Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Benim isteğim de artık bu sene salonda şovları görmemiz lazım takım danscilari ne bilim maskotlarini falan artık görmeliyiz bu sene o açığı oyuncu roportajlariyla (real voices) kapattılar ama nba Live bile bu konuda 2k dan iyi durumda görünüyor.En çok onu merak ediyorum

Bu oyunla beraber o açığıda kapatacaklardır hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Video zaten 2K14 görüntülerinden oluşmuş. Gerçi ben bunu da oynayamadım daha, görsel olarak çok sağlam duruyor her türlü.

Alıntıları Göster
    Trailerde pek birşey yok ama My Carrier fena geliyor ...
  • 2K games neden E3 de Nba2K 15 i göstermedi anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Video zaten 2K14 görüntülerinden oluşmuş. Gerçi ben bunu da oynayamadım daha, görsel olarak çok sağlam duruyor her türlü.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen NBA2K15 YGS/LYS yüzünden pek de oynayamayacağım bir oyun olacak ama şu EL'yi Allah için güncel tutsunlar ya.Fenerbahçe ile 2 stres atayım diyorum İlkanlar, Batistelerle oynuyorum olmuyor :/

Onun haricinde oyun özellikle ps3te hiç değişmeyecektir bir iki yeni hareket dışında aynı şekilde sunarlar.2k15'in en önemli özelliklerinden biri bana göre fb-gs derbisini oynayabilecek olmamız

• quote:

Alıntıları Göster
    kariyer modu 2014'de güzeldi, eminim üstüne koyarak 2015'de daha detaylı daha derin ve daha güzel gelecek..
  • Keşke basketten anlayabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: berkiterki

Keşke basketten anlayabilsem

Çok anlamana gerek yok. Oynayarak öğrenebilirsin. Kurallar çok basit. Topu potaya sokacaksın olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Çok anlamana gerek yok. Oynayarak öğrenebilirsin. Kurallar çok basit. Topu potaya sokacaksın olay bu.

hocam taktik anlaminda hic anlamam

• quote:

quote:

quote:

hocam bisiklet sürmek gibi, iki üç kere deniyorsun düşe kalka sonra öğreniyorsun ve bir daha unutmuyorsun.
    yok öyle taktik felan, NBA finali oynamıyoruz :) bu yüzden easy / medium / hard zorluk seviyeleri var. kolaydan başla, vitesi arttırırsın giderek.
    basketbol temel kurallarını biliyorsan, olayı kaparsın.

bende hokey sporunun kurallarını bilmezdim ama bu NHL alıp oynamama engel olmadı, aldım oynadım baktım beceremedim sinirlendim sattım sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

quote:

quote:

hocam bisiklet sürmek gibi, iki üç kere deniyorsun düşe kalka sonra öğreniyorsun ve bir daha unutmuyorsun.
    yok öyle taktik felan, NBA finali oynamıyoruz :) bu yüzden easy / medium / hard zorluk seviyeleri var. kolaydan başla, vitesi arttırırsın giderek.
    basketbol temel kurallarını biliyorsan, olayı kaparsın.

bende hokey sporunun kurallarını bilmezdim ama bu NHL alıp oynamama engel olmadı, aldım oynadım baktım beceremedim sinirlendim sattım sonra

Mesela hucumu yapiyorum ama savunmaya geldimi birbirine giriyo oyuncular Onu cozsem guzel olcak

• Güzele benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Güzele benziyor
    Süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Süper olacak

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar oyununumuzun kapağı belli oldu ve müziklerini
    de Pharrell Williams hazırlıyor. müzik tahmini olan varmı

Kaynak: nba 2k15 facebook hesabı

https://www.facebook.com/NBA2K/photos/a.323879500304.327771.221292025304/10154395664485305/?type=1&theater
     NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1373

evet arkadaşlar oyununumuzun kapağı belli oldu ve müziklerini
    de Pharrell Williams hazırlıyor. müzik tahmini olan varmı

Kaynak: nba 2k15 facebook hesabı

https://www.facebook.com/NBA2K/photos/a.323879500304.327771.221292025304/10154395664485305/?type=1&theater

Alıntıları Göster
    müzikleri Pharrell Williams seçecekmiş bu sene.
    geçen sene Lebron seçmişti.

quote:

NBA 2K14'ün müziklerini seçmiş olan LeBron James'in, bu sene çıkacak olan NBA 2K15'in müziklerini seçmeyeceği açıklandı. LeBron James yerine bu sene bizlere müzikleri Pharrell Williams seçecek. Özellikle Happy adlı şarkısı ile son zamanların en başarılı şarkıcılarından olmuş olan Williams'ın seçtiği şarkılar NBA 2K15'te yer alacak.

2K Sports'a göre, NBA 2K tarihindeki en iyi şarkıları NBA 2K15'te göreceğiz. Visual Concepts tarafından geliştirilmiş olan NBA 2K15, 7 Ekim'de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC'ye çıkacak.

merlinin kazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Temmuz 2014; 18:30:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinvanPersie

müzikleri Pharrell Williams seçecekmiş bu sene.
    geçen sene Lebron seçmişti.

quote:

NBA 2K14'ün müziklerini seçmiş olan LeBron James'in, bu sene çıkacak olan NBA 2K15'in müziklerini seçmeyeceği açıklandı. LeBron James yerine bu sene bizlere müzikleri Pharrell Williams seçecek. Özellikle Happy adlı şarkısı ile son zamanların en başarılı şarkıcılarından olmuş olan Williams'ın seçtiği şarkılar NBA 2K15'te yer alacak.

2K Sports'a göre, NBA 2K tarihindeki en iyi şarkıları NBA 2K15'te göreceğiz. Visual Concepts tarafından geliştirilmiş olan NBA 2K15, 7 Ekim'de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PC'ye çıkacak.

merlinin kazanı

Alıntıları Göster
    Yalnız oyun hakkında en ufak bir şey yok hala. Oyun pek yenilik sunacak gibi gelmiyor bana, 2K14'ün makyajlı hali olacak gibi. PS4'ü 2K14 için almıştım fakat 2K15 için heyecan bile duymuyorum henüz.

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    2k9 ile 10 arasında fark vardı ondan sonra çağ atlayamadı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Yalnız oyun hakkında en ufak bir şey yok hala. Oyun pek yenilik sunacak gibi gelmiyor bana, 2K14'ün makyajlı hali olacak gibi. PS4'ü 2K14 için almıştım fakat 2K15 için heyecan bile duymuyorum henüz.

Nba 2k6 dan beri oyunu her yıl aldım. Mutlaka bir şeyleri güzelleştiriyorlar. Nba 2k14 yeni nesile çıkan ilk oyun oldu. Bence mutlaka üzerine ekleyeceklerdir.

Bu arada oyunun oynanabilir hali Gamescom fuarında olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Nba 2k6 dan beri oyunu her yıl aldım. Mutlaka bir şeyleri güzelleştiriyorlar. Nba 2k14 yeni nesile çıkan ilk oyun oldu. Bence mutlaka üzerine ekleyeceklerdir.

Bu arada oyunun oynanabilir hali Gamescom fuarında olacakmış.

Alıntıları Göster
    Her sene bence çok büyük olmasada bir kademe yükseliş oluyor NBA 2K serilerinde.

Gamescom da oyunu detaylı bir şekilde görebileceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

2k9 ile 10 arasında fark vardı ondan sonra çağ atlayamadı oyun

2K14'de bayagi atladi bence.
  • 2K15 de ser veriyor sır vermiyor ağustos oldu!!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.