Şimdi Ara

Ne dersiniz Ford fiesra 1.4 TDCİ Comfort ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç arabaya baktım bu hafta içinde ama kısmet değilmiş. Bu ilana denk geldim netten. Ne dersiniz. Bu para yapar mı araba. Yani fiyatı nasıl. Yakıtı bizi zora sokar mı. Masraf çıkaran bir seri mi. Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-boya-yok-aile-araci-arayana....fiyat-dustu-acilll-180352174/detay

• Aracı Expertize sokun. temiz araçsa alınır
  • 2006 makyajlısını 2 sene kullandım puntomda vardı kesinlikle fiesta diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

2006 makyajlısını 2 sene kullandım puntomda vardı kesinlikle fiesta diyorum.

hocam puntolara bakıyorum. Bu fiyat aralığında fiesta mı diyorsunuz?
  • plakayı isteyin ilanda verebilirim diyor, aşağıda sitesi var. smsle sorgulama sistemi onun dışında yukarıda söylendiği gibi almadan baktırmakta önrmli.

+ arka tamponun iki yerinde sürtme gördüm resimlerde ama abartılacak kadar kötü durmuyor.

http://www.sbm.org.tr/tr/Sayfalar/SMSSorgulamalari.aspx
  • puntolar da güzel fakat fiestadaki yol tutuş ve konfor daha iyi.2007 punto 1 sene 2006 fiesta 2 sene kullandım.68 bg olmasına takılmayın ekonomik ve performans olarak yeterli.fakat 2oo6 üstü bulursanız daha iyi olur.iç malzemesi yumuşak plastikten olduğu için fazla ses yapmıyor.ilandaki kasanın göğüs kısmı sert plastik zamanla ses yaptığını duydum.
  • Dostum 1 hafta önce bu aracın 2005 model otomatik viteslisini sattim(5 yıl kullanmıştım). Araç seri ve tam bir şehir içi aracı. Yakıt tüketimi çok iyi. Ancak o fiyat bence fazla. 20.000 e çekin en az. Yanliz bu aractan inen kisi dobla veya loganla takas yapabilirim diyorsa fiestaya cok iyi baktirmaniz lazim (acaba arac masraf mı istiyor?). Cunku bu fiesta modeli eskide olsa bahsi gecen araclardan cok daha iyi bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ds4 D kullanıcısına yanıt
    doblo ve logandan kastı. bagaj hacmi olabilir diye düşündüm.
  • hocam aynı kasa olanını 2 sene kullandım tek kuruş masraf etmeden çok beğendiğim sorunsuz arabalardan birisidir yakıtı çok çok iyi diyebilirim fiyatı biraz daha aşağı çekebilirsen çok güzel olur
  • boss___ B kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak 20 mi ideal midir?
  • 5664 ten yapılan sorgulama da son 2 muayene km bilgilerini de veriyor. O arada oynama yapılmış mı görebilirsiniz. Motor gayet kullanışlı seri ve yakıtı düşük bakımları zamanında yapılmışsa sorunsuz binersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuklu50 S kullanıcısına yanıt
    arabayı baktırıcaz. Bir seçenek daha var. accent era 2006 model 89binde 1.5dizel. iki parça çizikten dolayı boyalı. En iyi tarafı tanıdık araba. 21, 21.5 bırakırsa onu alıcam gibi.
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    evet hocam daha iyi olur km side güzelmiş sıkıntı çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Arkadaşlar bir kaç arabaya baktım bu hafta içinde ama kısmet değilmiş. Bu ilana denk geldim netten. Ne dersiniz. Bu para yapar mı araba. Yani fiyatı nasıl. Yakıtı bizi zora sokar mı. Masraf çıkaran bir seri mi. Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-boya-yok-aile-araci-arayana....fiyat-dustu-acilll-180352174/detay

fordun eski kasası bu. o fiyatı takla atsa yapmaz ki km si cok yuksek bence. 3-4 bin tl daha ayarla collectıon modellerinden al...

• 183760681 sahibindende ilanım var hocam düşünürsen aracım gayet temiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.