Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Beyler el takımlarının kadroları güncel olacakmı bilgi varmı? Veya fifada ki gibi sürekli güncelmi tutulacak transferler vs

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: Den57

EL takımları güncel olmazsa almayacağım.

el takımları kadrolar güncel.yazıyor sitesinde

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Beyler EL takımları işin gösteriş kısmı 2K adına.Çok umut bağlamayın derim.Aslında umurlarında bile değil avrupa.Abdlilerin futboldan dolayı avrupalılara ciddi garezleri var ve kendi ustalaştıkları sporlarda hiç bir şekilde diğer milletlerin (avustralya ve ingiltere hariç) yaptığı işlerle ilgilenmiyorlar, umurlarında da olmuyor.
    1. ağızdan çok net öğrendiğim için paylaşıyorum tabiki eksik noksan olabilir ancak, geçen seneden çıkarttıkları ders sonrasında bu sene oyun raflardaki yerini almaya en yakın haline geldiği anda mevcut en güncel kadroları Eurolig için oyuna yansıtacaklar bundan emin olabilirsiniz.

Ayriyeten Eurolig için özel bir oyun modu olacak.

Hepinizi yeni oyun ile birlikte TSBT Ligimize bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 23 Ağustos 2014; 0:03:23 >

• Aynı zamanda NBA 2K15 Shaq ve Ernie Johnson'ın birlikte olacağı -tahminimce maç öncesi devre arası ve maç sonrası- Tv programı tarzında maçlarınızın içinde olacaklar.

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]
  • ounda eurolegue grupları falan olacak mı acaba sonunda final four falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Aynı zamanda NBA 2K15 Shaq ve Ernie Johnson'ın birlikte olacağı -tahminimce maç öncesi devre arası ve maç sonrası- Tv programı tarzında maçlarınızın içinde olacaklar.

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

bu cok iyi olur

• Bu eleman güzel videolar yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 23 Ağustos 2014; 0:48:37 >
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Kevin Harlan spiker olsunda gerisi hallolur.En büyük korkum bu adamla anlaşamayıp başka bir spiker koymaları .Vallahi almam oyunu o zaman
  • Vee dönüyor artık ait olduğu yere
  • Ps3 e cikmayacak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14'ü oynamamıştım fazla save sorunu yaşıyodum bende çok uğraşmadım düzeltmek için LJ'de Cleveland'a döndüğüne göre 15'i kesin oynarım
  • Şu forumdan futbol ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha anladım. NBA2K serisi gibi şahane bir oyun var millet PES-FİFA diyor, tüm yılı tek futbol oyunu ile geçirdiğini söyleyen bile var.

Konumuza dönersek fifa konusunda bir oyuncu puanı muhabbeti almış başını gitmiş, bizde burda puan mı tartışsak.

Bu arada 2k geçen yıl euroleague takımları için çok kötü oyuncu puanlamaları yapmıştı. Bu sene biraz olsun oyuncuları araştırırlar inşallah. Ömer Onan'a Bogdan'dan daha yüksek puan verirlerse yada benzeri bir skandal puanlama yaparlarsa tüm oyun ekibi el ele verip çatıdan atlasın.
  • Peki 2k14'teki kayıtlı oyunlarımızı 2015'e aktarma şansımız var mı ?
  • su oyunda paslara sutlara bir turlu alisamadim normal degil arkadas bir anda adamin elinden pas cikiyor bir anda sut cikiyor hani dogal degil oyun oynarken bunlar garip duruyor 15 e sans vermeyi dusunuyorum acaba bu sorunu cozebilmisler midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

Peki 2k14'teki kayıtlı oyunlarımızı 2015'e aktarma şansımız var mı ?

Daha önce hiçbir spor oyununda bunu görmedim ben. Bu oyunda da olmayacaktır,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Şu forumdan futbol ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha anladım. NBA2K serisi gibi şahane bir oyun var millet PES-FİFA diyor, tüm yılı tek futbol oyunu ile geçirdiğini söyleyen bile var.

Konumuza dönersek fifa konusunda bir oyuncu puanı muhabbeti almış başını gitmiş, bizde burda puan mı tartışsak.

