Şimdi Ara

ne olacak bu trafiğin hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün köprüyü 2 saat 16 dakikada geçtim. (topkapı-altunizade)
    çıkış ile eve geliş arasındaki zaman ise 3 saat 50 dk.

en başta şerit ihlali, trafiğin sıkışmasındaki birinci rol. 2 şeritli yola 5 şerit yayılıp toparlanmayı bekleşiyorlar.
    özellikle ana yola bağlanan yerlerdeki hızlanma şeritlerine beton bariyer çekilmesi taraftarıyım.
    başka çözüm önerisi olan varsa paylaşabilir. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 11 Temmuz 2014; 20:43:13 >

• Ben de 15 sene bu konuyu düşündüm. İşin içinden çıkamadım. Sırf bu yüzden Güneydoğuya tayin istedim. Hayat ve zaman bereketlendi. Aileme ve kendime vakit ayırabilmek artık hiç zor değil. işe git gel 6km. Yol boyunca sadece 1 ışık var. Ankara'da İstanbul'da bir şey var zannediyordum. Hata etmişim. Kebap burda, samimiyet burda, sessizlik burda, komşuluk burda... Burada yaşadığım 1 sene oranın 3 senesiymiş gibi dolu dolu geçiyor.
  • Gökhan Göçer kullanıcısına yanıt
    zaman zaman ben de böyle düşünmüşümdür. "güzel düzenli bir şehir bulup göçmek lazım" diye.
  • cuma günü trafiği çok beter oluyor malesef.istanbulun heryeri kilit.
    çözüm toplu taşıma ama bukadar çok şirket aracı varken zor.
  • İş icabı çok trafikteyim. Bundan 6-7 sene evvel İstanbul trafiğinin nefes aldığı gizli saatler vardı. Pazar sabahları, akşam 2 ila 5 arası, Perşembe günleri öğleden sonra gibi. Ama son 2 senedir artık böyle bir kaçamak saati kalmadı. Geçenlerde saat gece ikide vatan caddesinde trafik vardı. çıldırmamak elde değil.

Efendim herkese araba verdiler lafını herkes duymuştur, vatandaş burada en masum olanı. Herkesin arabası olsun evi olsun. Tek suçlu Büyükşehir ve ilçe belediyeleri. Yeni oluşan ilçelerde arsaları 100er metrekare bölüp bölüp vatandaşa konut yaptırdılar. Ne yol ne bahçe ne otopark yeri ayırdılar.

1970 lerin başında imara açılan sultangazi de oturuyorum. Koca sokakta imar planına uygun bir benim birde yan komşumun binası var, belediyenin imar planı zaten o dönemlerde vasat, yapıların %80 civarı o planlara bile uymamış gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanwing -- 12 Temmuz 2014; 9:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkez araç sahibi böyle olması normal ne bekliyordunuzki ? her gün araç üretiliyor fabrikalarda hergünde satılıyor o araçlar yol dayanırmı bu kadar araca ?
  • toplu tasıma tek cıkar yol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma çözüm ama motor alın

Tek kişiymişsiniz motor ile gidip gelin sadece kışın araba ile gidersiniz arzu ederseniz.

Hem yakıt hem araç bakım hem de zaman tassarufu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.