O zamanlar PH açık sunucular yoktu. Sarnırım Dark Venue,Quaxis ve Arqas(yanlış yazmış olabilirim) vardı. Amentes PH yi dayayan ilk serverdır. Daha sonra Uo kings vs vs daha bir çoğu açıldı. Wow patladı o ara. Türkiye'de ultima çöktü. Nebula devam etti. Belki 500 server açılıp kapandı ama o hala yerindeydi. Prensiplerini hiç bozmadı. Senelerce devam etti. Ben Wow'a başlamıştım. Sonra Wow beni sıkmaya başladı. Ultima ne alemde acaba Nebula'da kapanmıştır kesin diye düşündüm. 5 ya da 6 sene geçmişti aradan. Since 2000 yazıyodu sitede dumur oldum bi an =). Haksızlıklar yapıldı, buglar oldu, staffın yanlışları oldu ve oyuncularla ilgilenilmedi bazı dönemler. Ben bunların yapılmadığı sunucu'da bilmiyorum açıkçası(türkiye'de). Gerçek ultima nebula'dır. En azından türkiyede böyledir. Yarısı kadar bile başarılı bir server göremiyorum.

Üye olmak biraz sıkıntı olabiliyor servera otomatik kayıt sistemi yok malesef. Sebebini bende çözemedim bu güne kadar. Ertesi güne falan geliyor aktivasyon. Oyunda yardım sever insan çok var. Eskisi gibi küfürü basmıyolar kime deseniz yardımcı olmaya çalışır.

• Bu arada yenilikler dehşet arkadaşlar. Necromancer macefight olmayı planlıyorum çok güzel herkez kasıyo zaten bu aralar serverdaki oyuncu sayısı arttı.. 130 dan aşşağı inmiyor pek. Kasmak zor ama macro serbest macroya bırakın gidin nolucak yani.. Karakteri 2 saatte değil 2 haftada kasın emeğiniz boşa gitmesin miss gibi işte =) Bide multi kesinlikle yok serverda direk banlıyolar multi yapanları multi olsa 200 230 dan aşşağı inmezdi player sayısı.. Beklliyoruz hadi hadi hadi bırakın wowu falan kopun gelin nebulaya eskiden wowmu vardı. Bırakın Thrallmış Arthasmış gelin özünüze dönün Tamer kasmayın ama ölürsünüz pc başında =).
  • bende üye oldum bakalım eski tatları alabilcezmi hey gidi günler hey
  • ARTIYO PLAYER SAYISI GECE BİLE 100 EN AZ GAZA GELDİM =)
  • Ahh ahh yorumları okuyunca eski günlere gittim..

Sanane serverında oynayan arkadaşlarımızın tavsiyesiyle tanışmıştık oyunla..
    Nabula ilk açıldığında başladık..

Bursada lise okuyordum o zaman..Hiçbir Cafede yoktu oyun..Cafe sahibine zorla aldırdık :D..
    Okuldan kaçar kaçar oynamaya giderdik..

Nickim Neo ydu.Pure Mage dim.. O skill kasmalar ömrümüzü yerdi hiç unutmam..
    80 Mage le korkmadan PK olmuştum Brit köprüyü basar ne adamlar keserdim..

Çantamda 3-5 büyü malzemesiyle ve Expolisionlarla full setli Worriorları keserdim...

Serverdaki bugları iyi kullanıdık o zaman..
    Koyun yününden para kazanıp reg alırdık..Paralize büyüsü ve Expolisionlarla kesemediğimiz adam yoktu..
    Ama iyi de pvp yapardık..

Sonra herkes oyunu öğrendi kendini geliştirdi..Biz action yaparken millet skill kastı..Sonra serverda ezik kaldık...o Elven Bowlu Archerlara az mı kesilmedim....:D

İnsan eski günleri özlüyor duygulanıyor....O kadar değişik online oyun oynadım hiçbirinden Ultima kadar zevk alamadım...

Online oyunlar içinde hayalgücünüzü,yeteneğinizi sınırsızca kullanabileceğiniz başka bir oyun daha yok bence...

• ya nebula da yeni başlayan arkadaşlar var mı ? ya da serverda para vs yardım edecek arkadaş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 26 Haziran 2010; 2:01:34 >
  • Tey gidi günler ya Ultimaya Nebulada başlamıştım kuzen sağolsun =) Bana bir char açmıştı oyunu çözene kadar anam ağladı gecemi gündüzüme kattım gittim vendorlarla bile konuşmaya çalıştığımı hatırlıyorum hatta brit mezardaki yaratıklara 'ben de o şekilden istiyorum nasıl yapcam?' diye sorduğumu hatırlıyorum herseferinde beni kesiyorlardı içimden küfrediyodum hep =)
  • nebula şuan bakımda birkaç güne açılacak ve şuan server eskisinden bile mükemmel durumda. herkesin gelmesini tavsiye ediyorum. item vs birşeye ihtiyacı olanlara yardım ederim. Thrails Death's guildinden Giselle ben. msn seyf@email.com facebook: seyfullah sadıkoğlu

yeni başlayanlara yardım ederim. yeni connector u siteden indirebilirsiniz.
  • Buraya başladığıma pişman oldum. Bu kadar ilgisiz staff görmedim ben. Bakım falan hikaye nebula hacklenmiş diyorlar zaten, ben öyle sunucuda daha oynamam 9 gündür ne mübarek bakımmış o yaw. Soru sorarız konuları kapatırlar sen kimsin ki benim konuşma hakkımı elimden alacaksın. Alternatif shard lazım iyi kaliteli server tavsiye eder misiniz ? Burada oynamayı düşünenler varsa da oynamasınlar arkadaş vaktinize yazık olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobias

