Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Ps3 e cikmayacak mi

Oyun ps3 platformunada çıkartılacak ancak; yeni nesilden bir çok özellik eksik olarak ama bu oynanışın olabildiğinin en üst seviyesinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Şu forumdan futbol ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha anladım. NBA2K serisi gibi şahane bir oyun var millet PES-FİFA diyor, tüm yılı tek futbol oyunu ile geçirdiğini söyleyen bile var.

Konumuza dönersek fifa konusunda bir oyuncu puanı muhabbeti almış başını gitmiş, bizde burda puan mı tartışsak.

Bu arada 2k geçen yıl euroleague takımları için çok kötü oyuncu puanlamaları yapmıştı. Bu sene biraz olsun oyuncuları araştırırlar inşallah. Ömer Onan'a Bogdan'dan daha yüksek puan verirlerse yada benzeri bir skandal puanlama yaparlarsa tüm oyun ekibi el ele verip çatıdan atlasın.

Puanlar daha yayınlanmadı, ama yayınlandığında oturup tartışmaya başlayalım. Eurolig konusunda daha önce belirttiğim gibi daha titiz olacaklarını biliyorum. Basketbol ve oyunları konusunda ise son 4-5 senede TSBT ile vermiş olduğum mücadelede sizleride her zaman görmek isterim.

quote:

Orijinalden alıntı: loth

Peki 2k14'teki kayıtlı oyunlarımızı 2015'e aktarma şansımız var mı ?

Malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

2k15 i deneyecegım dedım .d yok pas verıp veremeeme degıl benım sorunum paslar sutlar dogal durmuyor guzel degıller oyun oldugu bellı crossover yaparken onunde bırı varsa adamlar bırbırlerını ıtıyorlar yanı yuruyerek degıl adamlar kayıyor yerde bug gıbı pastada durum bu bır turlu alısamadım

Özellikle yeni nesil konsollarda bu belirtmiş olduğunuz, oyuncular kayıyor gibi yani ingilizce tabiriyle 'footplanting' çok daha geliştirildi artık o adımlar gerçekten daha adım adım fiziki olarak doğal ve 2k15 ile neredeyse mükemmele yakın boyuta getirileceğine inanıyorum.
  • Euroleague takımları için güncel kadrolar olsun artık bu sene ya...
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    iste umarim duzelmistir oynamak isterim bu oyunu bakalim ne kadar duzeltmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay videosu gelseydide baksaydık artık bi..
  • Sırf euroleague modu icin bile alınır bu oyun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ps4 ile aranıza ben de katılıyorum umarım güzel turnuvalar yaparız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkınca eski havasını bulsa diyorum şu konu. Kendi takımlarımızın oyuncularını paylaşabileceğimiz , bunun üzerine tartışıp hikayeler uydurup çakma roportajlar yapabileceğimiz ve oyuncuları ve takımlarımızı karşılaştırabileceğimiz, my player oyuncumuz hakkında bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmayı düşünüyorum.Bu konudanda devam edebiliriz ama katılımın olması lazım.Eski havayı yakalamak lazım .İnanın böyle oyunun zevki en az 5 misli katlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Gameplay videosu gelseydide baksaydık artık bi..

Buradan izleyebilirsiniz

http://www.operationsports.com/news/756482/nba-2k15-gameplay-video-real-madrid-vs-bayern-munchen-heat-vs-spurs/

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Buradan izleyebilirsiniz

http://www.operationsports.com/news/756482/nba-2k15-gameplay-video-real-madrid-vs-bayern-munchen-heat-vs-spurs/

EyvAllah hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Buradan izleyebilirsiniz

EyvAllah hocam.

Rica ederim...

• Bu sene bari demo yapsalarda deneyim edip alma şansımız olsa.
  • Pek anlaşılmasada gameplayden oyundan pek bir beklentim yok açıkcası artık .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

quote:

Şu forumdan futbol ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha anladım. NBA2K serisi gibi şahane bir oyun var millet PES-FİFA diyor, tüm yılı tek futbol oyunu ile geçirdiğini söyleyen bile var.

