Şimdi Ara

Ne Olur Allah Rizası İçin Bi Kız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaş arıyorum. Aylardır burada yazıyorum kız kız diyr yok hiç ilerleme yok. 22 yaşında hiç kız arkadaş olmamız bir sapım. Lütfen bana yardım edin nasıl olacak bu iş. Aranızda kız varsa lütfen bi konuşalım belki sende beni seversin sana sesleniyorum. Lütfen bana yardım et kız arkadaşım ol. İyi aile çocuğuyum efendiyim kibarım. ALLAH RIZASI İÇİN Bİİİ KIZZZ ALLAH RIZASI İÇİN ABİLER ABLALAR ÖZELLİKLE ABLALAR KAÇ YAŞINDA OLURSAN OL UMURUMDA DEĞİL YETERKİ TANIŞALIM. ÇOK VAHİM YA DURUMUM. ACABA SEVGİLİ OLMAK NASIL Bİ DUYGU ÇOK MERAK EDİYORUM. Whatsap var. Oradanda konuşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada yazmayı unuttum taliplerime sesleniyorum öğrenciyim evde kalıyorum ısıtma olarak klima var. Ama normalde ailem istanbulda ve ilerde evi üstüme yapıcaklar. Ev doğalgazlı 2014 model ford araba var onuda üstüme yapıcaklar. Yaş benim için önemli değil 30a kadar yolu var. Teşekkür ederim.

NOT: TROL DEĞİLİM MÜHENDİSLİK OKUYORUM SINIFTAKİ KIZ SAYISI BİR ELİN PARMAKLARINI GEÇMİYOR. ONLARDA ZATEN BANA BAKMIYOR :((

• Ne desem bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el bölümüne ilan aç burada olmuyor ayrıca sen o kızı parçalar sonra toplarsın :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir deftere böyle bir ilan yazsam ve o defteri bir kasaya koyup denizin dibine yollasam seninle yaklaşık olarak aynı şansı paylaşıyor olurdum. buradan bulamazsın dostum.

ayrıca ben de merak ediyorum
  • kiz isi bos is

•  Ne Olur Allah Rizası İçin Bi Kız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çaresizlikten ne yapcağını şaşırmışsın. okulunu bitir izdivaç proğramlarına çık. burda anlattıklarını orda anlat bulursun bişeyler :)

benden sanada taktik okuğun okulda bi mekan seç kendine sürekli orda takıl .. paranı kıyafetlere ve kendine bakımına harca. çekici olmaya çalış yüzünü alıştır o ortama
  • AGIR ABAZA

• evet arkadaşlar lütfen yardım edelim sayın müminler sayın müslümanlar :)) harbi diyorum aranızda hiç bayan arkadaş yok mu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.