|
Bildirim
|
benim arkadaşım sadece son 2 ay çalışarak 543.oldu sen rakip eliyorsun
|
Öncelikle seni hiç sevmedim birader. Muhtemelen aylardır ders çalışıyosun şimdi yeni başlayanları görünce kuduruyorsun, ahlaksızlığına veriyorum.
Şuanda tyt netlerim 80 civarı, eski adiyla lys için ise durum çok vahim. Sene sonu nereyi kazandığımın ve derecemin resmini buraya atacağım. Seni got etmek zevk olacak :) Edit: Hedefim de tıp derecesi. Onu da belirteyim şimdiden. |
Sinava hazırlık surecinde en onemli donem son aylardir.
Ben hep ilk aylar hizli girip son aylarda gevsedigimden,denemelerde gectigim insanlar son aylarda birden onume gectiler ve gercek sinavda da benden daha basarili oldular. Yani demem o ki insanlarin ders calismaya iyice yuklenecegi aylar geldi.Bu aylar cok sıkı calisilmali,gevseyen kaybedecektir. |
İnsanların motivasyonunun içine ettin birader mutlu musun? Cerrahpaşa kazanınca atıyorum bir gün kalbin sizlayacaktir ben böyle bir kötülük yaptım diye. Neyse Allah akıl fikir versin.
|
bu konuyu acmandaki amaç ne anlamadım. ne geçti eline? bırakin insanlar nasıl motive oluyosa öyle olsunlar.
|
Sen kimsin milletin adamlığını sınıyorsun birader?
|
Asıl sınav son 4 ay kala kazanır bilmiyorsan söyleyim bunu
|
Senin sonucunu forum olarak bekliyoruz muhtemelen sirita sirita gorseli inceleyecegiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6E8D1DD4 -- 9 Şubat 2018; 14:1:28 > |
|
|
|
|