Buraya başladığıma pişman oldum. Bu kadar ilgisiz staff görmedim ben. Bakım falan hikaye nebula hacklenmiş diyorlar zaten, ben öyle sunucuda daha oynamam 9 gündür ne mübarek bakımmış o yaw. Soru sorarız konuları kapatırlar sen kimsin ki benim konuşma hakkımı elimden alacaksın. Alternatif shard lazım iyi kaliteli server tavsiye eder misiniz ? Burada oynamayı düşünenler varsa da oynamasınlar arkadaş vaktinize yazık olmasın.

Staff gayet ilgili.. Arada ilgilenemedikleri oluyor.
  • ben şimdi sana nasıl ilgili olduklarını göstereceğim pks1979 sen hiç merak etme.

http://www.nebula.gen.tr/forumnew/index.php?topic=1553.0

21 Haziran'dan itibaren kapalı ardından 2 gün geçiyor ve şöyle bir konu açılıyor.

23 Haziran
    Merhaba,

Son iki günde yaşanan sorunların giderilmesi için sunucular bakıma alınmıştır. Bakım sonucunda sunucuların geçmiş bir tarihe alınması muhtemeldir.

Yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dileriz.

- Nebula

24 Haziran
    Tekrar Merhaba,

Sunucu üzerinde çalışmalara devam ediyoruz. Bu akşam saatlerinde gelişmelerle ilgili bir yazı göndereceğiz.

Beklettiğimiz için üzgünüz,

24 Haziran
    Merhaba,

Üzülerek sunucunun bu akşam açılmayacağını belirtmek durumundayız. Durum kesinleştikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

- Nebula

26 Haziran
    Sunucuda bakım devam etmektedir. Silencer sunucunun alt yapısı ile ilgili çalışmaktadır. Uzunca süredir yapmayı düşündüğümüz çalışmaları şu aralar tüm ekip ve silencer boş vakit bulabilmişken devam ettiriyoruz. Sunucunun açılma tarihi halen belli değildir. En kısa sürede tekrar bilgi vereceğiz.

28 Haziran
    Bakım devam etmektedir, yarın itibari ile somut bir sonuç almayı umuyoruz. Detaylar ve gerekli açıklamalar bakım sonuçlandıktan sonra size aktarılacaktır.

29 Haziran
    Bakım bugünde devam etmektedir. Sunucunun bu akşam da açılamayacağını üzülerek belirtmek istiyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa yarın akşam sunucunun açılmasını düşünüyoruz. Ama herhangi bir beklenmeyen durumda bakımın uzayacağını belirtmek isteriz.

Nebula Staff

02 Temmuz
    Silencer'ın sunucu makinası, hesap sistemi ve database ile ilgili bakım çalışmaları devam etmektedir. Herhangi bir olağandışı durum yoktur. Dün hesap sisteminde meydana gelen bir aksaklık ve Silencer'ın yoğunluk durumu sebebiyle bakım süresi uzamıştır.

Silencer'ın kendisinden bilgi aldıkça veya gelişme oldukça bilgilendirme yapılacaktır.

Gecikme için özür dileriz.

Nebula Staff

İlk başta desene en az 2 hafta bakım yapacağız, şunları şunları yapmayı hedefliyoruz diye... Hiçbir doyurucu bilgi yok. Ha bugün ha yarın diye diye nasıl oyaladıklarının kanıtını sunuyorum size. Ne yaptıklarını söylememişler 150 oyuncu vardı ne güzel oynuyorduk açılınca 15 kişiyle oynar durursunuz. Bunca bakımın üzerine şu yoruma bakalım birde.

Oyuncu: Bu kadar bakımdan sonra hala donma problemi olmaz umarım.

Yönetici: Bakımda illa oyun ile alakalı bir yenililik yapılacak diye birşey söz konusu değil, beklentilerden uzaklaşın, oyun içi sistemler harici server alt yapı çalışmaları yenilemeleri yapılabilir illa bir bakım geldiğinde yeni bir sistem veya ingame oyun sorunlarının çözüleçeğine bir işaret değildir.

Ne alt yapısı bu boru hattı mı döşüyorsun ? Kimi kandırıyorsun ?

Olay bu eski nebuladan eser kalmamış adam oyalayan bir kadrosu var burada gördüğünüz üzere. Boş yere buraya gelip bu sunucuyu savunmayın, bu yapılan oylamanın savunulacak bir tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobias -- 5 Temmuz 2010; 8:08:46 >

• Arkadaşlar tekrar slm.

Ben Nebulaya kaydolup bir denemeye karar verdim. 2002lerde deli gibi nebulacıydık zaten.

Baya unutmuşum sanırım.

Client var sitede, kayıt da oluyorum ama ultima nın hangi versiyonu kullanılıyor acaba şu an ve nereden bulabilirim. dosya da yok bende kaç yıl olmuş.

Buradan yazamayanlar özelden yardımcı olursa sevinirim.

İyi günler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.