Şimdi Ara

Eksen Yayınları'nı Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
17.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.Ygs-Lys kitaplarımı tamamladım ve çok memnunum ancak kayıt olduğum dershane eksen yayınları kullanıyor.Daha önce sadece 10. Sınıf Kimya Eksen kullandım.Kitap güzeldi.Kullananlar yorumlarını benimle paylaşabilirler mi?En çok hangi dersleri iyidir eksen yayınlarının?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan üniversiteye geçtim.
    12. sınıfta dersane yayın olarak ful eksen yayınlarının kitaplarını verdi.
    neredeyse hepsini yarısına kadar kullandım
    yani eksen yayınlarını çok iyi bilirim.

Eksen Yayınları'nı Nasıl Bilirsiniz? demişsin.sana cevabım:
    piyasanın en dandik yayınlarından birisidir.eksen dersanesi sırf kendi yayınımız olsun diye baştan savma yapmış.

sana tavsiyem git karekök mps leri, fem simetrileri ve düz fem leri kullan.güray küçükte iyidir.

ama sakına eksen kullanma.tam bir vakit kaybıdır.dersanede kimse kullanmıyordu zaten.kitaplar tertemiz evlerde raflarda duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

şuan üniversiteye geçtim.

piyasanın en dandik yayınlarından birisidir.eksen dersanesi sırf kendi yayınımız olsun diye baştan savma yapmış.

sana tavsiyem git karekök mps leri, fem simetrileri ve düz fem leri kullan.güray küçükte iyidir.

ama sakına eksen kullanma.tam bir vakit kaybıdır.dersanede kimse kullanmıyordu zaten.kitaplar tertemiz evlerde raflarda duruyor.

Ben zaten as olarak belirlediğim yayınları temin ettim ve raflarıma dizdim.Çokta memnunum.Ancak dershane eksen yayınları vericek full.Bunlardan ödev verip,yapmamızı isteyecekler.İllaki çözmemiz gerekecek.O halde pek vakit kaybetmeyelim bu kitaplar üzerinde.Sadece testleri vs. çözerim.Çok teşekür ederim yorumunu benimle paylaştığın için.

• Eksen ygs türkçe soru bankasını kullandım. İyi soruları vardı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemseldüş

quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

şuan üniversiteye geçtim.

Ben zaten as olarak belirlediğim yayınları temin ettim ve raflarıma dizdim.Çokta memnunum.Ancak dershane eksen yayınları vericek full.Bunlardan ödev verip,yapmamızı isteyecekler.İllaki çözmemiz gerekecek.O halde pek vakit kaybetmeyelim bu kitaplar üzerinde.Sadece testleri vs. çözerim.Çok teşekür ederim yorumunu benimle paylaştığın için.

Alıntıları Göster
    Yakınından bile geçme derim. Soruları ÖSYM tarzından fersah fersah uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Eksen ygs türkçe soru bankasını kullandım. İyi soruları vardı bence.

Türkçe'de paragraf sorularımı daha iyiydi yoksa dil bilgisi soruları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Yakınından bile geçme derim. Soruları ÖSYM tarzından fersah fersah uzak.

Arkadaşlarımda üniversite sınavında çıkan hiçbir sorunun benzerlik göstermediğini söylediler.Bu durum beni gerçekten korkutuyordu.Bu yüzden eksen yayınlarından uzak durmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemseldüş kullanıcısına yanıt
    dil bilgisi.
    paragraf için doğruışık yayınları paragraf soru bankasını öneririm.
  • Eksen çöz kitap basına 20 lira vercem deseler çözmem

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

dil bilgisi.
    paragraf için doğruışık yayınları paragraf soru bankasını öneririm.

Önerin için teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Eksen çöz kitap basına 20 lira vercem deseler çözmem

Oha o derece kötü yani.Bende çözmem abi vakit nakittir nasıl olsa.Vakit kaybedirecekse hiç gerek yok.
  • Sinava yakin eksen lys fiz kim biyo cozmustum
    Kimya tirt da
    Fiz biyo guzeldi bence

• 9.sınıf tarih soru bankası kullanmıstım daha dogrusu aldım oyle durdu cok gereksiz soru tipleri vardı herhalde ondan baska kitapta oyle sacma sorular yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

9.sınıf tarih soru bankası kullanmıstım daha dogrusu aldım oyle durdu cok gereksiz soru tipleri vardı herhalde ondan baska kitapta oyle sacma sorular yoktur
    Kardeş bende bu sene 12. sınıfım benim dershane de eksen ve çözüm yayınları verecek.Ben geçen yıl arkadaşımda görmüştüm eksen yayınlarını s.b felan baya hoşuma gitmişti ama soruları ygs lys ye yakın mıdır uzak mıdır hiç bir bilgim yok ben fem eksen çözüm kullanacağım bu sene
  • Eksen mat2 cozdum kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: cempolatX

Kardeş bende bu sene 12. sınıfım benim dershane de eksen ve çözüm yayınları verecek.Ben geçen yıl arkadaşımda görmüştüm eksen yayınlarını s.b felan baya hoşuma gitmişti ama soruları ygs lys ye yakın mıdır uzak mıdır hiç bir bilgim yok ben fem eksen çözüm kullanacağım bu sene

Ben eksen yayınları kullanmayı düşünmüyorum.Sadece elimin altında bulunur.Zaten gördüğün gibi yorumlar çok olumsuz geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemseldüş

quote:

Orijinalden alıntı: cempolatX

Ben eksen yayınları kullanmayı düşünmüyorum.Sadece elimin altında bulunur.Zaten gördüğün gibi yorumlar çok olumsuz geldi.

Alıntıları Göster
    Yok baba sorular yok dede sorular falan sakın bulaşma öyle gereksiz şeylere.Bireyc mat eksen baba sorular falan öğrencinin sadece zamanını çalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

Yok baba sorular yok dede sorular falan sakın bulaşma öyle gereksiz şeylere.Bireyc mat eksen baba sorular falan öğrencinin sadece zamanını çalıyor

Alıntıları Göster
    Sadece başlığı okudum cevabım : İyi biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ging_Gral

Sadece başlığı okudum cevabım : İyi biliriz

Peki eksen yayınları hakkındaki görüşün nedir?

• Sistemseldüş kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilmiyorum ki valla kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ging_Gral -- 7 Ağustos 2014; 17:28:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.