Şimdi Ara

Nebati: Yabanci bakan bana enflasyonunuz yuksek dedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ona 'Ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10'la çıkamıyorsunuz.' dedim."

Kafaya bak...

Haber Reporttwitter
    “Bakan Nebati: Yabancı bir bakanla konuşuyordum, bana enflasyonumuzun yüksekliğinden bahsetti. Ona "ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10'la çıkamıyorsunuz" dedim.”
    https://twitter.com/HaberReport/status/1554915117241966592

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 3 Ağustos 2022; 23:11:21 >

• Yüzsüzlüğünün reklamını yabancı bakanlara yapacak kadar yuzsuzler mıymış ? Bu kadarı da fazla ama. Bu nasıl bir utanmazlıktır? !

Edit : Düşündüm de, sadece kuru kuruya hikaye uyduruyor. Bu kapasite ile yabancı dil öğrenmiş olabileceğini sanmıyorum. O kapasite olsaydı zaten ekonomi ogrenirdi önce. Tamamen sallamış.

Avrupa gibi yerlerde halk bilinçli ,bırak enflasyonu filan akaryakıta 3 kuruş zam yapıldı diye adamlar fransayı ne hale getirdi o sarı yelekliler gibi bi halk burada olsaydı sen zaten ışıltının ısını diyemeden koltuğundan indirirlerdi hem seni hem de seni atayanları orada ekonominin başına ekonomiyle alakası bile olmayan tekstilci vs getirmiyolar ayrıca.

Burdaki çıkarı için alternatifi yok,başka adam yok vs diyen şükürcü,yandaş tayfa olmasa yerine avrupa halkı olsa sokağı bırak meclisten çıkamazdın çünkü adamlar eğitilmiş,bilinçli,şükürcü değil,bu kadar çürümüşlük cahillik yok zaten eğitim kaliteleri belli.

Sen bakalım bu önümüzdeki seçimi kaybedince sokağa çıkmayı bırak ülkede kalabilecen mi acaba,malum kişiyle fotolarını herkes biliyor ,ilk iş o dosyalar açılacak bu sefer herşeye araştırılsın denilenecek çünkü.

Ayrıca ekonominin bu hale getirilmesinde kimin parmağı varsa seçimden sonra gereken yapılmalı,bu kadar insanın vergileri,toplanan onca yardım,deprem vs paralar nerelere harcandı bunların cevabını verebilecen mi bakalım,şimdi rahatça at tut tabi.

• Tutacaksın gözündeki ışıltı kadar seveceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk halkıyla daha doğrusu ak seçmenle dalga geçmiş işte.

• Anlamı: Bizim millet koyun gibi, sen de kendi halkını gütmesini bilirsen % 1000 enflasyonla bile başın dimdik sokağa çıkabilirsin.

• Avrupalılar ile türk milleti arasındaki farkı güzel açıklamış, yüz olmayınca çıkıyorsun tabii.

• Yüzsüzlüğünün reklamını yabancı bakanlara yapacak kadar yuzsuzler mıymış ? Bu kadarı da fazla ama. Bu nasıl bir utanmazlıktır? !

Edit : Düşündüm de, sadece kuru kuruya hikaye uyduruyor. Bu kapasite ile yabancı dil öğrenmiş olabileceğini sanmıyorum. O kapasite olsaydı zaten ekonomi ogrenirdi önce. Tamamen sallamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 4 Ağustos 2022; 0:13:40 >
  • Avrupa gibi yerlerde halk bilinçli ,bırak enflasyonu filan akaryakıta 3 kuruş zam yapıldı diye adamlar fransayı ne hale getirdi o sarı yelekliler gibi bi halk burada olsaydı sen zaten ışıltının ısını diyemeden koltuğundan indirirlerdi hem seni hem de seni atayanları orada ekonominin başına ekonomiyle alakası bile olmayan tekstilci vs getirmiyolar ayrıca.

