Şimdi Ara

ne olur yardım acil yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film meraklısı bir insanım o nedenle arşivimi düzenlerken her filmin afişlerinide internetten indirorum ancak ciddi bir problemle karşılaştım.

önceden beridir afiş indirdiğim sitelerden afişleri bilgisayar a kaydederken jpeg olarak kaydediyordum ancak bilgisayar şu anda her resmi bmp olarak kaydediyor

mesela
    http://www.impawards.com/2002/frailty.html

bu resmi ben önceden jpeg olarak kaydetmişim şimdi kaydetmek istediğimde bmp olark kaydediyor. ne problem var diyeceksiniz sonra bunları jpeg e çevirmek zorunda kalıyorum bilgisayarımda hangi ayar bozuldu lütfen yardım....

• yokmu arkadaşlar bilen
  • linke baktım ama bende jpeg olarak kayıt çıkıyor..Denetim masasından Klasör seçenekleri/Dosya Türleri menüsünü aç, "kayıtlı dosya türleri" listesine bak, JPG uzantılı JPEG Resmi diye geçen dosya türü olması lazım. Yoksa aynı penceredeki Yeni komutunu kullanarak dosyayı tanımla..Uzantıya JPG, dosya türüne JPEG Resmi, ilişkilendirilen programa da isteğine göre Paint, picture viewer veya başka bir resim programı seçeceksin.. Sanırım bu işlem senin sorununu çözecektir.. İyi akşamlar..
  • olmadı başka tahmini olan
  • arkadaşlar bu işlerden anlayan yokmu yaw hala problem devam ediyo makineyi formatlıyacam valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.