Hakem hatalarından bahsedecekseniz sadece son maç için konuşmayın bence .4 ve 5. maçta bariz Lakers'ın hakkı yendi.Seri 3-1 , hatta 4-1 bile olabilirdi.Panyaya değen topu çembere değdi diye hücum tekrarlatan hakemlerdi ... Biraz saygı. Eğer sadece Kobe'den sebep kazanıyor olsaydı Lakers , son maçta hüsrana uğramış olurlardı.Artest,Fisher,Gasol ne kadar mücadele ediyorlar hakkını veremiyorsanız yazık zaten ..
Hala 5. maçtaki mağlubiyeti çembere değmeyen topa bağlayanlar var ya işte bak...
ya beyler bu scalabrini denen adam niye öyle çok az oynuyor.acıdım valla 20 saniye girdi çıktı
yürekli oynamak nedir bu maçta gördük heleki celticsin önemli bi eksiği varken adamlar deli gibi mücadele ettiler. celticsin kazanmasını isterdim şahsen.
bide yıllardır aklımda bi soru var: maçlarda seyirciler 'iiiiii eeeee' gibi bişey söylüyolar ne o hatta ilk t-mac diyolar sanıyorum ama baktım mcgrady olmayan maçlarda da var
quote:
Orijinalden alıntı: singigi
yürekli oynamak nedir bu maçta gördük heleki celticsin önemli bi eksiği varken adamlar deli gibi mücadele ettiler. celticsin kazanmasını isterdim şahsen.
bide yıllardır aklımda bi soru var: maçlarda seyirciler 'iiiiii eeeee' gibi bişey söylüyolar ne o hatta ilk t-mac diyolar sanıyorum ama baktım mcgrady olmayan maçlarda da var
Defence diyolar.Diii fens şeklinde
quote:
Orijinalden alıntı: taskmgr.exe
/>
Bu ne lan böyle Ne kadar ezik özenti tipler var ya.
quote:
/>
Ya cidden şaka mıdır nedir bu?
Adamlar üşenmemişler, uğraşmışlar bunları yazmışlar bir de bu kadar. Çok güldüm vallahi, yazık.
Amerika'daki Lakers'lılar bile bu kadar sahiplenmiyordur takımlarını, bunlar tutmuş "Şampiyonuz ulan." falan nedir bunlar ya. LakersTR çok ciddiye almış anlaşılan, diğer arkadaşın dediği gibi "ne boş insanlar var". Şaka gibi ya.
Hani herkesin sempati duyduğu takımlar vardır da bunlar Amerika'dakilerden daha Lakers'lı olmuşlar, öyle zannediyorlar kendilerini. Hele şu ilk kısımlar falan komedi.
Hadi bu kadar uğraştınız, gaza geldiniz yazdınız bunları da insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek hoş olmuş mu orada?
Cidden çok yazık, dün Boston son çeyrek bir süre sayı atamama serisi yakalamasaydı, maç öyle devam etseydi ve Celtics şampiyon olsaydı bizim bu "Türkiye'deki fanatik Lakers'lılar" ne yapacaktı acaba?
"Birden Bostonlu olan doğuştan(!) Keltler" diyorlar da Lakers'ın neden bu kadar çok sempatizanı, taraftarı olduğundan kendilerinin de haberleri yok galiba. Kobe olmasaydı, 2000'in başlarında Kobe&Shaq ile Lakers şampiyonluklar kazanmasaydı, sıradan bir takım olsaydı ben görürdüm ne kadar Lakers'lı var.
Güçlü olan her zaman desteklenir, daha bunu anlamamışlar. Big 3 toplandı diye çok doğal Boston'ın taraftar sayısının artması, güçlendi çünkü. Sırf LeBron var diye Cleveland'ı destekleyenler de var.
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Orijinalden alıntı: singigi
Defence diyolar.Diii fens şeklinde
kafamdaki puzzle'ın büyük bi parçasını buldun sağol yav
diifeens
Çok boş insan var gerçekten bu ülkede yukarıdaki şeylere baktıkça çok daha iyi anlıyorum.
