Şimdi Ara

Ne olacak bu Facebook uygulamasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son guncelleme 2 nisan 12. uzerinden 3.5 ay gecmis. en ufak bir guncelleme yok. asiri yavas calisiyor kasiyor takiliyor donuyor. bildirim denen birsey yok.adam gibi yorum yapip begenemiyoruz. paylas butonu yok.

nerdeyse 4 ay olacak. facebook messenger bunun uzerine 3. guncellemesini aldi. ama fb de tik yok ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim düşüncem facebook bilinçli olarak bu uygulamayı fazla düzeltmiyor, zira facebook mobil uygulamasından elde ettiği reklam geliri neredeyse sıfır.
  • Kullandığım pek çok telefonda sıkıntılıydı. Ne android ne iOS hiçbirinde mobil sayfası kadar güzel çalışmıyordu. Sanırım sistemin içine entegre olunca iOS 6 ile daha iyi olacak. Onun dısında en iyisi mobil versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Kullandığım pek çok telefonda sıkıntılıydı. Ne android ne iOS hiçbirinde mobil sayfası kadar güzel çalışmıyordu. Sanırım sistemin içine entegre olunca iOS 6 ile daha iyi olacak. Onun dısında en iyisi mobil versiyonu.

İOS 6'ya entegre olması malesef hiç bişeyi değiştirmeyecek sadece entegre olmasıyla kalacak, facebook'un kendisinin bir güncelleme yapması gerekmekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Temmuz 2012; 10:27:05 >
  • Valla banada illallah geliyor cok kasiyor cok yavas facebook programi cildirtiyor beni :@

• hala düzeltemediler bunu sinir bi olay...
  • quote:

Kullandığım pek çok telefonda sıkıntılıydı. Ne android ne iOS hiçbirinde mobil sayfası kadar güzel çalışmıyordu. Sanırım sistemin içine entegre olunca iOS 6 ile daha iyi olacak. Onun dısında en iyisi mobil versiyonu.

ya hocam safariden girince yine yavas. acil guncelleme gerekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir uygulama yapiluyor az sabir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten rezalet bir uygulama.Mutlaka düzeltilmesi lazım
  • buraya konu açacağına uygulamayı geliştirenlere mail atmayı deneyebilirsin mesela
  • facebook'a giriş yaptığımda chat uygulamasında online olmasam bile ismimin yanında telefon işareti çıkmasına sinir oluyorum..
    ios'da paylaş butonu neden yok? android'de durum nedir?
    menü'ye giriş yaptığımda cihaz kasım kasım kasılıyor.. aynı şekilde haber kaynağında gezinirkende takılmalar var.
    mesajlarda kopyala yapıştır çalışmıyor.
    bildirimler desen ayrı bela.. kafasına göre çalıştığına karar verdim.

facebook'u çok kullanmadığım halde beni rahatsız eden şeyler yukarıda yazdıklarım. eğer mail atılacaksa bunlarıda iletirmisiniz..
  • App Store yorumlar bölümünde hem türkçe hem ingilizce sövdüm.Mutlaka görüyorlardır, yüzsüzler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

İOS 6'ya entegre olması malesef hiç bişeyi değiştirmeyecek sadece entegre olmasıyla kalacak, facebook'un kendisinin bir güncelleme yapması gerekmekte

Bu laf çok iddalı olmuş. Entegre işini kimin yaptığı önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

App Store yorumlar bölümünde hem türkçe hem ingilizce sövdüm.Mutlaka görüyorlardır, yüzsüzler

Bende girip sövcem aklımda
  • Tamamen yeni bir temel ustune hazirlanmis yeni bir uygulamanin uzerinde ugrasildigini okumustum, belki iOS6 gelince yeni uygulamayi da yayinlarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook uygulamasının bu kadar berbat olmasının en büyük sebebi facebook çok fazla parasının olması.

Facebook uygulamasının kod yapısına baktığınızda karşınıza Apple'ın yapmış olduğu güzelim cocoa-touch sınıflarınnı yerine tamamen kendilerinin yazdığı "Three20" isimli bir framework karşınıza çıkıyor.

Facebook parası çok olmasından kaynaklı olarak kendilerine ios için sıfırdan bir programlama altyapısı geliştirmek istedi fakat bu geliştirdikleri framework o kadar hantal ve karmaşıkki sonunda kendileri bile içinden çıkamaz oldu.
    incelemek isterseniz: https://github.com/facebook/three20/

Linktekilerin tam olarak birebir facebook'un şimdiki kodu olmasada, bu framework'ü geliştiren eleman ilk facebook uygyulamasının başındaki eleman. İnceledim, ve gerçekten kodun ios koduyla neredeyse alakası yok, ios'u bir kenara atıp kendileri baştan bir yapı oluşturmaya çalışmışlar.