Konumuza dönersek fifa konusunda bir oyuncu puanı muhabbeti almış başını gitmiş, bizde burda puan mı tartışsak.

Bu arada 2k geçen yıl euroleague takımları için çok kötü oyuncu puanlamaları yapmıştı. Bu sene biraz olsun oyuncuları araştırırlar inşallah. Ömer Onan'a Bogdan'dan daha yüksek puan verirlerse yada benzeri bir skandal puanlama yaparlarsa tüm oyun ekibi el ele verip çatıdan atlasın.

Aynen oyle. Bende pes konusuna bakiyorum genelde ama burada 2k7 ciktigi zamanlari hatirliyorumdda forumun en senlikli konusu nba konusuydu .nedense herkes birakti . beende futbolu cok severim ama spor oyunlari icinde 2k serisi tartisilmaz en buyuktur. Rakibine korkudan 1 yil oyun cikarttiramamistir altin bok odullu ezik live serisi her ne kadar her yil igrenc oyununu piyasaya surmesine ragmen rehavete kapilmadan cizgisini bozmadan devam etmistir.iddia ediyorum tum spor oyunlari icinde en buyugu nba 2k serisidir.

Işte dilimi konuşan birisi. Nba2k serisini 2008 de ps aldiktan sonra oynamaya başladım ve o güne kadar live serisinde bize basketbol diye bir çöp oynatiklarini anladim. Nba2k serisi rakipsiz olmasina rağmen çizgisini bozmadı be her sene üstüne koydu.

Yukarida arkadaş nba live serisini denemekten bahsetmiş aman deyim hocam öyle hata yapmayin. Attan inip eşeğe binmeyin.
    Ayrica 15 te oyunun yapisi tabi izlediğim kadariyla değişmiş 14 te set oyununu çok ön plana çıkardılar ama bu sene daha rahat birakacaklarini söylediler. Pas olayi alışkanlık istiyor biraz alisinca gelsin alleyoplar

Bence NBA oyunlarına ilginin azalmasında şöyle bir neden var; 2007-08 yıllarında Türkiye'de NBA'e ilgi gerçekten arttı. Bunda da en büyük pay sahibi NTV-Kaan Kural - Murat Murathanoğlu üçlüsüydü. Sonra D-Smart NBA yayın haklarını alınca insanların NBA'e olan ilgisinde azalma oldu. Çoğu insan takımları takip edemiyor ve bu da oyunu oynama isteğini azaltıyor.

Bende D-smart var. Maçları genelde takip ediyorum, fakat eskisi gibi arkadaşlarla o maçları yorumlayalım, tartışalım gibi bir fırsatımız olmuyor. Çoğu kişi CNNTürk'te yayınlanan maçlardan bile haberdar olmuyor artık.

Yoksa şu oyun dünyasında gerçekten en iyi spor oyunu kesinlikle 2K serisidir. Rakip olmamasına rağmen adamlar her sene üzerine ekleyerek ilerliyorlar. Ben açıkçası en düşük gelişmeyi bu sene bekliyorum. Göreceğiz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

quote:

Aynen oyle. Bende pes konusuna bakiyorum genelde ama burada 2k7 ciktigi zamanlari hatirliyorumdda forumun en senlikli konusu nba konusuydu .nedense herkes birakti . beende futbolu cok severim ama spor oyunlari icinde 2k serisi tartisilmaz en buyuktur. Rakibine korkudan 1 yil oyun cikarttiramamistir altin bok odullu ezik live serisi her ne kadar her yil igrenc oyununu piyasaya surmesine ragmen rehavete kapilmadan cizgisini bozmadan devam etmistir.iddia ediyorum tum spor oyunlari icinde en buyugu nba 2k serisidir.

Işte dilimi konuşan birisi. Nba2k serisini 2008 de ps aldiktan sonra oynamaya başladım ve o güne kadar live serisinde bize basketbol diye bir çöp oynatiklarini anladim. Nba2k serisi rakipsiz olmasina rağmen çizgisini bozmadı be her sene üstüne koydu.

