Şimdi Ara

NEBULAYA BAŞLIYALIM BÜTÜN ESKİ UOCULAR HADİ ESKİYİ YAŞATALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar server'ın şu andaki hali çok stabil dedi arkadaşlarım, şu andaki player sayısı falanda iyi bende oynamayı düşünüyorum.

Eskiden nebula oynamış şimdi UO'yu bırakmış arkadaşlar bence bir daha düşünsünler

NEBULAYA BAŞLIYALIM BÜTÜN ESKİ UOCULAR HADİ ESKİYİ YAŞATALIM

Nebula UO

http://www.nebula.gen.tr/

Nebula Kayıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maerdir -- 18 Kasım 2009; 15:54:50 >

• Gercektende oynıyacaksanız nebuladan baskası yalan.
    Baslıyalı 6 ay oldu suan cogu sey degısmıs durumda ama turkıyede uo serverlerını dusunursek nebula herzaman tekdı hepte tek olucak.
  • arkadaslar bende bu oyunu ilk oynuyanlardan birisiyim ama suan kayit olmak istiyorum hep bir hata ile karsilasiyorum acaba aktif degilmi oyun ?
  • player sayısı kaç civarında acaba şu an?
  • arkadaslar ben nebulayi yukledim uo yuda yukledim ma nedense calismiyor nebula clientine tikliyiorum am hic bir hata vermiyor ve siyah ufak bir ekran acilip kapaniyor o kadar nebula sitesinde denilen herseyi yaptim ama hala olmuyor .
  • Öncelikle herkese selamlar. 8 sene önce olduğu gibi hala nebulaya devam ediyorum. Veda etmiştim 6 sene önce ancak tekrar başladım. Tek başımayım. İnanın bu kadar eğlenceli olamaz. Online sayısı 150 ile 50 arasında değişiyor. Oynuyanların çoğunluğu 30 40 yaş arası insanlar oldukları için gündüzleri 50 yada 90 online görmek mümkün. Ancak gece 10 dan sabah 6 ya kadar online sayısı 100 den düşmüyor. Kasanlar guild savaşları Britain köprüdeki pk faciaları gerçekten yaşanmaya değer anlar. Ben bırakmış olanlara tekrar tekrar sesleniyorum. Nebula bir zaman hile programları yüzünden kayıp yaşadıysada bunu yok etmek ve sindirmek bizlerin elinde arkadaşlar. Herşeye rağmen hala oynayanlar var. Benim bütün charlarım 6 sene önce banlanmıştı ama tekrar devam ediyorum hepinizi de istisnasız oyuna davet ediyorum. Lamer lere bırakmayalım meydanı arkadaslar.
  • @ Nevro Anti virüsün nod 32 ise devre dışı bırakıp tekrar yükle clienti.
  • Şu sıralar üyelik sistemi bakımda sanırım. Aktivasyon kodu gelmiyor olabilir. Account sahibi olan arkadaşların dikkatine : Forum arayüzü değişti. Forumdan tekrar üyelik alıp oyun içinden .forumhesabim yazarak oyun içinden üyeliğinizi aktif etmeniz gerekiyor. Dikkat edilmesi gereken husus : Forum hesabınıza yapılacak herhangi bir banlanma gibi aktivitede oyun hesabınızda banlanmış olacaktır.
  • nebula zamanında oynuyordum ama nebula'da ph yüzünden oynamadım. arkadaş iki hafta kasıp da hiçbir halt elde edemeyince yıldı ondan sonra da benim şevkim kalmadı nebula'ya karşı ama herkesin saygı duyduğu bir serverdı. onun için milletin neden bu kadar üzerinde hassasiyetle durduğunu anlıyorum.

ultima zaten ayrı sevda ev yapmak içini dayayıp döşemek ne demek adamlar size bir dünya üzerinde mülk edinme hakkı veriyor benim karşılaştığım hiçbir oyunda (second life hariç) böyle bir ayrıcalık yok.
    şimdi millet iki tane craft item yapmaya bizim oyunumuzda deli item crafting var diyor. ama ultimada öyle elbisesinden setine weaponundan evdeki sandalyesine olmadı kapıdaki fenerinden heykellerine daha da beteri cam sürahisine kadar yapabiliyorsunuz.

böyle geniş bir oyunun şimdiki oyunlardan dünya kadar artısı var ama tek bir eksiği var o da 3d. şimdi playerların burun kıvırmasının altında yatan sanırım tek neden görsel şölenin olmaması. ama mantığını ve felsefesini anlamış çoğu player ultimadaki bu eksiği görmez onların gözüne batmaz bu eksik.
    çünkü saydığımdan daha büyük bir oyundur ultima.
    quaxis, slayertr, rivendell,revo,elpida, daha nicelerinde oynadım ama şimdi çok zor geliyor phsız bir serverda sıfırdan her şeye başlayıp kasmak ama anlıyorum phsız serverda kasıp dirhem dirhem alıp en sonunda tadını çıkarmayı o keyfi yaşamayı.

