Merhaba cidden o kadar takık bi duruma geldim ki zaten donanım haber ailesine bu vesileyle katılmak durumunda kaldım siz düşünün. Kısaca özet geçeyim 22 yaşındayım belki sizler için bu para çok bir para değil ama ben daha 2 ay önce iş hayatına atılmış ve baya baya hata yapmış bir insanım toplamda 15.500 borcum var. Gelirim de asgari ücret 2820 ve bu asgari ücreti zaten şu önümüzde ki kapanmadan dolayı 1 ay alamayacam gibi duruyor. Cidden ilk defa bu yaşıma kadar borç yapmadığım için kafayı yiyecek vaziyete geldim çevremden birkaç kişiye her ne kadar konuyu izah etsem de ödenir takma yapılır edilir türünde cevaplar aldım ama bunlar beni tatmin etmedi. Hergün ben hesap yapmaktan gerçekten bunaldım sıkıldım normal bir hayat süremiyorum sırf kafamda bu soru dönüp durduğu için. Siz abilerimden kardeşlerimden bir destek istiyorum. Destek derken maddi destek değil sadece bana bir yol göstermenizi rica ediyorum. 15.500 borcumun 5000' i ihtiyaç kredisi geri kalanı taksitli kredi kartı borçları. 15.500 borcumun taksitleri şu şekilde; Mayıs ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 1209 TL Kredi kartı taksiti Haziran ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 2174 TL kredi kartı taksiti Temmuz ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 1719 TL Kredi kartı taksiti Ağustos ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 1456 TL kredi kartı taksiti Eylül ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 1456 TL kredi kartı taksiti Ekim ayı: 475 TL ihtiyaç kredisi 1455 TL kredi kartı taksiti Kasım ayı:(RAHATLAMAYA BAŞLADIĞIM AY) 475 TL ihtiyaç kredisi 234 TL kredi kartı taksiti. Bu ay elime geçecek olan tutar ise 3550. Kapanmadan dolayı bu 3550 aslında haziran 5'e kadar olan ki maaşım. Dardayım fikrinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. |
Borçlarım çok darlıyor ne yapacağım bilmiyorum?

-
-
Maaşa göre o borçla şuan düzgün hayat süremezsin zaten darlamasi normal yediginden ictiginden bile kıs alman gereken bir şey varsa da ikinci ele yönel. İleride Daha yüksek maaş alabileceğin işleri düşünebilirsin kuryelik gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle yapabilirsin kredi kartını ödeyip kartdan para çekerek kredi taksidi i ödersin kredi kartı borcunu ötelemiş olursun bu kapanma sırasında çok Bi yararı olmaz ama en azından elinde bir miktar para kalır imkanın varsa ek iş yapmaya çalış ehliyetin falan varsa gece taksiye çıkabilirsin bir süre ne biliyim ama ailenle yaşıyorsan kira elektrik su derdin yoksa biraz zorla kendini birkaç ay yeme içme gezme bişi alma gerekirse 1 yıl alma hiç bişi sonra borcun azalsın yada bitsin rahatlayınca bişiler alırsın ama dozunu kaçırma yoksa yine borç yaparsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eline geçeni direk borca vermen gerek ki düzlüğe çıkabilesin. Yoksa çok zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldıgın tüm asgari ücreti borca yatıracaksın. İnşallah ailenin yanındasındır. 1 yılda kapanır o borç. İnsanlar ne borçlara giriyor 15k ne ki, ödenir.
Gelire göre harcama yapılmalı
1 kazanıp 3 harcanırsa sonuç böyle olur
Kardesim ailenle yasiyorsun sanirim onlar da senden cok maddi destek beklemiyorsa disini sik Kasima kadar full maasin neredeyse yatmis olur ama Kasimdan sonra sana da para kalir bitirirsin duzenli calistiktan sonra bisey degil. Yasin da genc daha.
-
Keşke borcum bu kadar olsa 😒 -
Borçlarım borçlarım beni artık darlamayın de belki giderler
-
Bana göre de çok cesaret Edip o kadar borç yapamam
Hocam sen niye asgari ücret alan birisi olarak kredi çektin ki?
borç çok fazla değil, ailenle yaşıyorsan gelen parayı direkt yatır taksitlere, ailen üzerinden beslen bir süre.
-
Troll cevaplar dışında düşünceleriniz için teşekkür ederim.
-
Şuan ilk defa borca girdiğin için o seni darlıyor. Sürekli hesap yapma. Ödenmez bir borcun yok önemli olan moralini yüksek tut. Bende borca ilk defa girdiğimde böyleydim sank dünyada tek borçlu ben gibi hissederdim.
Sana verebileceğim tavsiye kredi kartının asgarisini öde yada asgarisinden biraz fazlasını öde ama bu süreçte kartı hiç kullanma yoksa toparlayamazsın. Kartı ödeyip Karttan taksitli nakit avans çekmekte bir yöntem ama daha tehlikeli bu.
Ayağını yorganına göre uzatsaydın diyecek bişey yok -
Ailen varsa onlarla yasa gelen parayi borclara verip kapat
Yazilim ogren
2 lt su ic
Spor yap
Ne borcu bu
Başkan sen ne yaptın ya 22 yaşında ne borcu bu? Ben 21 yaşındayım bir işte çalışmıyorum al sat yaparak 2000 lira gibi para kazandım bankada duruyor. Üni son sınıfım. Kyk falanda yok. Ailemde öyle çok zengin değil orta direk aileyiz. 15 bin kredi çekersin anlarımda havayada harcamazsın yani gidersin bir şey alır satarsın ne biliyim bitcoine bir yere yatırım yaparsın.
Girdik bi işin içine çıkamadık işte kral ya bakalım düşünüyoruz bişeyler.
En Beğenilen Yanıtlar

Maaşa göre o borçla şuan düzgün hayat süremezsin zaten darlamasi normal yediginden ictiginden bile kıs alman gereken bir şey varsa da ikinci ele yönel. İleride Daha yüksek maaş alabileceğin işleri düşünebilirsin kuryelik gibi
|
Eline geçeni direk borca vermen gerek ki düzlüğe çıkabilesin. Yoksa çok zor.
|
Benzer içerikler
- kg ne demek
- geçmiş tarihli gün sonu alma
- cinlerle iletişim nasıl kurulur
- bakire değilim ilk gece kan gelmesi için ne yapmalıyım
- eskişehir'in en nezih semtleri
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- deprem güvenlik bilgileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X