Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tüm online modelar ile ilgili bilgisi olan var mı? MyPark açıklanıyor ama Mypark dışında da online modelar vardır herhalde bilgi verebilecek var mı? Bu sene Fifa yerine NBA2k oynamayı düşünüyorum tabi fut gibi sürükleyici ise...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Arkadaşlar tüm online modelar ile ilgili bilgisi olan var mı? MyPark açıklanıyor ama Mypark dışında da online modelar vardır herhalde bilgi verebilecek var mı? Bu sene Fifa yerine NBA2k oynamayı düşünüyorum tabi fut gibi sürükleyici ise...

Neler yokki!

Adamlar oyun modunda coşmuş durumdalar,
    Bildiğin üzere MyPark,
    MyCareer'de kendi oyuncunun tarihini değiştirebileceğin draft edilmeden başlayıp yıldız olmaya çalışacağın mod var,
    MyGM'de takımının tüm gereklilikleriyle ilgilenerek takım sahipliği yaparak oyunu oynayabileceğin bir mod var,
    MyLeague'te yalnızca takımın temelleri basketbol alakalı işelriyle ilgilenip oynayabileceğin bir mod var,
    MyTeam aynı Fifa Ultimate Team modu var ki muhteşem gözüküyor bu sene,
    Online maçlar tabi ki var,
    Ve gerçek takım koçlarına karşı oynamak istersen Online Ligler var. (Biz oluyoruz. Bu sene bir çok çeşitli turnuvalarımız olacak sadece bizim ligimiz değil;) )

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Arkadaşlar tüm online modelar ile ilgili bilgisi olan var mı? MyPark açıklanıyor ama Mypark dışında da online modelar vardır herhalde bilgi verebilecek var mı? Bu sene Fifa yerine NBA2k oynamayı düşünüyorum tabi fut gibi sürükleyici ise...

Neler yokki!

Bildiğin üzere MyPark,
    MyCareer'de kendi oyuncunun tarihini değiştirebileceğin draft edilmeden başlayıp yıldız olmaya çalışacağın mod var,
    MyGM'de takımının tüm gereklilikleriyle ilgilenerek takım sahipliği yaparak oyunu oynayabileceğin bir mod var,
    MyLeague'te yalnızca takımın temelleri basketbol alakalı işelriyle ilgilenip oynayabileceğin bir mod var,
    Ve gerçek takım koçlarına karşı oynamak istersen Online Ligler var. (Biz oluyoruz. Bu sene bir çok çeşitli turnuvalarımız olacak sadece bizim ligimiz değil;) )

Öncelikle teşekkürler cevap için

Tüm bu saydıkların online mode mu yoksa offline ve online modeları birlikte mi saydın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Neler yokki!

Bildiğin üzere MyPark,

Öncelikle teşekkürler cevap için

Tüm bu saydıkların online mode mu yoksa offline ve online modeları birlikte mi saydın?

Rica ederim.

MyTeam,
    MyPark,
    Online Rank Maç
    Online Ligler

online modlar için.

• Şu face scan olayı harika ama sadece bunun için PS4 camera'ya o kadar para bayılınırmı bilemiyorum.
  • Face Scan için offline modelarda aynı suratı veriyor ama onlinelar için "similiar face" demiş. Sanırım surat haritanızı aktaracak ama yüzünüzü resim olarak aktarmayacak. Neyse buna da şükür Fifa'dan sonra :)

