Şimdi Ara

-----NBA07 ACİL YARDIM-----

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım sorunum bıraz garıp oyundakı tusları deyıstırıp saveleyınce oyun calısmıooo ekran kararıyo ole kalıyo ama dusları deyıstırmeyınce oyunda bı sorun yok uzun zamandan berı nba oynarım we tusları hep aynı kullanırım yanı deyıstırmeden oynayamıyorum acaba bırınız ss dekı tusları saveleyıp bana o save dosyasını upload edebılırmı???

-----NBA07 ACİL YARDIM-----

• beyler bu kadar duyarsız olmayalım

bugun bıze yarın sıze
  • Kendi özel tuşlarınızı oluşturduktan sonra save ass yaparak kendi özel tuşlarınıza bir isim yazmanızı isteyecek.Şimdi controller bölümene girip kendi tışlarınızı oluşturun sonra save as yaptıktan sonra isim yazın (Bu tuşların adı) sonra oyun oynarken kendi tuşlarınızı seçin oyuna oynayın.Çok kolay deneyin bi bakalım

Orjinalden alıntı: mustano23

Kendi özel tuşlarınızı oluşturduktan sonra save ass yaparak kendi özel tuşlarınıza bir isim yazmanızı isteyecek.Şimdi controller bölümene girip kendi tışlarınızı oluşturun sonra save as yaptıktan sonra isim yazın (Bu tuşların adı) sonra oyun oynarken kendi tuşlarınızı seçin oyuna oynayın.Çok kolay deneyin bi bakalım

kardes bılıyorum o kadarını ama yapınca oyun takılıooo donuyoo gırmıoo oyuna onun ıcın dıyorum kı bırısı atsın bana su tus takımının oldu save dosyasını

• beyler yokmu bi kısı save dosyasını upload edıcek

benim arkadaşta da aynı sorun vardı başka bi nba 07 aldı sorun çözüldü
    Acil YARDIMMMM
    19 yıl önce açıldı
    acil yardım
    11 yıl önce açıldı
    acil yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacı denedım yaaa 2 tane farklı nba aldım ama yok aynı sorun war walla bu kendı tus ayarlarıyla oynayamıyorum

bende gamepad alıcam galıba ama gamepad le de hıc oynamıslım ok
    55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.