Şimdi Ara

NBA LiVE 07 { Çıktı } (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
46.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun yanında klavyede FSS hareketleride yapılamıyor.

ama biz yine bir yolunu bulduk ve çözdük bu sorunları.

Size çok iyi - renkli - resimli- bir tutorial hazırlandı. Çabucak yapıp kullanabilirsiniz.

İndirmek için Buyrun Adresler ;

http://rapidshare.com/files/6026306/Backdown_With_Keyboard.zip.html 

http://rapidshare.de/files/35515774/Backdown_With_Keyboard.zip.html

http://files.filefront.com/Backdown_With_Keyboardzip/;5974664;;/fileinfo.html

T.B.L Yapımcılarının armağanıdır.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• eywallah saol michael.
  • arkadaşlar şu guardlar oyuna çok hakim.Bunun için bi yama vardı.Linkini verir misiniz?Biraz guardlar oyunu kursun sadece kendileri skor üretmesin smush parker 40 atıyo kobe 10 da kalıyo var mı böyle adaletsizlik.
  • bi gün evde tek başımayken nba 07de bi pistons spurs maçı açiimde cipsimi yiyerek izliimdie ehveslendimam chaunchey billups ve tony parker saolsun maçımın içine ettiler birinci periot bitmeden kapattım bende maçıbu guardlardan nefret ediom
  • Abiler üstatlar ya allah aşkına bu dynasty mode da simulate yapıyorum eskiden simulate yapınca çeyrek çeyrek skorları gösterirdi istesem devam edebilirdim ama şimdi yok öyle bir özellik en son şu official yamayayı yükledim.Ne yapıpta eski haline döneceğim?Birde Dynasty mode yaparken önceden rostera dahil ettiğim oyuncular dynasty mode da kayboluyo?Lütfen Allah Aşkına yardım edin

Orjinalden alıntı: RTL

Abiler üstatlar ya allah aşkına bu dynasty mode da simulate yapıyorum eskiden simulate yapınca çeyrek çeyrek skorları gösterirdi istesem devam edebilirdim ama şimdi yok öyle bir özellik en son şu official yamayayı yükledim.Ne yapıpta eski haline döneceğim?Birde Dynasty mode yaparken önceden rostera dahil ettiğim oyuncular dynasty mode da kayboluyo?Lütfen Allah Aşkına yardım edin

1 rosters'ı load ettikten sonra dynasty mode'a girip oynayabilirsiniz. Yeni oyuncu koyduğunuzda dynasty mode'u yeniden açmanız (sıfırdan) gerekir.

2. si dynasty mode ayarlarına girip / "regular" seçeneğini seçerseniz hemen maçları oynatır. Diğer seçeneğe tıklarsanız dediğiniz gibi çeyreklere müdehalede bulunabilirsiniz.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• Saol da michael tam anlayamadım biraz açar mısın?Rosters'ı load ediyorum (yeni yarattığım oyuncular var) girip takıma bakıyorum hayır oyuncular yok.Sonracığıma nereden regular yapıcam başta dynasty ayarlarında mı?
  • Sayın michael ve diğer arkadaşlar şu dynasty modda oynarken draftta üst sırayı nasıl kapabiliriz?Yani oyuncu yaptım rookie ve 1. sıradan seçiliyor hep ama ben kendim onu seçmek istiyorum.Ayrıca yine baştan trade yapıp kendime oyuncu alıyorum güzel rosteri saveliyorum fakat dynasty modda benim rosterimi görmüyor?Yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: RTL

Sayın michael ve diğer arkadaşlar şu dynasty modda oynarken draftta üst sırayı nasıl kapabiliriz?Yani oyuncu yaptım rookie ve 1. sıradan seçiliyor hep ama ben kendim onu seçmek istiyorum.Ayrıca yine baştan trade yapıp kendime oyuncu alıyorum güzel rosteri saveliyorum fakat dynasty modda benim rosterimi görmüyor?Yardımcı olursanız sevinirim.

dynasty modda kendi rosterınla oynayamazsn ne yazıkki oyuncu yaratıp draft etmeye gelince, orda 1. sırayı elde etmen lazım kardeş başka şansın yok o yüzden oyuncunu süper yapma ki hemen kapmasınlar
    ne kadar roster savelersen savele oyuncun drafta katılıyo yanlış bilmiyosam

• ne tuhaf bu ya.Ama şans eseri bir defa 99 overall olan adamı darft etmediler bende onu datf ettim 4. sıradan.Ama neden dynasty modda kendi rosterimle oynayamıyorum bu haksızlık?Yama felan çıkmadımı bunu için ne bileyim oyun dosyalarından birini felan editleyerek bişiler olmaz mı acaba?

Marvin 'Mouth' McFadden
    Lucas 'Luke' Scott
    Skills
    Eski Nick:Andre Igoudala

• arkadaslar yardımcı olun bana LÜTFEN kafayı yemek uzereyım ,

http://forum.donanimhaber.com/m_11331508/tm.htm

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

paylaşiym dedim...

bu ne ki 83 sayıymıış - 100 sayıdan aşağısı kurtarmaz hocam ben nba live 06da kobe ile 103 sayı yapmıştım maçta iki uzatma sonuında 196-191 bitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 2 Ocak 2007; 14:52:35 >

• 103 sayı mı???o zaman yeni hedefim o...
    quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

paylaşiym dedim...

bu ne ki 83 sayıymıış - 100 sayıdan aşağısı kurtarmaz hocam ben nba live 06da kobe ile 103 sayı yapmıştım maçta iki uzatma sonuında 196-191 bitmişti

Marvin 'Mouth' McFadden
    Lucas 'Luke' Scott
    Skills
    Eski Nick:Andre Igoudala

• YA DELİ OLACAM KURULMUOOOOOOOOOO DAHA DOGRUSU KURAMIYORM YARDIM PLS CD DE NASI KURCAZ BEYLER ACİL YARDIM TAM VE AÇIK ANLATIN PLS
  • ya benimde bi sorum olucak arkada$lar oyunda her takım için maçlar "x-factor" player diye bi oyuncu oluyor her iki takımda da ..ve altında "X" harfi yanıp sönüyor fln bu oyuncunun ayrıcalığı nedir? ve nasıl kullanılır? yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler..

Orjinalden alıntı: Tears of ice

ya benimde bi sorum olucak arkada$lar oyunda her takım için maçlar "x-factor" player diye bi oyuncu oluyor her iki takımda da ..ve altında "X" harfi yanıp sönüyor fln bu oyuncunun ayrıcalığı nedir? ve nasıl kullanılır? yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler..

O "X Factor"dür. Eğer maç sırasında o kişiyi oyunda çok aktif hale getirirsen altı yanıp söner. Sende o ekrana girip "Activate X factor" yazısına basarsın. Oyuncu bir Freestyle Kazanmış olur.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.