onun için size başarılar dilerim daha farklı bir çatı altında toplanırsanız da katılmak isterim=)
    ama nebula şimdilik beni çok kasar =)

• İlk oyuna girdiğimde online oyun tecrüben yoktu. Orta okula gidiyordum. Bir haftalık uğraşlarımın sonucunda, üye olmayı ve clenti açmayı becermiştim. Oyuna girdiğim ilk an annem ve babam bana yatmamı söylemişti ben ise odamda gizlice Süperonline'e gizlce baglanıp bir haftadır girmeye ugraştığım o acayp oyuna baglanmaya çalışıyordum. Açıldığında ellerim titremişt sevnçten. Zaten frp ye meraklı bir çocuktum. İlk girdiğimde büyülenmiştim balıkçılar, büyücüler, dilencler, hırsızlar. Kendimden geçmiştim adeta. O dünyada benimde bir yerim olmalıydı. Önümde beni bekleyen uçsuz bucaksız fantastik bir yolculuk vardı. Animal tamer olmaya karar vermiştim. Ertesi gün gatelerden birine girmiştim. O uçsuz bucaksız dünyada şehirime nasıl geri dönecektim. Ne yapacaktım ? Derken üstünde simsiyah robesi ile üstad bir büyücüye rastlamıştım. Ejderhayı öldürüyordu. Gücü karşısında büyülenmiştim. Bende öyle olmalıydım. Halbuk ejderha beni nede kolay öldürmüştü. Katile beni Britaine yollması için yalvarmıştım. Acıyıp benim için gate açmıştı. O adama hep bir hayranlığım olmuştu oyun boyunca. Ultima budur. Ultima oyun olduğunu hissettirmeyen bir oyundur. Aslında oyun değildir. Dijital bir fantastik dünyadır. Eğer hayal gücü yükssek bir insan iseniz, sizin için gerçektir djital değildir. Günler geçtikçe. Seneler geçtikçe , "EKŞIN ATIYOZ KANKA"lar fantastik dünyayı altüst etti. Nebula serwer paralıya geçirdi. Nebulanın popilerliği düştüğüne PH'li serwerlar patladı ve herşey kaka oldu. Hadi ph olsaydıda, serwer kapamasalardıda oynasaydık bizde. Neyse o ara olan oldu işte. Nebula bir daha toparlıyamadı. Daha sonra WoW patladı. Türkiye ultiması alt kültürün eline geçmişti zaten. WoW ultimanın kafasına kafasına vuruyordu. Neyse ya yeni bir oyun beklyeceğiz UO ortamı olan ya da Nebulaya başlıyacaksınız. Siz karar verin

TİS İS SIPARTAA

• Sabah Aksam Kasip 7x Yaptigim Mageim Renk Renk Mage Robelarim Nightmareim Falan Dursaydi Baslardim Valla Ama Simdi O Kadar Skilli Kasmak Offf Olum Valla. Gidicen Garlic Ginseng Falan Alican Kendine Kendine Impor Atican Makrolar Uolooplar Bi Yandan Spell Book Toplican Rune Alican Adama Koyunca Staminasi Sifirlasin Dursun Oldugu Yerde Diye Blackstaff Alican Onun Skilli Kasican Healing Kasican Offfff Offf Dusundukce Bile Zor Geliyor. en iyisi meditasyondu kendi kendine artardi :)

Ama Sene 1998 99 Civari tam hatirlamiyorum Osi Serverlari Falan Vardi. +6 Katana Icin Kraken Kesmeye Giderdik. Adsl Mdsl Hak Getire Telefon Kablosunu Sok Tak Bilgisayara Mis Gibi Internet Sabahlara Kadar PK Kovalardik Impor Corppor Kalvasflam Makrolari Vardi F1 F2 F3 Tuslarinda Tam Oynarken Msj Gelirdi Moonglowu PKlar Basti Diye Gate Acip Tepelerine Binerdik mavi yaziyla 0.1 Mage skill yazdimiydi havalara ucardik Ne Guzel Zamanlardi.