Burdaki çıkarı için alternatifi yok,başka adam yok vs diyen şükürcü,yandaş tayfa olmasa yerine avrupa halkı olsa sokağı bırak meclisten çıkamazdın çünkü adamlar eğitilmiş,bilinçli,şükürcü değil,bu kadar çürümüşlük cahillik yok zaten eğitim kaliteleri belli.

Sen bakalım bu önümüzdeki seçimi kaybedince sokağa çıkmayı bırak ülkede kalabilecen mi acaba,malum kişiyle fotolarını herkes biliyor ,ilk iş o dosyalar açılacak bu sefer herşeye araştırılsın denilenecek çünkü.

Ayrıca ekonominin bu hale getirilmesinde kimin parmağı varsa seçimden sonra gereken yapılmalı,bu kadar insanın vergileri,toplanan onca yardım,deprem vs paralar nerelere harcandı bunların cevabını verebilecen mi bakalım,şimdi rahatça at tut tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nebati de liyakat olsaydı sokağa çıkacak yüzü olmazdı

• İyi de. Bu sefer
    Bu ceple ben sokağa çıkamıyorum.
    Adım atsan para.

Demek o yüzden denk gelemiyoruz.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt

hayır ülke insanı

biat kültürü ile, het höt diyerek bunlar hain vatan millet milliyet ülkü vs......dava açarım süründürürm diyerek korkutularak

aman oğlum etliye sütlüye karışmasın diye yetiştirilerek darbelerle dövüle dövüle işkenceden geçirilerek

şunu giymessen sallandırırım

onu yaparsan kafir olursun bu dinsiz, o kafir bu ateist vs........ diyerek sinrildi

bu dediklerim osmanlı döneminden cumhuriyet dönemine cumhuriyet döneminden bugüne kadar geldi kendi halkına benim dediğim olacak diyerek zulmedenler geldi bu ülkenin başına

bu hep böyle oldu kesintisiz böyle oldu benim saltanatım benim iktidarım yıkılmasın diyerek ya vatanını sattılar ya halkını katlettiler

rte ve akp şu son 20 yıl adım adım birikmiş öfkesiydi hiç kimseye verilmeyen destek imkan verildi

onlarda memleketi satıp savarak parayı ceplerine cukkalayarak hiç ettiler bu güveni imkanı desteği

veballeri çok büyük Allah c.c. ün dinini nakte çevirdiler

yanlarına bırakmaz bunu diye düşünüyorum Allah İntikam sahibidir

hem bu halkın hemde dininin intikamını çok acı biçimde alır onların yerinde olmak istmezdim bunca ağır veballe çıkacaklar karşısına hepsi

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sokakta geziyormus?

• Utanma duygum yok demiş özetle.

• mal gibi millet demiştir. "%300 enflasyonda sesleri çıkmıyor."

"ben kıskanmayayım da kimler kıskansız."

• İşte avrupa bizi bu yüzden kıskanıyor. Adamlar %10 enflasyonu dert edip ,seçmeninin yüzüne bakamazken,

bizimkilerin bu yüzsüzlüğünü görüp kıskanmasınlarda ne yapsınlar.

• sekiz ay sonra görücem ben onları sokağa nasıl çıkıyorlarmış.... her akşam birilerinin mahkemelerde nasıl hesap verdiğini ya da hesap veremediğini internette çekirdek çitleye çitleye izlicez... milletle alenen dalga geçmek, alay etmek, hiçe saymak neymiş herkes görücek... tüm dünyaya ibret olucak hepsi... tüm dünyada ders olarak okutulacak hepsi...

• bu adamda surat olsa zaten o koltukta durmaz, e surat olmayınca zaten rahatça her şartta sokağa çıkabiliyor.

• Bu aciklama Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olan herkese dolayli yoldan hakarettir

• Bizde kösele gibi surat var, utanma sıkılma yok demek istiyor. Hatta direkt söylüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.