Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam elinize emeğinize sağlık, muhteşem bir liste olmuş.

Yarısından fazlasını izledim. Bu tarzlarda film bulamamaktan yakınıyordum.

Ekleyeceğiniz filmlere dikkat edin listeyi bomasın, yoksa IMDB' ye ''film zevkimizi bozmaktan'' suç duyurusunda bulunurum !

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 28 Ağustos 2015; 15:17:55 >
  • Merhaba bana As above so below tarzı filmler önerebilirmisiniz gerilim ve çekim tekniği el kamerası olsun istiyorum.Az biraz ezoterk olursa mükemmel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

2 çılgın film daha ekledim, iyi seyirler

hocam eklediklerinizi böyle mesaj olarak da yazabilir misiniz?
    ilk sayfa kasmaya başladı da altlara inemiyorum kapanıyor

Tabii hocam, bundan sonra öyle yaparım
  • 12 angry men'i izledim gerçekten güzel film.
    İnsan şaşırıyor o yıllarda nasıl böyle bir film yapabilirler
  • Mad max de bu listede olmalı. Into the wild da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki güzel film an itibariyle listeye eklendi

134- The Wolf of Wall Street (Wall Street'e adını altın harflerle yazdırmış ünlü üçkağıtçı Jordan Belfort'ın hayatını, DiCaprio efsanesi ve Scorsese yönetmenliğinde izleyecek, filmin hiç bitmemesini dileyeceksiniz. Tam 5 Oscar'a aday olan film, DiCaprio'nun uğursuzluğundan olsa gerek hepsini ıskalamış)

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020]

135- Mad Max: Fury Road (70'li yıllarda Mel Gibson'la hayat bulan Mad Max efsanesi, Tom Hardy ile geri dönmüş. Yıkıma uğramış bir distopyada, Charlize Teron ve Tom Hardy güçlerini, zalım bir imparatora karşı birleştirecekler. Özel efektleri ve ağzı açık bırakan aksiyon sahneleriyle izlenmesi gereken bir film. 2015'in en iyilerinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 16:56:51 >

• Ellerinize sağlık. çok teşekkür ederim.
    Güzel bir liste olmuş.
    Buraya bakıp öyle film seyredeceğim....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_109741811/f_//tm.htm#109742254

konu açmıştım öneri için ama yazmak istedim. Hocam bana Amerikan/Romantik/Gençlik filmi önerir misiniz? Lise-Ünv.'de geçen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcı Adı Oluştur

http://forum.donanimhaber.com/m_109741811/f_//tm.htm#109742254

konu açmıştım öneri için ama yazmak istedim. Hocam bana Amerikan/Romantik/Gençlik filmi önerir misiniz? Lise-Ünv.'de geçen.

Dostum maalesef, bahsettiğin konuda önerebileceğim güzel bir filmim yok

2 yeni harika film ekledim. İyi seyirler.

136- 12 Years a Slave (ABD'de köleliğin kaldırılmasına kısa bir süre kala, özgür bir zenci kandırılıp köle tüccarına satılır. Solomon, yıllarca sürecek olan köleliği boyunca, bir yolunu bulup tanıdıklarına haber göndermek ve ailesine geri dönmek için gün sayar. 3 Oscar sahibi harika bir film)

137- Enemy at the Gates (2. Dünya Savaşı'nın en çetin savaşlarından biri olan Stalingrad ayağında geçiyor film. Düşman kuvvetlerinin arasında kalan bir Rus sniper ile tecrübeli bir Alman sniper arasındaki güç ve ölüm kalım mücadelesi çok güzel anlatılmış. Atmosferi çok iyi yansıtan bir film)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 16:53:02 >

• quote:

quote:

136- 12 Years a Slave (ABD'de köleliğin kaldırılmasına kısa bir süre kala, özgür bir zenci kandırılıp köle tüccarına satılır. Solomon, yıllarca sürecek olan köleliği boyunca, bir yolunu bulup tanıdıklarına haber göndermek ve ailesine geri dönmek için gün sayar. 3 Oscar sahibi harika bir film)

