Merhaba arkadaşlar. Babamın bir arkadaşında sonyerricsonun bir telefonu varmış ve adam şehir içinde dolaşırken ne kadar yol yürüdüğünü hesaplıyormuş. bana navigasyon özelliği gibi geldi ama tam bilmiyorum. babam modelinin ne olduğunu öğrenememiş. ben çok merak ettim telefonu. babama telefonları gösterdim. w910i yi görünce bu galiba dedi. ama yolu hesaplarken kontör harcamıyacak telefon. bu özelliklere sahip bir telefon var mı? varsa bu özelliğin ismi nedir? w910i de bu özellik var mı? şimdiden teşekkürler...
W710i olabilir.. Mesafeyi hesaplıyor mu bilmiyorum ama adım sayısını hesaplıyor..
walkmate isimli java bir program var.w910 a yüklersen oda ölçer.cebine koyman lazım teli...
w910i'den bahsettigine gore surgulu modeldir ama w910 da o ozellik olmadigina gore kesin w580 den bahsediyodur. adimlarini sayiyor iki adimin arasindaki mesafeye gorede toplam kac km yol gittigini hesapliyor ayrica kac kalori yaktiginizida hesaplayabiliyor
hayır GPS uydu ile bağlantı kurup navigasyon vs işlemleri sağlar.
Bu adım ölçer vs'ler ise İvme ölçer sayesinde hesaplayabilirler.
arkadaşlar bu sayacın adı ne ve nasıl kullanılıyor ?? bende c510 var da.
Programin adi WalkMate SE'nin hareket sensoru bulunan butun telefonlarinda yuklu olarak geliyor zaten program. Programi calistirip telefonu cebinize koydugunuzda hareketlerden kac adim attiginizi sayiyor. Bu sayede gunluk olarak ne kadar yuruyus yaptiginizi hesaplayabiliyorsunuz.. Program GPS veya GPRS kullanmiyor, herhangi bir yol hesabi yok. Sadece gunluk olarak adim sayarak haftalik cizelge veriyor size.
W910 ve G705imde vardi bu ozellik. Hic kullanmadim
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Programin adi WalkMate SE'nin hareket sensoru bulunan butun telefonlarinda yuklu olarak geliyor zaten program. Programi calistirip telefonu cebinize koydugunuzda hareketlerden kac adim attiginizi sayiyor. Bu sayede gunluk olarak ne kadar yuruyus yaptiginizi hesaplayabiliyorsunuz.. Program GPS veya GPRS kullanmiyor, herhangi bir yol hesabi yok. Sadece gunluk olarak adim sayarak haftalik cizelge veriyor size.
W910 ve G705imde vardi bu ozellik. Hic kullanmadim
benim telefonda da var ama nasıl kullanacağımı bilmiyordum.
gittiğimiz mesafeyi ölçen bi program yok mu peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
GPSli telefonlarda Tracker diye bi program var GPS menusu altinda. O program ile hizini vs. de olcebiliyorsun GPS ve GPRS kullaniyor.
quote:
quote:
GPSli telefonlarda Tracker diye bi program var GPS menusu altinda. O program ile hizini vs. de olcebiliyorsun GPS ve GPRS kullaniyor.
peki internetten indiremez miyiz bu programı ?
quote:
quote:
quote:
O konuda en ufak bir fikrim yok iste. SE sitelerine, SE'nin kendi sitesine vs. bakarsan belki bulabilirsin. Telefonda GPS var dimi?
c510i de gps yok
quote:
quote:
quote:
quote:
O konuda en ufak bir fikrim yok iste. SE sitelerine, SE'nin kendi sitesine vs. bakarsan belki bulabilirsin. Telefonda GPS var dimi?
hayır gps yok ama forumda bi arkadaş k850 ye de yüklemişti sonrada anlamadım sildim demişti.benim indirmem lazım ama se nin sitesinden birşey anlamıyorum inmiyor da bişey
quote:
hayır gps yok ama forumda bi arkadaş k850 ye de yüklemişti sonrada anlamadım sildim demişti.benim indirmem lazım ama se nin sitesinden birşey anlamıyorum inmiyor da bişey