bu giden futbolcuların kontratlarını isteseler sezon ortasında da yenileyebilirdi aziz yıldırım. demekki belli bi anlayış içinde hareket ediyolar; bu ya zico nun verdiği talimatlarla ilgili yada maddi olarak alınan bazı kararlar ile. belki de her ikisi de.
serkan ve mehmet le klüp görüşmemiş bile yani gitmekte serbestsiniz denmiş.
ümit önceden gitti nedenleri de beli, tuncay zaten avrupa diyodu.
geriye sadece rüştü kaldı ki ona da düşük ücret önerdikleri için daha fazla para veren bjk ya gitti. aynı tümerin yaptığı gibi. son zamanlarında daha fazla para kazanmak istemeleri normal, yolu açık olsun.
ben gayet sakinim ve bekliyorum. yönetim bu kadar rahatsa vardır bi bildikleri. aksi bi durum hoş olmaz çünkü.
not : bu arada aydın hoca da gitmeseydi iyidi ama tanyeviç alınabilecek en mantıklı adam şu aşamada.hem türkiye yi tanıyo hemde tecrube olarak aydın örs ün gerisinde değil. o açığı iyi kapadılar.
arkadaşlar butun sezon boyunca toplam 3 mac ust uste oynayamayan yozgatlı,2 metre otesine pas atamayan serkan ın gidişine uzulmemek gerekir..rustu de sadece ve sadece para için gitti,bizde alacagnn 3 katını alıcak belki..yonetim dusunodur bişeylerr,beklemek lazım.
Servet : zaten yorum yapmıyorum
Ümit özat: yerine roberto carlos geldi
Serkan : önder sakat veya cezalı olduğu zaman yerine geçebilecek iyi bir yedek
Tuncay : gitmesine çok üzüldüm. takımın en iyisiydi
Rüştü: 1993 yılında bjk transfer edecekken trafik kazası geçerdi.bjk vazgeçti , biz aldık .Demekki geçmişi çabuk unutmuş
Mehmet yozgatlı: Bjk de de ilk 11 giremez.1 maç iyi oynar 3 maç kayıp.
Aydın Örs :yerine tanjeviç geldi
Şaka Maka demek ki FB baya bir ekol olmuş son yıllarda TR de.. lafa geldimi herkes FB den cacık olmaz FB neymiş deyip duruyordu ama, bakınız Bizim Yol verdiğimiz topcuları hava kapıyorlar vallah hemde bizim ezeli rakiplerimiz bunlar...
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Şaka Maka demek ki FB baya bir ekol olmuş son yıllarda TR de.. lafa geldimi herkes FB den cacık olmaz FB neymiş deyip duruyordu ama, bakınız Bizim Yol verdiğimiz topcuları hava kapıyorlar vallah hemde bizim ezeli rakiplerimiz bunlar...
Valla Rüştü ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştınız ama yatmış galiba Sizin yol verdiğiniz ancak Yozgatlı olabilir ki, zaten onu da çantada keklik gördüğünüz için kaçırdınız.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Valla Rüştü ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştınız ama yatmış galiba Sizin yol verdiğiniz ancak Yozgatlı olabilir ki, zaten onu da çantada keklik gördüğünüz için kaçırdınız.
Bak bizim imza attırdığımız oyunculardan bir tanesi şuan LA LİGA da Şampiyonluk turu atıyor... yol verdiklerimiz ise bizden daha küçük takımlara imza atıyor.. TR de FB ne derse olur....
seneye Beşiktaş'a 6 Fenerbahçeli sınırlaması geliyor... bakalım o zaman nerden yıldız topcu bulacaksınız...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Bak bizim imza attırdığımız oyunculardan bir tanesi şuan LA LİGA da Şampiyonluk turu atıyor... yol verdiklerimiz ise bizden daha küçük takımlara imza atıyor.. TR de FB ne derse olur....
seneye Beşiktaş'a 6 Fenerbahçeli sınırlaması geliyor... bakalım o zaman nerden yıldız topcu bulacaksınız...