Açıkçası bana kalsa o kadar param varken şimdiye 100 defa baştan kodu yazdırmıştım, ama ilk mesajımda da dediğim gibi, facebook mobil uygyulamalardan çok fazla kazanç elde etmediği için bu platformlara da yeterince ilgi göstermiyor.

IOS6 daki facebook entegrasyonunun ise aslında Twitter'ın ios'a entegrawsyonundan fazla bir farkı yok, bu entegrasyonun asıl amacı diğer uygulamaların eskiden çok uğraştıran facebook lie haberleşme işlemlerini çok daha kolay bir şekilde sağlamak. Bunun bize uzun vadede getirisi facebook ile daha iç içe uygulamalar (Örneğin facebook oyunlarının ios versiyonlarının daha hızlı çıkması gibi..), yada facebook fotoğraflarınıza daha rahat erişen uygulamalar gibi..

Hala anlayabilmiş değilim, facebook üzerinden bir fotoğrafa bakmak veya o fotoğrafı doğru düzgün açmak gerçekten bu kadar zor olabilirmi? Kesinlikle olmaz, burada bana kalırsa insanları facebook internet sitesine yönledirme düşünceleri yatıyor (internet sitesindeki gördüğünüz reklam sayısı ile mobil uygulamakileri karşılaştırın derim sonuçta facebook o reklamlar sayesinde milyar dolarlık bir şirket), bir programcı olarak bunu çok net gördüğümü düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Facebook uygulamasının bu kadar berbat olmasının en büyük sebebi facebook çok fazla parasının olması.

Facebook uygulamasının kod yapısına baktığınızda karşınıza Apple'ın yapmış olduğu güzelim cocoa-touch sınıflarınnı yerine tamamen kendilerinin yazdığı "Three20" isimli bir framework karşınıza çıkıyor.

Facebook parası çok olmasından kaynaklı olarak kendilerine ios için sıfırdan bir programlama altyapısı geliştirmek istedi fakat bu geliştirdikleri framework o kadar hantal ve karmaşıkki sonunda kendileri bile içinden çıkamaz oldu.
    incelemek isterseniz: https://github.com/facebook/three20/

Linktekilerin tam olarak birebir facebook'un şimdiki kodu olmasada, bu framework'ü geliştiren eleman ilk facebook uygyulamasının başındaki eleman. İnceledim, ve gerçekten kodun ios koduyla neredeyse alakası yok, ios'u bir kenara atıp kendileri baştan bir yapı oluşturmaya çalışmışlar.

Açıkçası bana kalsa o kadar param varken şimdiye 100 defa baştan kodu yazdırmıştım, ama ilk mesajımda da dediğim gibi, facebook mobil uygyulamalardan çok fazla kazanç elde etmediği için bu platformlara da yeterince ilgi göstermiyor.

IOS6 daki facebook entegrasyonunun ise aslında Twitter'ın ios'a entegrawsyonundan fazla bir farkı yok, bu entegrasyonun asıl amacı diğer uygulamaların eskiden çok uğraştıran facebook lie haberleşme işlemlerini çok daha kolay bir şekilde sağlamak. Bunun bize uzun vadede getirisi facebook ile daha iç içe uygulamalar (Örneğin facebook oyunlarının ios versiyonlarının daha hızlı çıkması gibi..), yada facebook fotoğraflarınıza daha rahat erişen uygulamalar gibi..

Hala anlayabilmiş değilim, facebook üzerinden bir fotoğrafa bakmak veya o fotoğrafı doğru düzgün açmak gerçekten bu kadar zor olabilirmi? Kesinlikle olmaz, burada bana kalırsa insanları facebook internet sitesine yönledirme düşünceleri yatıyor (internet sitesindeki gördüğünüz reklam sayısı ile mobil uygulamakileri karşılaştırın derim sonuçta facebook o reklamlar sayesinde milyar dolarlık bir şirket), bir programcı olarak bunu çok net gördüğümü düşünüyorum

basit bir cozumu var.

uygulamayi parali yapsinlar 1.99 $ yada 2.99$ parasi neyse verelim adam gibi uygulama yapsinlar.

bu kadar basit. facebook mobilden para kazanmiyor diye biz mi surunelim ?

• uygulama olarak kötü olsa da safari den yine idare edebilir.
  • Yukarda bi arkadasin dedigi gibi bence paylas butonuda olmali :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Yukarda bi arkadasin dedigi gibi bence paylas butonuda olmali :)

imzan milattan önce kalmamı hocam 4 sene önce görmüştüm o imzan hala aynı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.