Şimdi Ara

NBA 2K17 | ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
8
Favori
41.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • PSN : fitbolteorisi
    NBA 2k18'de Pro Am takımına katılmak isteyenler ulaşsınlar (platform : ps4)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one49 -- 5 Eylül 2017; 12:34:47 >
  • 2k18 için pro-am arıyorum playmaker oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 için nba 2k18 alacak olan arkadaşlar varsa sec hakkı bende kalacak şekilde ortak alabiliriz.
  • Sezon yapıyorum oklahomanın yeni big three si ile fakat karsılıklı oynandıgı gibi degil. All star ve superstar seviyleri denedim boş adam bulamıyorum kesijlikle boş şut atamıyorum nasıl daha zevkli hale gelir bu oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

    Sezon yapıyorum oklahomanın yeni big three si ile fakat karsılıklı oynandıgı gibi degil. All star ve superstar seviyleri denedim boş adam bulamıyorum kesijlikle boş şut atamıyorum nasıl daha zevkli hale gelir bu oyun?

    sliderlarla oynayarak
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Yok yok boş şut atamıyorum derken yanlış ifade ettim. Boş şut atma fırsatı bulamıyorum. Ya içeri penetre ediyorum ya karsımda adam varken birden kaldırıp atıyorum. Yani top 1 deyken forvetler kenardan boşa çıkıp pas alıp boş atış kullanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda Hook atışlarda(LT+şut kombinasyonu) bug var sanırım. pro seviyesinde sharpshooter olarak başladım mycareer moduna. sezon ortasına kadar geldim ancak şut yüzdem çok düşüktü. çeşitli şut kombinasyonları denerken bu hook atışa denk geldim(oyunda baby hook diyor spiker attığımda). çok yüzdeli bir şekilde atabiliyordum. PG sharpshooter'in strengh özelliği yetersiz kaldığı için ve bu atıştan daha fazla yararlanmak için PF Glass cleaner karakter açtım. Post scorer'de açabilirdim ama hook atış çok kolay olduğu için gerek görmedim. 5 dakikaka süre ile pro seviyesinde oynadığım maçlarda 40 sayı üzerine çıkıyordum genel olarak. atış yüzdem de 20/16 falan oluyor. bu özelliğin pro seviyesinde bug olduğunu düşünürken üst zorlukları denemeye karar verdim. allstar denedim aynı yüksek yüzde. superstar denedim yine aynı. en sonra hall of fame'e çektim zorluğu yine aynı %80 üzerinde hook atışla yüzdem var. diğer atışlarım turnike dahil girmiyor hall of fame'de belirteyim. oyunu oynayanlara tavsiyemdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Ekim 2017; 20:28:26 >




  • Beyler ben pc de oynuyorum da ds4 bir anda çalışmıyor. Option tuşuyla console configuration bölümüne girip çıkınca düzeliyor. Sizce sorun ne?
  • İyi günler. Nba 2k17 de ayakkabı değiştiremiyorum sponsor seçtim ama hala ilk ayakkabıyı kullanıyorum çözüm nasıl olacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye format attım bugün ve oyuna şu an girerken online'a bağlanamıyorum offline'a atıyor direk "connecting to 2k servers..." falan diyor biraz bekliyor hemen sonra offline'a atıyor ne yapabilirim?
  • GENÇLER BEN DÜN TUTUAPP ADLI UYGULAMADAN “ NBA 2K17 “ İNDİRDİM . İNDİKTEN SONRA OYUNA GİRDİM BEKLEDİM SONRA “ DEVAM ETMEK İÇİN EKRANA DOKUN “ YAZIYODU BENDE DOKUNDUM , DOKUNDUKTAN SONRA EKRAN BİR ANDA GİTTİ OYUNDAN ATTI . SORUN NEREDE ACABA SADECE BENDE Mİ OLUYLR , YARDIM ETSENİZ TEŞEKKÜRLER


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ps3 super slim kırdırıp 2k17 yüklettim ama diper oyunlar bir sıkıntı yokken nba 2k17 sürekli 10-15 saniyelik donmalar yaşıyorum hem oyun menüsünde hem oyun içinde daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.