Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
11
Favori
47.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Göya erkenden gelsin diye kutulu söyledik , kargo kayıp boşta kaldık yine
  • Merhaba

    My player da oyuncuyu yarattim fakat sacini basini yapamadim henuz direk bay city ile maca girdik. Badges lar ve oyuncu editleme secenekleri sonradan mi gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play now da bikaç maç attım. My League açmayı düşünüyorum. Oyun her sene üstüne biraz daha koyarak gerçeğe bir adım daha yaklaşıyor. Harika animasyonlar var, top kapma mücadelesi müthiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 8 Eylül 2019; 23:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Saçı düzeltebilirsin. Biraz ilerle hikayede. Continue seçeneği çıktığında altında My Player gibi bir şey var, oraya girip düzeltirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeyin ilk kismini bitirince my neighborhood ve pro am modlari aciliyor. Ilerlemeniz lazim merak eden arkadaslar varsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı level atlamanın yolu nedir arkadaşlar vc almadan? Üç günde anca 78 ov olabildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 87 overall oldum 20 nba maçı yaptım fakat hala bu jumpshot creator açılmadı yani kendi şutumuzu düzenleme.Hatta bazen animasyon düzenlemeye bile girmiyor tıklasam bile boşa tıklıyomuşum gibi oluyo jumpshot creatoru açmak için araştırdım ama internetteki herşey ingilizce bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye çok tırt, çok sıradan. Geçen seneki hikaye çok daha iyi ve detaylıydı. O da anlamsız bir şekilde yarım kalıyordu. Bunun en azından bittiğini anladık.

    Oynanabilirlik şu ana kadar fena değil, şutum çok yavaş henüz o zorluyor. 73 overall olabildim.

    Server sorunu yine var. İlk kez parka girme denememde yine bağlantı kesildi ve mağlup sayıldım. 2K19'da 50-60 tane vardır böyle mağlubiyetim; ki 408-430 gibi bir oranda bitirmek zorunda kaldım. Menüde de yavaşlıklar oluyor. Özellik artırıyorum, vc ile ödemeye basıyorum. 3-4 dakika bekletiyor.
  • önceki serileri toplasan 5 saat oynanamamışımdır ama futboldan sıkıldığımdan nba e sarayım diyorum. böyle birini sarar mı bu oyun ? birde en çok oynadığınız mod hangileri oyuncu kariyeri,mypark vs ? oyuncu kariyeri ile ilgilide birşey sorayım. oyuncu kariyerinde hikaye mi var yoksa fifa gibi falan oynayıp dümdüz gidiyor muyuz yıllarca ?
  • cogunlukla fifa oynayan biri olarak kesinlikle al diyorum. genellikle insanların oynadıgı mod kariyer, yani fifadakine benzer. ama tabi cok artısı var. oyuncuyu istediğin gibi geliştirebiliyorsun ve en önemlisi geliştridiğin oyuncuyla sokak ya da normal mac yapabiliyorsun. orası cok keyifli. ofline oyuncu geliştirip online oynamak ayrı keyif.
    öte yandan ultimate team modunun benzeri burada da var my team diye. ben pek oynamadım ama fanları cok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiSeM

    cogunlukla fifa oynayan biri olarak kesinlikle al diyorum. genellikle insanların oynadıgı mod kariyer, yani fifadakine benzer. ama tabi cok artısı var. oyuncuyu istediğin gibi geliştirebiliyorsun ve en önemlisi geliştridiğin oyuncuyla sokak ya da normal mac yapabiliyorsun. orası cok keyifli. ofline oyuncu geliştirip online oynamak ayrı keyif.
    öte yandan ultimate team modunun benzeri burada da var my team diye. ben pek oynamadım ama fanları cok.
    teşekkürler bilgiler için. alırsam myteam e bulaşmam. oyuncu kariyerindeki adamı online da kullanmak çok iyiymiş bilmiyordum bunu. biraz oyuncuyu geliştirip mypark a girerim. en son 18 de mypark a direk dalmıştım ama sanırım level im çok düşük diye giremiyordum hiçbir maça
  • minumum 85 falan yapmak gerekiyor parkta iyi mücadele etmek için. biz geçen arda ile girdik adamlar uzundu biz kısa haşat ettiler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiSeM

    minumum 85 falan yapmak gerekiyor parkta iyi mücadele etmek için. biz geçen arda ile girdik adamlar uzundu biz kısa haşat ettiler :)
    bakalım zaten önce offline oynarım alışmak için. oyuna girer girmez bana 99 luk adamda versen yönetemem zaten
  • NBA'in en güzel yanı ve kendini sattıran olayı My Park zaten. Direkt kendi adamınla online'da 2'ye 2, 3'e 3 oynayabiliyorsun. Kariyer sonradan arka planda kalıyor, bir sezonu tamamlarsan kafi.

    Oyunla ilgili gözlemlerimden aklıma gelen biraz faul sayısı artmış gibi. Rozet geliştirmek için zorunlu antrenman olayı kasıyor biraz, şu 3'e 3 oldum olası üşeniyorum zaten. Hız, Stamina, Güç gibi özellikleri direkt geliştiremiyoruz sanırım. Rozet upgrade gelince hangi rozeti geliştireceğimizi kendimiz seçmemiz güzel özellik.
  • Önceki senelerde hiç mycareer oynamıştım. Bu sene heves edip 6'2 pası şutu iyi, içeriye dalabilecek, üçlük ve asist sınırlarını zorlayacak fakat savunma zaafı olan oyuncu oluşturdum. Şuan 65 ortalama. Baslangicta seçtiğimiz potansiyeller seçimlere göre veya oyun stiline göre değişmiyor mu acaba? Ayrıca bir yandan da ağırdan mygm ilerleteyim diyorum ama takım seçme konusunda kararsız kaldım. Mygm oynayanlar hangi takımla başladınız ? Zorlayıcı bir kariyer olsun diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomat Kopom -- 9 Eylül 2019; 13:1:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtilhano333

    87 overall oldum 20 nba maçı yaptım fakat hala bu jumpshot creator açılmadı yani kendi şutumuzu düzenleme.Hatta bazen animasyon düzenlemeye bile girmiyor tıklasam bile boşa tıklıyomuşum gibi oluyo jumpshot creatoru açmak için araştırdım ama internetteki herşey ingilizce bilen varmı?
    Team Practice Facility'e gidip(mahallenin ortasındaki büyük bina) takımla 10 drill yapın açılacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç vc satın almadan 85+ overall olmak çok uzun surer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomat Kopom -- 9 Eylül 2019; 14:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pomat Kopom P kullanıcısına yanıt
    haftasonu full oynadım 85'e geldim. günde 3-4 saat oynarsan 1 haftada gelirsin. bu sene ilerlemeyi hızlı yapmışlar gibi geldi. özellikle sponsorlarla yapılan anlasmalarda hemen 2. ya da 3. draftta 10k'ya uzlaşıyorsun. 4 markadan zaten toplamda 70-80k geliyor bu da direk 70'den 80 e ratingi cıkartmak demek.
  • ReiSeM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 3. 4. Drafta gelebilmek icin maçları oynamadan simule etmek gerekir. Onu da pek istemiyorum o zaman uzun sürecek muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes myplayer oynuyor galiba yok mu myteam oynayan ? :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.