137- Enemy at the Gates (2. Dünya Savaşı'nın en çetin savaşlarından biri olan Stalingrad ayağında geçiyor film. Düşman kuvvetlerinin arasında kalan bir Rus sniper ile tecrübeli bir Alman sniper arasındaki güç ve ölüm kalım mücadelesi çok güzel anlatılmış. Atmosferi çok iyi yansıtan bir film)

Öneri için teşekkürler; İkisini de izledim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcı Adı Oluştur -- 5 Eylül 2015; 23:36:30 >

• Fermats room a bir bakarim 10 15 tanesi haric izlemisim zaten çoğunu

• quote:

quote:

quote:

Öneri için teşekkürler; İkisini de izledim maalesef.

Neden spoiler koydun bro

• admin yeni filmleri alta değilte üste doğru ekle takip etmesi daha kolay olur ayrıca benden bi film tavsiyesi listeye ekle mutlaa guzel

shunshine, çok güzel bilm kurgu filmi
  • Liste harika olmuş, eline sağlık. Listeden seçip seçip izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

admin yeni filmleri alta değilte üste doğru ekle takip etmesi daha kolay olur ayrıca benden bi film tavsiyesi listeye ekle mutlaa guzel

shunshine, çok güzel bilm kurgu filmi

Dostum aslında güzel öneri, ama bütün listeyi silip baştan başlamak gerekecek. Boş ve geniş bir zamanımda uğraşıp yapabilirim.

Sunshine'ı da izledim. Farklı ve çekici bir film. Ama özellikle sondaki sahneleriyle falan beni kaybetti film. Çok gidip geldim, sonunda koymamaya karar verdim.

İlginiz için teşekkür ederim ama. Umarım liste işinize yaramaya devam eder.
  • Cidden çok sağlam filmler var listede, bir öneride ben yapim Incendies tam listeye uygun bir film sonunda beynimden vurulmuştum
  • Dersah. kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süredir takiptetim konuyu yardım etmek sorumluluk gibi geldi :).
    Araştırdım bir kaç siteyi ve bunu buldum:

textmechanic.com
    Sort Text Lines – Text Mechanic
    http://textmechanic.com/Sort-Text-Lines.html

Komple yapıştırın imdb linklerini ve reverse deyin. Eğer bir olumsuzluk olursa Biraz kurcalayın bir sürü seçenek var mutlaka ayarı vardır.

Eğer yine olmazsa bana atarsınız ben düzenlerim bu siteyle. 100 küsür filmi elle düzeltmek kolay değil.

Bir de A clockwork orange ı göremedim listede izlediniz mi?

• Aamir Khan filmlerininde listeye girmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: game07

Hocam uzun süredir takiptetim konuyu yardım etmek sorumluluk gibi geldi :).
    Araştırdım bir kaç siteyi ve bunu buldum:

textmechanic.com
    Sort Text Lines – Text Mechanic
    http://textmechanic.com/Sort-Text-Lines.html

Komple yapıştırın imdb linklerini ve reverse deyin. Eğer bir olumsuzluk olursa Biraz kurcalayın bir sürü seçenek var mutlaka ayarı vardır.

Eğer yine olmazsa bana atarsınız ben düzenlerim bu siteyle. 100 küsür filmi elle düzeltmek kolay değil.

Bir de A clockwork orange ı göremedim listede izlediniz mi?

Dostum yardımın için çok teşekkür ederim. İşimi çok çok kolaylaştıracak. A Clockwork Orange Türkiye standartlarına biraz fazla bir film. Çok absürd kalıyor. Biraz daha genele hitap etmek istedim. Yoksa izleyip beğendiğim bir film :)

@igneli yanlış hatırlamıyorsam 3 tane Amir Khan filmi var listede. 3 idiots, Ghajini ve P.K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 10 Eylül 2015; 17:18:45 >

• Dersah. kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam liste uzun olunca gozumden kacmis olabilir :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.