Wow Dahil Cogu MMORPGyi Orjinal Serverlarinda Oynamis Biri Olarak Hicbirinde gecenin korunde o modemin cuzirt bizirt diit biip diyip internete Baglandigi zamanlarda oyunadigim ultimanin tadini vermedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Aralık 2009; 4:33:16 >

• Sayın BBR

Eğer böyle düşünüyorsanız bence başlamalısınız. Fakat büyük bir hırsla değil, sevgi ile başlamalısınız. Oyun da geçen zamanları hatırlayınız. Hiç bir skilinizin 70 i geçmediğini hatırlayın. O zamanlarki pwp nin tadı hangi oyunda vardı. Yada britte değerli biş eşyanızın çalındığındaki üzüntüyü başka hangi oyunda yaşayabilirsiniz. Belkide arkadaşlarınızla mahalleniz bile vardır =). Ya o büyük guildler. Ünlü playerlar ? Başka nerede bunları görebildik. Size söylüyorum hiç bir şey için geç değil aslında. Eskisi gibi olabilir her şey!
  • Aynen bende sizin gibiyim..Nebulaya kayır oldum, mondain legacy cdyi indirdim. bir turlu baglanamadım :))

Bende 1998 yılında SNN de basladım, Nebula, Kolayoyun ve halen arada bir Uogamers Hybrid te oynuyorum. Yas 26 oldu meslek sahibi olduk halen bırakamadık :)

Sormak istedigim su mesela ben mage oynamayı pek sevmiyorum genelde warrior (hack&slash) ancak diger tum serverlarda (buna hybrid de dahil) magelerle pvpde malesef savunmasız kalıyoruz.NBLda da oyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 31 Aralık 2009; 9:15:33 >
  • login.cfg dosyasını degistirmek gerekli mi acaba?
  • Valla ben de eski tayfadanım. Nebula'da hiç oynamadım ama Avalon'da 2-3 yılım geçmiştir. Bir bakayım oynayan var mı diye ve burayı görünce ciddi ciddi girmek istemeye başladım :)
  • valla arkadaslar bugün basladım nebulaya server gerçekten kalite kokuyo 100 150 kisi online gördümü tadından yenmez bir eğlence çıkar bence ortaya sıf playerlarin kalitesi yeter muhabbete sohbete girilir derim..
  • oynayasım var, hali hazırda UO'm da kurulu ama.. PH da olmazsa olmazki.. mage kasarken ölmek de var.. :] ( gerçek ölüm )

onun yerine eski oyuncular olarak PH ı biraz daha yüksek yeni nesil serverlarda toplanıp onları adam edelim deseniz düşünülebilir de.. nebula yok geçti bizden :)
  • Yaşlar ilerledi artık eski phle sunucu açarsanız arkadaşın dediği gibi cidden ölmeye yakın mage 100lenir :D
  • Okuyorumda yazılanları,duygulanmamak elde degil :) Uo dan sonra hic bir oyun uo nun yerini alamadı,hangi rpgyi oynasam ah uoda boyleydi soyleydi diyip duruyorum ve beni anlıyan cıkmıyor.. Eğer soylendigi gibi eski tayfa oyundaysa bende tekrardan oyuna donebilirim,wowuda 2 senedir oynuyorum artık sıkıldım.. Alternatifi hala yok!
    Heleki Ba's,Metalon zamanları,ilk mid ostardın buglı olduğu zamanlar :) Midden in,all kill,1 shot,lootla geri bin :) Ah order kalesi ah..

Wowdaki Warlocku Uo gibi sanınca,warlock charım tam bir husran oldu.. Bildigin caster cıktı.. Halbuki ben in nox cakıp katanamla dalmayı umuyordum :(

This is just a punkrock Song..

Punk Elite. herkese saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 19 Ocak 2010; 4:29:25 >
  • Eskiden çok zevkliydi, hem çok eğlendim, hem çok speed hack yapanın ipini çektim :) çok küfür etmişlerdir eminim, hemde sömürdüm zamanında sistemi ne yalan söyleyeyim. Ne kadar hizmet ettiysem okadar da sömürdüm ama kim yapmadı ki...

Bir ara Rud lardan biri de bendim, sonra GM lik yaptım bir dönem. Tüm GM lerin charları vardı oyunda player olarak zaten (herkes birbirinden gizli ama). Kendi charım için brit mezardan birinin evini silip en iyi yere ev koymuştum, tabi içine mareler itemlar vs. Pvp yapıyodum bol bol sıkılınca.. Tek yapan ben değildim yani :)

Hani bazen insanlar şikayetçi olurdu ya oyuna girdim altımdaki mare yok unicorn yok diye, nasıl gidiyo sanıyodunuz? :) gmler alıyodu tabiki, dupeleyince loglarda görünür ama birinin altındakini adam oyunda yokken alınca loglarda görülmez :)))))))))) gm taktikleri :)))

Sonra speedcileri yakalamak için üstüme +15leri giyerdim, ismimi player gibi yapardım, invulumu kapardım gezerdim mezarda, bi bakıyorum +15 i goren uyanıklar açıyo speedi, hop stone, hop ban :)))) çok speedci banlamışımdır.

Ama şimdi eski tadı kalmamıştır, özellik üzerine özellik getirdiler, saçma sapan şeyler çıktı.. O eski halleri çok güzeldi, adrenalin vardı en azından :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.