Bu arada 2k geçen yıl euroleague takımları için çok kötü oyuncu puanlamaları yapmıştı. Bu sene biraz olsun oyuncuları araştırırlar inşallah. Ömer Onan'a Bogdan'dan daha yüksek puan verirlerse yada benzeri bir skandal puanlama yaparlarsa tüm oyun ekibi el ele verip çatıdan atlasın.

Aynen oyle. Bende pes konusuna bakiyorum genelde ama burada 2k7 ciktigi zamanlari hatirliyorumdda forumun en senlikli konusu nba konusuydu .nedense herkes birakti . beende futbolu cok severim ama spor oyunlari icinde 2k serisi tartisilmaz en buyuktur. Rakibine korkudan 1 yil oyun cikarttiramamistir altin bok odullu ezik live serisi her ne kadar her yil igrenc oyununu piyasaya surmesine ragmen rehavete kapilmadan cizgisini bozmadan devam etmistir.iddia ediyorum tum spor oyunlari icinde en buyugu nba 2k serisidir.

• http://tr.ign.com/m/nba-2k15/60725/news/nba-2k15in-yeni-ekran-goruntuleri-yayimlandi bunlarda yeni ekran goruntuleri efsanenin.....

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Şu forumdan futbol ülkesi olduğumuz gerçeğini bir kez daha anladım. NBA2K serisi gibi şahane bir oyun var millet PES-FİFA diyor, tüm yılı tek futbol oyunu ile geçirdiğini söyleyen bile var.

Aynen oyle. Bende pes konusuna bakiyorum genelde ama burada 2k7 ciktigi zamanlari hatirliyorumdda forumun en senlikli konusu nba konusuydu .nedense herkes birakti . beende futbolu cok severim ama spor oyunlari icinde 2k serisi tartisilmaz en buyuktur. Rakibine korkudan 1 yil oyun cikarttiramamistir altin bok odullu ezik live serisi her ne kadar her yil igrenc oyununu piyasaya surmesine ragmen rehavete kapilmadan cizgisini bozmadan devam etmistir.iddia ediyorum tum spor oyunlari icinde en buyugu nba 2k serisidir.

Işte dilimi konuşan birisi. Nba2k serisini 2008 de ps aldiktan sonra oynamaya başladım ve o güne kadar live serisinde bize basketbol diye bir çöp oynatiklarini anladim. Nba2k serisi rakipsiz olmasina rağmen çizgisini bozmadı be her sene üstüne koydu.

Yukarida arkadaş nba live serisini denemekten bahsetmiş aman deyim hocam öyle hata yapmayin. Attan inip eşeğe binmeyin.
    Ayrica 15 te oyunun yapisi tabi izlediğim kadariyla değişmiş 14 te set oyununu çok ön plana çıkardılar ama bu sene daha rahat birakacaklarini söylediler. Pas olayi alışkanlık istiyor biraz alisinca gelsin alleyoplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 24 Ağustos 2014; 21:09:19 >

• NBA 2K15'ten en büyük beklentim sevinçleri daha efektif ve kişileştirilebilir yapmaları. Mesela game winner olsun başarılı smaçlar olsun 3pt yarışmasındaki skordan sonra olsun anlatabiliyorum değil mi? Çok güzel olmaz mıydı? FIFA'daki gol sevinci gibi basketi atıp yarı sahamıza gidene kadar kısa bi süre şov yapabiliriz veya son saniye atıp en basitinden gidip kenar hakemlerinin masasına çıkıp kollarımızı açabiliriz gibi
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Hocam kısmen katılıyorum, çok abartılı olmadığı sürece oyuna renk katacaktır. 14 te şampiyon oluyorum aynı sevinç animasyonu, playoff maçı kazanıyorum aynı, derbi diyebileceğimiz (Spurs-Dallas, LA Lakers- Boston) maç sonları aynı.
  • Euroleague icin final four gelirse oyuna harika olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2k15 i deneyecegım dedım .d yok pas verıp veremeeme degıl benım sorunum paslar sutlar dogal durmuyor guzel degıller oyun oldugu bellı crossover yaparken onunde bırı varsa adamlar bırbırlerını ıtıyorlar yanı yuruyerek degıl adamlar kayıyor yerde bug gıbı pastada durum bu bır turlu alısamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.