Bildirim
ne yapmalıyım .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bügünlerde 4+1 lerde ne cok sorun oluyo yoksa hep senmı yazıyosun. Ses kartın ne onu da yaz bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 1 Ağustos 2005, 20:53:49 >_____________________________ Carpe Diem -
arka hoparlorleri on hoparlor olarak dene bir saglam olduguna emin ol kablolara emin ol yani. yok hoparlorler saglamsa, olay ses kartindan kaynaklaniyor demektir. zaten ses olayinin baska alternatifi yok donanimsal acidan... _____________________________ you get it! -
yok ya ilk defa yazıyorum .nvdia sound strome 5+1 on board var. _____________________________ HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR -
-
yerlerini değiştirince çalışıyor??????????????????? _____________________________ HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR -
-
öyle değil kardeş demek istediğim hoporlerlerin hepsi sağlam .değiştirince yine arka 2 çalışmıyor........... _____________________________ HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR -
forumda arama yaptın mı hatırlıyorum aynı sorunu _____________________________ l|lllll|lll||ll||lll|ll||lllll||lll¢σρуяιgнт © ѕιη¢є 1982-2016 -
driver update ile sorunu cozersin tahminimce, eger cozulmezse board'u geri gonder, donanimsal bisi var demek.. _____________________________ you get it! -
Bencede bi sürücü güncellemesi ile olayı çözebilirsin gibi geliyor bana spdif çıkışlarını taktığından eminmisin eskiden bazı arkadaşların başına geliyordu bu sorun çünki,eğer olmazsa anakartta sorun var demektir. _____________________________ |||ASUS K8N|||AMD Sempron 2600+@3400+(2.1 Ghz)|||3*256 Mb Twinmos Cl 2.5 Pc 3200@420 Mhz 2-3-3-8 1.5V|||Lg 52X32X52 CD-RW|||2*40 Gb Samsung SATA 7200 Rpm@ 2Mb Raid 0|||128 Mb 256 Bit Leadtek 6800 LE 300/700@375/880 8/6 Vp|||HP 71 17'CRT|||A4 Tech WOP 49 Optik|||A4 Tech KB-21|||HP DESKJET 5150|||QUAKE P4 KASA|||FSP 300 WATT|||1.44 Flopy|||Pegasus Web-Cam|||Zyxel 630 C Usb Adsl Modem@512K|||
-
arkadaşlar teşekkürler sorunu hallettim.ilginize tşkler _____________________________ HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR -
karde$ iyi guzelde, sorun neymi$? bildirsende birinin basina gelince aratip bulsa... _____________________________ you get it! -
kardeş bu soruyu yanlış foruma sormuşsun,,,
SORUNUNU SES SİSTEMLERİ FORUMUNA YAZ EN GÜZEL CEVABI ORADAN ALABİLİRSİN
http://forum.donanimhaber.com/forumid_241/tt.htm_____________________________ Halka Hizmet Hakka Hizmettir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X