7. maç ne zaman arkadaşlar hafta içi olursa işe uykusuz gitmeyi göze alıp izleyeceğim
perşembe gece 4 (ama 3 de olabilir :D)
eyüp yıldız lakers alıcak iy 1 ms 1 oynayın demişti iddaada otoriteler bostonun işi bitiriceğini düşünüyordu ancak lakers aldı 7.macıda lakers alır ve sampiyon olur.
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
quote:
Orijinalden alıntı: Addict_82
rondo yu hiç sevmememe rağmen LA şampiyon
mantıklı düşünürsek, rondoyu sevmezsen zaten lakers i desteklersin. rağmen kelimesi niye
harbi ben de ilk okuyunca ne diyo bu dedim
Anlatım bozukluğu var mantık hatasından kaynaklanan
quote:
Orijinalden alıntı: run Forrest run!
quote:
quote:
mantıklı düşünürsek, rondoyu sevmezsen zaten lakers i desteklersin. rağmen kelimesi niye
harbi ben de ilk okuyunca ne diyo bu dedim
quote:
quote:
+1
hiç sevmemem de var :D
Boston'ı takım olarak seviyorum ancak Kobe şov yaparak şampiyonluğu getirirse LA sa çok güzel olur...
Boston 4ever
Beyler sakin olunn ... Perşembe sabaha kadar duyacağımız tezahürat
İki takımı da sevmiyorum.Chicago akar. Ama Paul Pierce favorim adamım olduğu için boston diyorum.
rondo yu sevdiğim için Boston
tek bi kişinin gayretiyle şampiyon olunuyosa olunmasın lakers ı sadece kobe taşıyo
Perkins'in durumu ne oldu bilen var mı?
Beat Lakers
Perkins galiba serinin son maçınada yetişemeyecek . dün gece kaan kural demişti sakatlığı ciddiymiş son maça yetişemeyebilir . inşallah yetişir perkins yokken bence kazanmamız çok zor . tek kişinin gayreti bi yere kadar hep kobe sürükledi son maç farklı olucak bence . beat La ! goo BOSTON goo
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
rondo yu sevdiğim için Boston
tek bi kişinin gayretiyle şampiyon olunuyosa olunmasın lakers ı sadece kobe taşıyo
arada aç maçları izle.
Staples Center'daysa Bostonun işi zor yürü be LAKERSS!!!