Yok ya bak sen, peki öyle olsun
çok basit bi cevap var
rüştü futbol oynamak istiyor ve bunu fenerde yapamazdı,kulübeye mahkum duruma geldi.
beşktşnda kaleci eksiği var, bence iyi oldu rüştü için, fenerde noksanlık yaşamaz o konuda
yabancı sınırı kesinlikle kalkıcak, 2 yada 3 yabancı daha gelir, 1tanesi kesinlikle sükseli bi yıldız olucak.
bence fener göründüğü kadar şey kaybetmedi.
fenere bisey olmaz kafanizi yormayin
Fenerbahçe 5 yerli oyuncusunu gönderip, 3 yabancı (yada yabancı asıllı) oyuncu aldı. Bu durumda Fenerbahçe yabancılaşma çalışması içinde.
Ama Federasyon kadroyu full yabancı yaptırsada Fener'de bişey değişceğini sanmıyorum. Yine hedef koydukları yerlere yaklaşamazlar.
Vardır Aziz başkanın bildiği
yıllardır solda sıkıntı çektik şimdi takımda sol kullanan adam çok... bundan sonrada anlaşılan sağda sıkıntı çekecez.. hiç olmazsa mehmet kalsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
bence fener göründüğü kadar şey kaybetmedi.
evet, hatta güç bile kazandığı söylenebilir.
Saydığın adamlardan(Aydın Örs)hariç hangisinin takımda tutulması lazımdı.Eğer dünya kulübü olacaz diyorsan Serkan,Ümit Özat,Servet gibi gelişime kapalı olan adamları fırsat varken elden çıkaracaksın...Mümkünse elde kalan Deniz Barış,Kemal,Selçuk gibi senelerdir ne yaptıkları belli olmayan bir arpa boyu kendini geliştiremeyen adamlarıda gönderip yerlerini daha iyileriyle donatacaksınki vizyonun olsun...
FENERBAHCE DE BU PARA OLDUGU SURECE YANI AZIZ YILDIRIM HIC BISEY OLMAZ PARA VAR
BİZANKARAGÜCLÜYÜZ
Bu takımın paye atlaması gerekiyor arkadaşlar. Bütün FB'lilere soruyorum Türkiye Ligi Şampiyonluğu sizi ne kadar kesiyor? Hepimiz artık Avrupa'da başarılı olan bir kadro görmek sitiyoruz.Duygusallığı bir kenara bırakın.Avrupa arenasında zaten ele geçirdiğimiz 5 tane ortanın 4 ünü auta atan 2 kanat oyuncusu ile (Ümit-Serkan) maç mı kazanılır?
Duygusallığı bir kenara bırakmak lazım.Bu takım Avrupa'da başarılı olmak istiyorsa önünde 2 ihitmali var. 1.Yabancı sınırlaması kalkacak 2.Elindeki Türk futbolcular kaliteli olacak.
Eğri oturup , doğru konuşalım , Ümit ile Serkan ile bu işlerin olmasını hayal etmek komik değil mi?
Yönetimin radikal bir karara alması gerekiyordu? Aldılar.
Rüştü ile ilgili söylenecek çok şey yok zaten.MTK , Parma maçındaki performansını düşünüyorum da gitsin de bir daha gelmesin diyorum. Şimdi yönetimin transfer edeceği yerli futbolculara bakmamız lazım.Asıl önemli olan onlar.Gidenleri sallayın.
kaliteli yerli futbolcular almamız lazım gidenlerin yerine alabilirsek sorun yok. zaten bu sene Türkiye kupasında yedek takımla çıkacaz maçlara yerli oyuncu lazım.
Paf takımla çıkmıycakmıydınız?
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
kaliteli yerli futbolcular almamız lazım gidenlerin yerine alabilirsek sorun yok. zaten bu sene Türkiye kupasında yedek takımla çıkacaz maçlara yerli oyuncu lazım.