Şimdi Ara

ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arklar.ben 1 gb. ram almayı düşünüyodum.kingston 1gb ddr2 667 mhz ram alıcaktım.bendekiler veritech 2x512 mb. 667mhz.şimdi bi kaç msj okudum aynı marka ve aynı model olmasına dikkat edin.benim düşündüğüme ters olnuca bi sorayım dedim.ne yapayım sizce kingstonu alayım mı sizce.fiyatı da baya düştü.veritech hiçbiyerde bulamadım.ne yapmalıyım??

aynı marka ve model olursa uyum daha kolay olabilir

ama genelde marka model önemli değil...miktar ve hız önemli deniyor.benim okuduklarım öyle

1GB ile 512MB dual çalışmaz mesela
    ama 1+512 tabii ki 2*512 den iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 24 Nisan 2007; 2:19:07 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • sağol kardeş.sanırım bendekilerin aynısından 2 tane daha alıcam.veritechi buldum nette
  • Arkadaşlar tüm sorularınızı teknik konuda merak ettikleriniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilir hertürlü teknik yardımı alabilirsiniz.

www.TekServisim.com
    Mürselpaşa Bulvarı 1418 sok. No:34 Tekmar Plaza Kahramanlar İZMİR
    Tel : +90 232 446 56 00--446 34 35 Fax : +90 232 446 56 00 -227
    teknik@tekservisim.com
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.