Şimdi Ara

Ne Tv'miş arkadaş sanki ev alıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu Tv ile ilgili değil o yüzden buraya açtım.Konu:Tv nin abartısı ile ilgili

Bugün gittim evden gelen yoğun baskılar sonucu tv almaya 42lw4500 modeli aklımda alıp çıkacaktım http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lw4500-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-42lw4500/productdetails.aspx?I_ID=54535 bu ürünü

Taaa ki mağazadaki çalışanın ''Yardımcı olabilir miyim'' demesine kadar geldi anlattı anlattı kafam uçtu valla ''Efendim bunun 3d performansı çok iyi,bunun özellikleri çok iyi felan diye 45 dk ya yakın anlattı bana tv leri sürekli farklı marka,modelleri önerdi tavsiye etti kafam kazana döndü

Biraz düşüneyim dedim eve geldim ''yok abicim yok tv felan istemiyorum tüplü 70 ekran arçelik tv bozuluna kadar devam

• 81 Ekran Tüplü bozulana kadar devam
  • 78 ekran tüplü flat. Tüp bitene kadar devam .
  • Geçen ay aldık bundan
  • Bende bişey sandım. Daha geçenlerde yan komşu 3.300 e Philipsin smart tv falan filen bişeyleri olan led tv aldı. 10 numara görüntüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

78 ekran tüplü flat. Tüp bitene kadar devam .

+1 zaten imkanlar belli toplasan 3-5 tane hd kanal var diğerleri sd yayın gerek yok atraksiyona
  • Evde LG 42LW4500 kullanıyoruz 3D performansı harika vede çok iyi TV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bizim mutfak reklamında ne diyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bende bişey sandım. Daha geçenlerde yan komşu 3.300 e Philipsin smart tv falan filen bişeyleri olan led tv aldı. 10 numara görüntüsü var.

valla hocam senin komşuda para çokmuş beni almaya evdekiler zorladı yoksa hiç işim olmazdı gerçi yine de almadım ya

@Frécoß,@qRueL :
  • Abi gittim 3800 tl ye aldım ilk 3 gün zevkli sonrası tüplünün zevkiyle aynı...
  • Önemli olan bir malı almak degil, onu kullanmak. Gidip 3.000 tv alip flash tv izlersen tupluyle ayni gelir tabi.
    Bagla ona hd bi recever, bi ps3 1080i oyna oyununu izle blueray filmini birde sinema sistemini bagla dts,dolby tru hd duy sesi vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.