Şimdi Ara

NE YAPMAMAMIZ LAZIM!? [İÇERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar insan bir açıklama bekliyor sınav tarihi hakkında tek bir kişi çıkıp şu olacak demiyor.

Yarın öbür Gün tekrardan oyuncakla oynar gibi sınav tarihi ile oynayabilirler.

İş işten geçmeden halen açıklama yapılmadan sesimizi duyurmamız lazım, ne yapalım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizi dikkate almazlar demeyin çok güçlü bir şekilde tepki gösterir gündem oluşturursak ciddiye alırlar bunu yok sayamazlar!

• Ya gerçekten Silivri soğuk diye yazamıyorum icimdekileri ama sağlam bir yazı istiyor bu durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam inan kimse dinlemiyor bizi. O kadar tt oldu bu olay biri cikip 2 kelime edemedi.

Bos ver nolacaksa olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medyadan kampanya yapalım desek kimse destek vermez mesela #YKS26TemmuzdaYapılsın şeklinde tag açılsa ve twitterda ilk suraya yükselse bunaduyarsız kalmaları imkansız ama herkes banane der destrk vermez?

Ne yapalım sizce?

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Belki hemen cevap verilmeyebilir ama şimdi hiç ses çıkmayınca tamam herkes razı deyip aniden karar açıklarlar. O yüzden bizim bir ses çıkarmamız lazım

• Sınav erkene alınacak Paşa paşa susacağız biz de geçti o borunun pazarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınavın tarihi ile ekonomik bir ilişki yok, erkene alınmaz, neden bu kadar gündem oldu anlamıyorum.

• Bence böyle susunca hemen drğiştirirler işlerine gelir zaten, biz ses yükseltelim hocalardan destek isteyelim, hep birlikte forum, hocalar, sınava girecekler sesimizi yükseltirsek bunu yapmaları öyle kolay kolay olmaz

• kimse destek vermiyor herkes kabullendi erkene alıncağını
  • O zaman ne olacaksa olsun çünkü gerçekten kimse umursamıyor, böyle deva etsin o zaman!

• nasıl ilişki yok
    2018 senesini duymadın galiba sen

siyaset için sınavı ertelediler şimdi de yine siyaset için bi durum var ortada. artık anlayın siyaset> eğitim bu ülkede. yine de %90 diyorum ben haziranda sınavın yapılmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 30 Nisan 2020; 16:54:46 >
  • Ne anlatıyon ya, bide yüzde yazmış xkdk

• ne demek ne anlatıyon. adam sana mis gibi açıklamış olan biteni sen gelip tşk geçmeye çalışıyon adamla. bizim dönemimizde sınavı 1 hafta ertelediler sınava 1 ay kala seçim diye. 2 gıdım beyninizle boş atmayın şurda.
  • O bizim zamanımız dediğin sene ben de sınava girdim, ilk tyt de bize denk geldi ilk teog da. Dokuz eylül üni’ye yerleştim, bu sene tekrar hazırlanıyorum. Tıp isteyen, sınava hazırlanan bir çocuk en az 17-18 yaşına gelmiştir ve kullandığı dile bak. Benim aklımı oturduğun yerden ölçmeye çalışacağınıza biraz olgunlaşın. Bu çocuk kafasıyla, hayal ettiğiniz üniversitelerde sünepe gibi dolanırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.