Bildirim

Ne yapmam gerek çok garip bir hata alıyorum.
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş

- 

Son yüklediğin programlardan biri clipboard'unu kullanıyor olabilir. İngilizce forumlarda kod falan yazmışlar ama işin ehli olmadığım için onlar hakkında konuşamayacağım. _____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: DynamiteKid
Arkadaşlar Runtime error 521 Can't open clipboard diye bir hata alıyorum sitelere ve sayfalara baktım hiçbir yerde bulamadım yardımlarınızı bekliyorum oyunla ilgili bir program açarken oluyor :S
sistem geri yükleme yap._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt - 

Tamam deniyeceğim teşekkürler. _____________________________ SuperyuS 
    Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı