Şimdi Ara

Ne olucak bu Suriyeliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çevremdeki mahallelerde günden güne artan suriyeli nüfusu var. Bu insanlar vatanları bırakıp gelmişler. Her şeye sıfırdan başlamaktalar. Kimisi 500 400 tl ye avukatlığını bırakmış , hammalık yapıyor. Bir evde 15 tane suriyeli yatıyor. İşin kötü tarafı parasızlıktan açlıktan dilenci olanda var suç işleyende. Bu suç işleyenler nasıl tutuklanacak nasıl takip edilcek, hiç birinin tc kimliği yok. Takipleri nasıl yapacak. Aç karınlarını doyurmak için gözü dönmüş bir şekilde çinayet işleyenleri tvde görüyoruz. Bizim etrafda artan hırsızlık vakaları var. Bunlar küçük hırsızlıklarda olabiliyor büyük hırsızlıklarda. Nasıl olcak bu Suriyelilerin hali. Madem bakamıyacaktık neden içeri aldık. Halkımız ne yapacağını şaşırmış durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Merhaba
    Çevremdeki mahallelerde günden güne artan suriyeli nüfusu var. Bu insanlar vatanları bırakıp gelmişler. Her şeye sıfırdan başlamaktalar. Kimisi 500 400 tl ye avukatlığını bırakmış , hammalık yapıyor. Bir evde 15 tane suriyeli yatıyor. İşin kötü tarafı parasızlıktan açlıktan dilenci olanda var suç işleyende. Bu suç işleyenler nasıl tutuklanacak nasıl takip edilcek, hiç birinin tc kimliği yok. Takipleri nasıl yapacak. Aç karınlarını doyurmak için gözü dönmüş bir şekilde çinayet işleyenleri tvde görüyoruz. Bizim etrafda artan hırsızlık vakaları var. Bunlar küçük hırsızlıklarda olabiliyor büyük hırsızlıklarda. Nasıl olcak bu Suriyelilerin hali. Madem bakamıyacaktık neden içeri aldık. Halkımız ne yapacağını şaşırmış durumda.

her gun fıkırtepede onumu kesıp para ıstıyorlar allah peygambber aşkına çorba parası dıye

• Malesef böyle yaşayıp gidecez gibi gözüküyor bizim hırsızımız,dilencimiz yetmiyormuş gibi hem bir sürü para harcıyor devlet bunlara hemde olay üzerine olay. Kaç sene oldu unuttular suriyenin yolunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmayacak Suriyeli olmaya devam edecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eviniz mi var ? Vermeyin. Donsun sokakta at hırsızları.
    İşveren misiniz ? İş vermeyin. 5 kuruşa muhtaç kalsın.
    Karnım mı aç diyor ? Para vermeyin. Bırakın oracıkta ölsün.

Ya ırkçı olacaksınız ya da size zarar verdiklerinde ağlamayacaksınız.
  • Şu malum 2 ırkın hiçbirine acımamam vicdanımı sızlatıyor haksızlıkları.
    İyi durumda olanları görmemişsin.
    Elemanlar vergi,kdv,ötv olmadan arabalarla geziyorlar,sağlık hizmeti alıyor.
    Bizede kelle vergisi gss düşüyor öl geber deniliyor.
    Ne olacağı ortada diğer malum ırkla ne olduysa aynısı.
    Dış güçler diye dalga geçenler yüzünden böyle oldu.
    Hiçbir ülke bu ülkenin kalkınmasını istemez.
    Zamanında abd,israilin emri ile özal getirdi malum ırkı sonuç ortada.
    Şimdi aynı emir ile rte getirdi sonuç yine ortada.
    Kim olursa olsun getirirdi.
    İhanet etmese bu 2 ırk tamamda,hemen hemen hepsi ihanet etme potansiyeline sahip.
    Bir ırkın %99'u kötü ise o ırkın hepsi kötüdür.
  • Suriyeli kardeşlerimiz bizim misafirlerimizdir.Beşar Esad devrildiği gibi, misafirlerimizi toplayıp, Suriye'ye göndereceğiz.Biraz daha sabır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Suriyeli kardeşlerimiz bizim misafirlerimizdir.Beşar Esad devrildiği gibi, misafirlerimizi toplayıp, Suriye'ye göndereceğiz.Biraz daha sabır

O zaman al besle evinde misafir et güzel kardeşim, benim misafirim değiller sokakta kızları öküz gibi kesen, hırsızlık yapan, milletin bacağına yapışan savaştan kaçıp da geldiği ülkede nankörlük yapanlar benim misafirim olamaz. Kimin misafiriyse evine alsın yalnız dikkat etsinler sabaha ölü çıkmasınlar, Suriyeliyi evine misafir alıp da öldürülen vatandaşımızı unutmadık

• avrilin trollemediği nadir konulardan birine rasgeldim ya

• Ben bilmem eşim bilir xd

• Suriye vatandaşı olacaksınız, ayrıyalıklardan rahatsız olmak yerine, faydalanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Eviniz mi var ? Vermeyin. Donsun sokakta at hırsızları.

hocam senin dediğin de fazla acımasızca,naparsın işte insan acıyor gariplere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimiyetle Suriye'li olarak şu konuyu okusaydım, insanların öfkesini haklı bulurdum.

• olsun yol yaptık cami yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Samimiyetle Suriye'li olarak şu konuyu okusaydım, insanların öfkesini haklı bulurdum.

suriyeli olsan okuyamazdın ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Eviniz mi var ? Vermeyin. Donsun sokakta at hırsızları.

hocam senin dediğin de fazla acımasızca,naparsın işte insan acıyor gariplere

Kiralık bir evimiz var. Sürekli bunlardan birileri gelip istiyor, ben de yok deyip yolluyorum. Mahallemizden bir komşumuz da evine kiracı arıyordu. Hallerine acıdı, verdi ucuza bir Suriyeli aileye. Şimdi evin hali içler acısı diyorlar. Çıkaramıyor da evden. Geldiklerinde de süklüm püklümlermiş. Ciğerini bilirim bunların yani. Yaşadığın şehirde bunların çok olduğu bir semt varsa gir, şöyle bir-iki saat turla. Başına bir şey gelmezse koş bir tane piyango bileti al. Ama benden sana bir öneri: Çok insancıl olma, başına iş geldiğinde pişman olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.