Şimdi Ara

Grundig 65 GHQ 9500 vs LG 65NANO81T6A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Grundig QLED ile LG Nano Cell teknolojileri hakkında bilgiye ihtiyacım var. 65" televizyon alma niyetine girdim ama çok fazla anlamadığım için araştırırken televizyonlarda kayboldum. En son bu iki televizyona karar verdim LG olan bime geleceği için beni cezbeden o oldu. WebOs güncelde iyi mi kötü mü bilemediğim için buraya konu açma kararı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu fiyat bantlarında önerilere de açığım 65" olması önemli.

Şimdiden teşekkürler.

Edit : TCL 65T7B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K QLED Pro TV bu televizyonu aldım. Cevaplayan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpson1337 -- 12 Mart 2025; 15:36:12 >

• Qled ve miniled olarak en iyi tv ler tcl de. Zaten ana panel üreticisi. Diger markalar ondan panel alip ustune kar koyup müşteriye satar. Bu yüzden tcl tv lerde ki indirimleri takip etmenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grunding QLED de renkler parlak ve canlı olacaktır. LG Nanocell de renkler daha doygundur ve ekran parlaklığı QLED den daha az olacaktır. Nanocell gün ışığında ve yan açılardan izleyen kişiler için ekran parlaması daha az olacaktır. WebOS güncelleme ile alakalı sorun yaşayan kişiler var sanırım, bir araştırmak gerek.

En çok kafamı WebOS karıştırıyor. Aslında isteğim Google TV almaktı fakat bu LG modeli gözüme güzel geldi WebOS konusunda hiç bilgi sahibi değilim.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.