Doğuştan Spurs lu biri olarak seriyi hiç beğenmedim açıkçası Boston alsaydı keşke ama bitti gitti aldı bile Lakers. Ayrıca Kobe'nin Jordan'ın üstünde tutulmasını da gülüyorum ve ilk cümlemi tekrarlıyorum,yazık ya.
Son olarak da Diii fens demek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
quote:
/>
Ya cidden şaka mıdır nedir bu?
Adamlar üşenmemişler, uğraşmışlar bunları yazmışlar bir de bu kadar. Çok güldüm vallahi, yazık.
Amerika'daki Lakers'lılar bile bu kadar sahiplenmiyordur takımlarını, bunlar tutmuş "Şampiyonuz ulan." falan nedir bunlar ya. LakersTR çok ciddiye almış anlaşılan, diğer arkadaşın dediği gibi "ne boş insanlar var". Şaka gibi ya.
Hani herkesin sempati duyduğu takımlar vardır da bunlar Amerika'dakilerden daha Lakers'lı olmuşlar, öyle zannediyorlar kendilerini. Hele şu ilk kısımlar falan komedi.
Hadi bu kadar uğraştınız, gaza geldiniz yazdınız bunları da insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek hoş olmuş mu orada?
Cidden çok yazık, dün Boston son çeyrek bir süre sayı atamama serisi yakalamasaydı, maç öyle devam etseydi ve Celtics şampiyon olsaydı bizim bu "Türkiye'deki fanatik Lakers'lılar" ne yapacaktı acaba?
"Birden Bostonlu olan doğuştan(!) Keltler" diyorlar da Lakers'ın neden bu kadar çok sempatizanı, taraftarı olduğundan kendilerinin de haberleri yok galiba. Kobe olmasaydı, 2000'in başlarında Kobe&Shaq ile Lakers şampiyonluklar kazanmasaydı, sıradan bir takım olsaydı ben görürdüm ne kadar Lakers'lı var.
Güçlü olan her zaman desteklenir, daha bunu anlamamışlar. Big 3 toplandı diye çok doğal Boston'ın taraftar sayısının artması, güçlendi çünkü. Sırf LeBron var diye Cleveland'ı destekleyenler de var.
Ben de hiç tasvip etmedim bu yazıyı gerçekten. Yorum yapmacayacaktım bunun hakkında ama o kadar çok alıntı yapıldı ki.
Yani tamam Lakers hakkında güzel şeyler hatta abartı şeyler söyleniyor. Ama böyle bi üslup olmaz olamaz. Yani pek akıllıca bi yazı olmamış.
Ama şunu söylemek lazım ; 2000li yıllarda Shaq&Kobe devri olmasaydı ne kadar Lakers'lı var görürdüm şimdi derken eğer Türkiye'den bahsediyorsanız ona pek bişey diyemeyeceğim. Haklı olduğunuzu düşünerek başlıyorum konuşmaya; o konuda ben de o era'dan dolayı Lakers taraftarıyım ama Shaq gittiken sonra takımı bırakmak gibi bi salaklık yapmadım. Yapanlar olmadı değil ama yani az oldu. İşte bu noktada haksız olduğunuzu düşünmeye başlıyorum çünkü şimdi LeBron Cavaliers'tan gidince ne kadar Cavs taraftarı kalıcak gerçekten merak ediyorum. Yani bu LeBron olmasa aynı dediğiniz durum gibi hiç Cavs taraftarı olmayacaktı Türkiye'den büyük ihtimalle.Şimdi var ama onlarda LeBron nereye ben oraya hesabı. Ama Lakers'da bu olmadı işte. Lakers'ı bırakmadı bırakamadı millet. Çünkü Lakers tarihi , köklü ve NBA'in en popüler en saygı duyulan takımı belkide. Etkisi altına alıyor insanı gerçekten o takımdan bi parça oluşuyor içinizde. Amerika'lılardan daha çok Lakers'lı gibi gözükmemize sebep olan bi etki işte bu. Yani Lakers 'ın oluşturduğu etki çok farklı. O yüzden de haksız olabilirsiniz diye bitiriyorum konuşmayı.
Ama Shaq gitmeseydi keşke .
NAH BEAT LA oldular yazık
Hortlatıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme