Şimdi Ara

NDrive v10.1.15 TÜRKÇE +NDrive Güncel Türkiye Haritası 2010.12 Navteq (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
58.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: bildi

sorunu buldum NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını yüklemiyormuşum

Uygulama imzasız. Ya uygulamayı imzalayacaksınız ya da cihazınızı hack yapacaksınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

quote:

Arkadaşlar Galeride Küçük Resimlerin Çıkmaması İçin Ndrive Klasöründe Bazı Dosyalarla Oynama yapıyorduk Nasıl yapıldığını Unuttum Yardımcı Olabilirmisiniz ?

bilen biri yok mu ?

Ben N82'de kullanıyorum bu programı. X-plore kullanıyorsan, E:\NDrive\images_favorites klasörünün içinde bulunan 16, 24, 32, 48, 64, 96 ve 128 klasörlerinin içindekif .png uzantılı dosyaları gizle. N82'de bu şekilde hallediyorum. 5800 XM'de de bir sorun çıkmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    japonya haritasini nereden bulabilirim listede goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

japonya haritasini nereden bulabilirim listede goremedim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ndrive süper ötesi birşey anında uyduyu buldu önceki sürümde baya bekliyordum bu çok iyi oldu.birde iki programla telefonumu heckledim tüm unsignedler benim artık (telefonum n79)

Orijinalden alıntı: fatih7934

arkadaşlar bu ndrive süper ötesi birşey anında uyduyu buldu önceki sürümde baya bekliyordum bu çok iyi oldu.birde iki programla telefonumu heckledim tüm unsignedler benim artık (telefonum n79)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende Ndrive v10.2.06 versiyonu kurulu. şuanda navteq 2010.12 haritasını kullanıyorum. cihazım wave II s8530. başarsoftun haritasını indirip attım ama kilitli gözüküyor. nasıl açabilirim? Lütfen yardım!!

• Şimdii internet veya wap gerekmiyormu bu navigasyona yani? Eğer öyleyse süper olacak. Denemedim ama eline sağlık dostum...

Orijinalden alıntı: aksoyarif

Şimdii internet veya wap gerekmiyormu bu navigasyona yani? Eğer öyleyse süper olacak. Denemedim ama eline sağlık dostum...
    bunun yeni haritası mevcutmu güncelleme olanagı var mı acaba

Orijinalden alıntı: mateach

Alıntıları Göster
    2010.12 haritası mevcut şu an.upload sitelerindeki kargaşa bitsin eklerim yenisini.ne upload etsek siliyorlar şimdi.sağlam bir upload sitesi bulalım da upload kolay.

Ndrive'ın başarsoft ile anlaşması bittiğinden en son haritası 2010.08 dir. Artık sadece navteq haritası çıkarıyor onunda son sürümü 2011.03 tür.Ndrive çok geç kalıyor güncellemede.nokia mapsın bile güncel navteq haritası 2011.11

Orijinalden alıntı: orkun85

2010.12 haritası mevcut şu an.upload sitelerindeki kargaşa bitsin eklerim yenisini.ne upload etsek siliyorlar şimdi.sağlam bir upload sitesi bulalım da upload kolay.

takipçisiyim...navigasyonu sattık telefonunkiyle idare ediyoruz..benim harita 2010.08

quote:

takipçisiyim...navigasyonu sattık telefonunkiyle idare ediyoruz..benim harita 2010.08

tamamdır harita güncellendi

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: bildi

sorunu buldum NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını yüklemiyormuşum

Uygulama imzasız. Ya uygulamayı imzalayacaksınız ya da cihazınızı hack yapacaksınız.
    quote:

quote:

Arkadaşlar Galeride Küçük Resimlerin Çıkmaması İçin Ndrive Klasöründe Bazı Dosyalarla Oynama yapıyorduk Nasıl yapıldığını Unuttum Yardımcı Olabilirmisiniz ?

bilen biri yok mu ?

Ben N82'de kullanıyorum bu programı. X-plore kullanıyorsan, E:\NDrive\images_favorites klasörünün içinde bulunan 16, 24, 32, 48, 64, 96 ve 128 klasörlerinin içindekif .png uzantılı dosyaları gizle. N82'de bu şekilde hallediyorum. 5800 XM'de de bir sorun çıkmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    Ndrive 11 çıktı ama s60v5'te çalışan versiyona daha rastlamadım nette...
    Elinde olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 20 Şubat 2012; 15:47:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Ndrive 11 çıktı ama s60v5'te çalışan versiyona daha rastlamadım nette...
    Elinde olan var mı?

symbian için kırılmış ndrive 11 şu an yok.demo var oda bize yaramaz

quote:

quote:

Başarsoftun mu harita? Anlaşmaları iptal olmuştu falandı filandı ?

SS deki 2011.12 yi yeni gördüm.İndiriyorum.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 20 Şubat 2012; 22:34:53 >

• navteq haritası.gayet iyi beğendim.en kapsamlısı bu.basarsoft artık yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 20 Şubat 2012; 23:17:52 >

quote:

quote:

teşekkürler orkun85..dosyayı indirim map klasörüne direkt yapıştırsam eskisini silip olur mu acaba..naviyi yeniden yüklemeye gerek yok sanırım

• Eline sağlık hocam. Hemen güncelleyeyim haritayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 21 Şubat 2012; 0:09:06 >

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

n drive indirmek istiyorum link atar mısınız?
    yeni haritayı maps klasörüne attım eskileri sildim fakat naviyi açınca harita yok neyi yanlış yaptım
    tur.nt ve world.map ikisinide attım eskilerini silip
  • Bu haritada sorun mu var acaba? Eski haritayı kaldırdım bunu yükledim ama haritaya bakınca ne yol gösteriyor ne de POI. Hiçbir şey yok. Hakkında kısmından haritaya bakınca harita yüklü görünüyor ama haritaya bakınca bomboş bir şey. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bu haritada sorun mu var acaba? Eski haritayı kaldırdım bunu yükledim ama haritaya bakınca ne yol gösteriyor ne de POI. Hiçbir şey yok. Hakkında kısmından haritaya bakınca harita yüklü görünüyor ama haritaya bakınca bomboş bir şey. Bu sorunu yaşayan var mı?

aynı sorun bendede var...programı yeniden kurdum yine çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 21 Şubat 2012; 22:00:58 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.