Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf euroleague var diye alıcam ama kadrolar güncel olmazsa yine almayacağım ): inşallah düzeltirler bu kadar zor olmasa gerek bir kadro güncellemesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animasyonlar daha yumuşak olmuş gibi geldi bana, her sene daha zenginleştiriyorlar bu oyunu super..
  • Bakalım MyGM ve MyCareer modlarına ne yenilikler gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Yeni nesilde spor oyunları gerçekten çok iyiler.

15 ile birlikte bu gelişme iyice kendini farkettirecektir.

ocam pes 14 çıkınca pesi bırakıp bu oyuna dadanmıştık ama hakkatten sene boyu nba 14 oynadık ve inanılmazadı ben 12 den beri oynuyorum ne pes ne fifa nba hakikatten işini biliyor ve inşallah bu oyunundada öyle bir gelişme bekliyorum

---------------------------saygılar----------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

Pek bir heyecansız gördüm sizi NBA ciler. Gamescom 2k15 PC gameplay

Kamera açışı çok iyi ve de animasyonlar bir hayli zenginleştirilmiş.

+1

• Daha önce soruldu mu bilmiyorum, bu oyun pc ye de, Ps4 teki yeni nesil özellikleriyle mi çıkacak..Yoksa pes 2015 te oldugu gibi eski nesil konsollara ve pcye daha basit grafik özellikleriyle ;ps4 ve Xbox one 'a ise yenil nesil olarak mi çikacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 18 Ağustos 2014; 17:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Daha önce soruldu mu bilmiyorum, bu oyun pc ye de, Ps4 teki yeni nesil özellikleriyle mi çıkacak..Yoksa pes 2015 te oldugu gibi eski nesil konsollara ve pcye daha basit grafik özellikleriyle ;ps4 ve Xbox one 'a ise yenil nesil olarak mi çikacak?

Bir haberde okumuştum kaynağı hatırlamıyorum ama en iyi grafik pc de olacak deniyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Daha önce soruldu mu bilmiyorum, bu oyun pc ye de, Ps4 teki yeni nesil özellikleriyle mi çıkacak..Yoksa pes 2015 te oldugu gibi eski nesil konsollara ve pcye daha basit grafik özellikleriyle ;ps4 ve Xbox one 'a ise yenil nesil olarak mi çikacak?

PS4 ve Xbox One da grafikler hangi kalitedeyse PC' de de aynı kalitede olacak şeklinde açıklama yapmışlardı yanılmıyorsam.
  • Bir sonraki nesilde bildiğin gerçek maç yapar hissi verirler kesin. Grafikler çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son oyun içi videosu..
    grafiksel olarak çok bilgi alamıyoruz ama oynanış ve momentum baya güzel gözüküyor..

• NBA 2K15 Ratingleri

LeBron James: 99
    Kevin Durant: 98
    Chris Paul: 98
    Russell Westbrook: 97
    Carmelo Anthony: 96
    James Harden: 95
    Kevin Love: 95
    Stephen Curry: 95
    Dwight Howard: 91
    LaMarcus Aldridge: 91
    Kobe Bryant: 90
    Derrick Rose: 90
    Blake Griffin: 90
    Kyrie Irving: 90
    Chris Bosh: 89

• Half time show geldi mi merak ediyorum.Yine real voice ile gecistirmezler umarım.Steallerde de bi gelisme lazım.Gamescom da en iyi spor oyunu pesin olmasi biraz dusundurdu beni ama ronnie2k 2k14 de olan bi çok sikintinin düzeleceğini söylemişti.Bize de 2k ya güvenmek düşüyor şu anda.2k nin citasi gerçekten çok yüksek çünku

• Setupia S kullanıcısına yanıt
    Wade bariz superstar kategorisinden çıkmış artık anlaşılan..
    Westbrook fazla geldi, Rose sanırım sakatlık yüzünden 90'da kalmış yoksa Chris Paul rating'i alması gerekirdi.
    LaMarcus Aldridge 91 alabilir ama Anthony Davis' ve DeMarcus Cousins'in de bu listede yeri olabilirmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Westbrook fazla geldi, Rose sanırım sakatlık yüzünden 90'da kalmış yoksa Chris Paul rating'i alması gerekirdi.
    LaMarcus Aldridge 91 alabilir ama Anthony Davis' ve DeMarcus Cousins'in de bu listede yeri olabilirmiş..

Gerçekten Wade olmaması çok şaşırtıcı geldi bana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Gerçekten Wade olmaması çok şaşırtıcı geldi bana da

Bu ratingler doğru değil arkadaşlar, arkadaşımız kafasında düşündüğü reytingleri paylaşmış.

Ratinglere dair herhangi bir açıklama daha yapılmadı.

Son dakika tüm NBA 2K Bilgilerini ilk elden en önce öğrenmek istiyorsanız TSBT'yi tüm platformlarda takip edin.

https://twitter.com/tsbtnba2k

https://www.facebook.com/tsbtnba2k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 19 Ağustos 2014; 12:26:03 >

• Beyler el takımlarının kadroları güncel olacakmı bilgi varmı? Veya fifada ki gibi sürekli güncelmi tutulacak transferler vs

• EL takımları güncel olmazsa almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

EL takımları güncel olmazsa almayacağım.

el takımları kadrolar güncel.yazıyor sitesinde
  • Beyler EL takımları işin gösteriş kısmı 2K adına.Çok umut bağlamayın derim.Aslında umurlarında bile değil avrupa.Abdlilerin futboldan dolayı avrupalılara ciddi garezleri var ve kendi ustalaştıkları sporlarda hiç bir şekilde diğer milletlerin (avustralya ve ingiltere hariç) yaptığı işlerle ilgilenmiyorlar, umurlarında da olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.