Şimdi Ara

ne yapmam gerekir bu durumda ?(servis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 22.11.211 tarihinde ıkı tane ram(CORSAIR4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Notebook Ram) aldım iki tane bırı bozuk cıktı vatan ıle konustum ups kargo ıle gonderın dedıler ups kargoda burada yoktu baska kargoyuda kabul etmedıklerını soyledıler malesef rafa kaldırdım her neyse fınaller bıttı 27.02.2012 tarıhınde ramları kayserı vatana teslım ettım dün mesaj geldı bana "xxxxxx M.Hizmetleri Formu ile ilgili urununuz teslime hazirdir. M.Hizmetleri Formunu ibraz ederek urununuzu teslim alabilirsiniz."" dıye neyse bu gun aradım vatanı dedım ben gelemıyorum bana kargolayabılırmısınız olur dedı kargoyu sız odersınız(!) onuda kabul ettım ve dedım urun ne oldu degısım yapıldı mı dedım ürününüzde arıza bulunmamıs dedı nasıl bulunmaz 2 notebookda denedım ıkısıde hıc acılmadı dedım boyle not dusmusler dedı o zaman gerı gonderın servıse ıyıce baksınlar dedım kadın dedı kı o zaman bız bı test edelım sonra sıze donelım arızalı ıse tekrar gonderelım degılse sıze gınderelım kabul dedım 1 dakka sonra aradılar bızdekı test cıhazı masaustu ramlar ıcın notebook ramını test edemıyoruz napalım dedı napalımı yok bozuk ramı ben ne yapacagım gonderın gerı dedım kapattım sonra gönderdıklerı servısın adını sordum ıstanbulda dijital trend adında bi servismiş..

Şimdi ben ne yapmalıyım nereye şikayet edeyim tam 30 iş gününü doldurup oyle mesaj geldı ah bı gun gecırseler sıkayet edecektım tüketici haklarına normal servis tamir süresi 30 iş günü bildiğim kadarıyla şimdi ne yapmamı önerirsiniz bi ilçedeyim su an merkeze gitme şansım yok 2 hafta buradayım internetten bi yerden bi şikayette bulunabılırmıyım nasıl bı yol izlemem gerekiyor....

Bu arada hep mi onlar ses kaydedecek bende müşteri memmuniyeti için onların sesını kaydettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 31 Mart 2012; 14:52:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.