Şimdi Ara

NE YAPMALI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın gelecekte evleneceğim ve Tv seçiminde hala bir karara varmış değilim.

Ben evlendikten sonra kiralık bir evde hayatımı idame edeceğimden büyük ihtimal en az 2, en çok 5 metre mesafeden (genelde salon ebatları) tv izleyeceğim. Öyle çok oyun tutkunu değilim (PS filan oynamıyorum), bilgisayarımı tv'ye bağlayıp video izlemek isterim (yeni evli olacağımdan dvd oynatıcıyı ilk baştan almayacağım), uydu alıcısından tv izleyeceğim genelde.

Tv teknolojisinin teknik kısımlarını çok bilmesemde az-çok bir şeylerden anlıyorum ama işin içinden az-çok bilgiyle çıkmak çok zor. Bu yüzden teknik bilgi ve deneyime sahip forum üyelerine başvurmak istedim. Siz forum üyelerinden olabildiğince objektif tutum sergileyerek, nedenleriyle beraber hangi markanın hangi modelini almalıyım??? Sorusunun cevabını istiyorum....

Ya da bence önemli olan (genelde bütün modellerin tanıtımında kullanılan açıklamalar olduğu için) bazı sorularım ve isteklerim var, bunların cevaplarını veriniz ben kendim bakayım marka ve modelere:) Tercih sizin ya bana uygun modeli siz sözleyin; ya da sorularıma cavap verin:) Eklenmesi ya da çıkarılması gereken soru varsa söylerseniz sevinirim....

1) LCD mi yoksa PLAZMA mı?
    2) Boyut ne olmalı?
    3) Kontras oranı ne olmalı?
    4) Çözünürlük ne olmalı?
    5) Parlaklık ne olmalı?
    6) Tepkime süresi ne olmalı?
    7) Kaç milyon rengi göstermeli?
    8) Dayanıklı olmasını istiyorum
    9) Şekli de estetik olsun [en azından genel değerlere uygun (10 kişiden 5'i beğenmiş) olsa iyi olur hani]
    10) Bütçem 1000-1500 tl arası (ama 1500'e fazla çıkmazsak çok iyi olur)
    11) Marka önemli mi? Önemliyse: Hangi markayı seçmeliyim(teknik servis, garanti, dayanıklılık vs., vs. için)

Şimdiden bütün cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.