• Arkadaslar ben bu oyunu 2008 den beri oynuyorum forumdan falan hic anlamadigim icin kimseyle bilgi paylasimi yapamiyordum sadece okuyordum.buraya yazma geregi duydum.oncelikle arkadaslar eurolig takintinizi anlamis degilim oyun nba ve nba gibi harika bi platform varken maccabiyi alip emporio armani milanoyla sanki 100defa mac yapicaksiniz ne bu israr anlamis degilim sonucta adamlar bunu yapmayadabilirlerdi tabi herkesin kendi zevki o yuzden fazla bana soz dusmez ama kadrolar guncel olacak ve final four olacak.ayrica benim bazi konularda takintilarim var gecen 2k14 next gende corap uzunlugu ve forma numarasi degismiyordu bunu bitek kafasina takan ben miyim? Takas oluyorum adam bana geliyor 19 numara veriyor sinirim bozuluyor.videoada izledigim adam 42 numara sanirim bu oyunda da numara degismiyor zira 42 numarayi neden alsin oyuncu.kevin love saniz ayri tabi.her neyse diger bi sorunum bu oyunda caylaklar macinin olmayisi.2k14 de bazi takimlara draft olabiliyorduk sadece ve bu cok sikiciydi bobcats suns falan celticse lakersa bullsa gidilmiyordu bu oyunda gidebilecegiz ama caylaklar maciyla bastan baslasak daha guzel olurdu sezon ortasinda neden basliyoruz biz mal miyiz cok sacma sonucta yarattigimiz adam genc bi yetenek drafta girmek hakki.bazi seyler gercekten cok sacma pc versiyonunda bile olan numara degistirme bu oyunda yok ve benim icin bu onemli bisey sonucta 54 numara basketci mi olur arkadas sacma yani.oyunu yillardir oynayan neredeyse cogu seyini bilen biri olarak bana da fikriniz varsa bu konularda yardimci olmanizi isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pre order yaptim aldim oyunu acaba pre loader acilackmi

• quote:

Orijinalden alıntı: MVP24

Şu face scan olayı harika ama sadece bunun için PS4 camera'ya o kadar para bayılınırmı bilemiyorum.

5 ekimde açılacakmış hocam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskego

Arkadaslar ben bu oyunu 2008 den beri oynuyorum forumdan falan hic anlamadigim icin kimseyle bilgi paylasimi yapamiyordum sadece okuyordum.buraya yazma geregi duydum.oncelikle arkadaslar eurolig takintinizi anlamis degilim oyun nba ve nba gibi harika bi platform varken maccabiyi alip emporio armani milanoyla sanki 100defa mac yapicaksiniz ne bu israr anlamis degilim sonucta adamlar bunu yapmayadabilirlerdi tabi herkesin kendi zevki o yuzden fazla bana soz dusmez ama kadrolar guncel olacak ve final four olacak.ayrica benim bazi konularda takintilarim var gecen 2k14 next gende corap uzunlugu ve forma numarasi degismiyordu bunu bitek kafasina takan ben miyim? Takas oluyorum adam bana geliyor 19 numara veriyor sinirim bozuluyor.videoada izledigim adam 42 numara sanirim bu oyunda da numara degismiyor zira 42 numarayi neden alsin oyuncu.kevin love saniz ayri tabi.her neyse diger bi sorunum bu oyunda caylaklar macinin olmayisi.2k14 de bazi takimlara draft olabiliyorduk sadece ve bu cok sikiciydi bobcats suns falan celticse lakersa bullsa gidilmiyordu bu oyunda gidebilecegiz ama caylaklar maciyla bastan baslasak daha guzel olurdu sezon ortasinda neden basliyoruz biz mal miyiz cok sacma sonucta yarattigimiz adam genc bi yetenek drafta girmek hakki.bazi seyler gercekten cok sacma pc versiyonunda bile olan numara degistirme bu oyunda yok ve benim icin bu onemli bisey sonucta 54 numara basketci mi olur arkadas sacma yani.oyunu yillardir oynayan neredeyse cogu seyini bilen biri olarak bana da fikriniz varsa bu konularda yardimci olmanizi isterim

Haklısınız bence de oralar eksik kalmış numarayı olayına hakim değilim tam bilgim yok ama gereksiz euroleague takıntısını ben de anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: kskego