Yukarida arkadaş nba live serisini denemekten bahsetmiş aman deyim hocam öyle hata yapmayin. Attan inip eşeğe binmeyin.
    Ayrica 15 te oyunun yapisi tabi izlediğim kadariyla değişmiş 14 te set oyununu çok ön plana çıkardılar ama bu sene daha rahat birakacaklarini söylediler. Pas olayi alışkanlık istiyor biraz alisinca gelsin alleyoplar

Bence NBA oyunlarına ilginin azalmasında şöyle bir neden var; 2007-08 yıllarında Türkiye'de NBA'e ilgi gerçekten arttı. Bunda da en büyük pay sahibi NTV-Kaan Kural - Murat Murathanoğlu üçlüsüydü. Sonra D-Smart NBA yayın haklarını alınca insanların NBA'e olan ilgisinde azalma oldu. Çoğu insan takımları takip edemiyor ve bu da oyunu oynama isteğini azaltıyor.

Bende D-smart var. Maçları genelde takip ediyorum, fakat eskisi gibi arkadaşlarla o maçları yorumlayalım, tartışalım gibi bir fırsatımız olmuyor. Çoğu kişi CNNTürk'te yayınlanan maçlardan bile haberdar olmuyor artık.

Yoksa şu oyun dünyasında gerçekten en iyi spor oyunu kesinlikle 2K serisidir. Rakip olmamasına rağmen adamlar her sene üzerine ekleyerek ilerliyorlar. Ben açıkçası en düşük gelişmeyi bu sene bekliyorum. Göreceğiz bakalım.

Üstte belirttiğiniz izlenme ve takip oranlarının azalmasının buna etkisi olduğuna 100% katılmakla birlikte durum yalnızca bundan ibaret değil.

Malesef toplumumuza fazlasıyla sirayet eden kolaya alışma, tembellik gibi kavramlar oyun dünyası içinde geçerli, iyisi ya da kötüsü fark etmeksizin 2k ya da live herhangi bir basketbol oyunu her zaman ve her zaman bir futbol oyunundan daha komplike zordur ve öğrenme eşiği de çok daha fazladır. Bunun üstüne basketbolun gerçek bir spor olarak da daha kompleks kuralları olmasını buna ekleyince ülkemizde basketbol oyunu oynamak sıradan vakit öldürmek isteyen milyonlarca insan için külfet halini almaktadır ve en büyük etkiyi de bu durum yaratmaktadır.

Üstüne bu ortamda bir de daha gerçekçi basketbolu oyuna yansıtmak (sim) kavramını getirdiğinizde türkiye'de networkünüze katılabilecek kalifiye oyuncu sayısı yıl başına 50-55'i geçmiyor. Ki bu rakamda yıllar boyu üzerinde çalışa çalışa didine didine ulaşabildiğim bir rakam.

Basketboldan gerçek anlamıyla keyif alan milyon kişinin olduğunu düşünürsek; oyun dünyasında basketbol sporunda bu kadar kaliteli oyunları es geçmesini yine de tam olarak açıklayamıyoruz.

En düşük gelişmeye gelince orada size tamamen karşı çıkmak zorundayım. Birebir kontakt halinde olduğum sayısız 2k yapımcısının artık oyunlar çıkmadan önce bana anlattıkları ve anlatış biçimlerine göre son 8-9 yıldır baya bir tecrübe edindim ve hangi yıl tam anlamıyla özel bir oyun hangi yıl ileriye daha iyiye doğru bir adım anlamında adım attıklarını düşününce 2k7-2k11 den sonra 2k15'in de özellikle yeni nesil platform (ps4, xbox1, pc) için çok özel olacağını düşünüyorum.

• Bir de unutmadan bu gece ilk resmi uzun 2k15 trailerı yayınlanıyor olacak!

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibi olur.
    Gece keyifle izleyelim bakalım trailer'ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Evet bu ya half time showlar, cheerladderlar, maskotlar, tv showları sonunda nextgen basketbol bu dedirtti bana.Grafiksel olarak gelisme olduğu bariz.Tum sene sıkılmadan oynanacak bu oyun.

• Geçen konuda yapılan isteklere cevap vermiş oldular bu trailerle. Bu saha şovları çok önemliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.