Arkadaslar ben bu oyunu 2008 den beri oynuyorum forumdan falan hic anlamadigim icin kimseyle bilgi paylasimi yapamiyordum sadece okuyordum.buraya yazma geregi duydum.oncelikle arkadaslar eurolig takintinizi anlamis degilim oyun nba ve nba gibi harika bi platform varken maccabiyi alip emporio armani milanoyla sanki 100defa mac yapicaksiniz ne bu israr anlamis degilim sonucta adamlar bunu yapmayadabilirlerdi tabi herkesin kendi zevki o yuzden fazla bana soz dusmez ama kadrolar guncel olacak ve final four olacak.ayrica benim bazi konularda takintilarim var gecen 2k14 next gende corap uzunlugu ve forma numarasi degismiyordu bunu bitek kafasina takan ben miyim? Takas oluyorum adam bana geliyor 19 numara veriyor sinirim bozuluyor.videoada izledigim adam 42 numara sanirim bu oyunda da numara degismiyor zira 42 numarayi neden alsin oyuncu.kevin love saniz ayri tabi.her neyse diger bi sorunum bu oyunda caylaklar macinin olmayisi.2k14 de bazi takimlara draft olabiliyorduk sadece ve bu cok sikiciydi bobcats suns falan celticse lakersa bullsa gidilmiyordu bu oyunda gidebilecegiz ama caylaklar maciyla bastan baslasak daha guzel olurdu sezon ortasinda neden basliyoruz biz mal miyiz cok sacma sonucta yarattigimiz adam genc bi yetenek drafta girmek hakki.bazi seyler gercekten cok sacma pc versiyonunda bile olan numara degistirme bu oyunda yok ve benim icin bu onemli bisey sonucta 54 numara basketci mi olur arkadas sacma yani.oyunu yillardir oynayan neredeyse cogu seyini bilen biri olarak bana da fikriniz varsa bu konularda yardimci olmanizi isterim

Biz sürekli eurolig seyrettiğimiz için takıntımız var kardeşim nbade uçan adamlarla oynamak istemiyoruz

• İyi de bu oyunun adi nba sonucta sizin istediginiz gibi bisey olmasi icin avrupa liglerinin ve sampiyonlar ligi gibi ona bagli olarak euroligin olmasi gerekiyor bu tarz bir oyunun da adinin nba olmasi yanlis olur baska bir format olur.adamlarin tarzi quick match yaratmak degil zaten quick mac bi yerden sonra gitmiyor ozellikle su an ps4 un cafelerde olmadigini dusunursek adam neden ugrassin daha oynanabilirligi uzun olan mycareer i gelistiriyo

• Yarin falan gelmesi lazim spotlardan ses te yok isin garibi

• ahmetb34gfb kullanıcısına yanıt
    bayram ertesi gelcekmis

• İlk kez spottan önce oynayabileceğiz

• ps4 ile pc arasındaki modlarda farklılık olacak mı bir bilginiz varmı bu konuda ? mypark ,squad felan kurma olayları pc dede olacak mı acaba ?
  • 5 ekimde download'a açılacak diyen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Gece 12'den sonra download edebilirmiyiz? Hemen açarlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

5 ekimde download'a açılacak diyen arkadaşlara bir sorum olacaktı. Gece 12'den sonra download edebilirmiyiz? Hemen açarlar mı?

Büyük ihtimalle sabah 7 yada 8'i bulacaktır download başlangıcı çünkü Amerika saatine göre gece yarısı o zaman geçmiş olacak ve ayın 5'i olacak.
  • Gerizekalı 2k firması yüzünden oyunu oynayamıyorum..Hız tuşu dedinmi akla r1 gelir r2 de nerdne çıktı hadi r2 yaptın bari özelleştirilebilir yap sanane benm kontrol ayarlarımdan yıl olmuş 2015 halen defaul kontrol zorunlu tutuluyor aptal 2k
  • tr psn den alanlar pazartesi gecesi oynamaya başlayabilecek mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.