Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten mypark 2k14'te de vardı, tek farkı artık bi takım için kapışıcaz o olmuş benim anladığım. 2k14'te mypark'ta lag sorunları vardı umarım giderilmiştir...
  • Eğer dikkatinizden kaçtıysa belirtiyim, Jordan kapalı spor salonlarında NBA kuralları geçerli maçlar yapılıyor olacak. (SIM)
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    yok onu gördüm de arkadaş sokak basketbolu diyince sadece sokağı içine katıp cevap verdim, yani orda olmayan tek şey bu takım seçme olayı bu sene eklenen
  • NBA 2K15'in oyuncu antrenmanındaki çok ince güzel değişiklik.

Yenilenen Antrenman Modu
  • oyunun en büyük eksikliği sadece 3 lükle maç kazanan rakipler bizde 3 lük atamıyoruz bi yolu varmı 3 lük atmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

oyunun en büyük eksikliği sadece 3 lükle maç kazanan rakipler bizde 3 lük atamıyoruz bi yolu varmı 3 lük atmanın

Şut için öncelikle release yani şutu topu elden çıkarma anı önemli. Her oyuncunun kendine has bir release i var. Bunu zamanında ayarlarsaniz şutlarınız daha isabetli olacaktır. Ayrıca şut için uygun oyuncuyu uygun pozisyonu ve zamanı seçmeniz şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basket oyununa yeni başlıcam bu oyunu tercih ettiğim öncellikle 2k14 den tecrubeli olan arkadaşlara soruyorum.
    Oyuna alışma süreci uzun sürer mi?
    Oyunda hareketler,smaçlar vs. kombinasyonları kolay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Basket oyununa yeni başlıcam bu oyunu tercih ettiğim öncellikle 2k14 den tecrubeli olan arkadaşlara soruyorum.
    Oyuna alışma süreci uzun sürer mi?
    Oyunda hareketler,smaçlar vs. kombinasyonları kolay mı?

Bunun için oyun içinde training camp modu var oradan kolaylıkla öğrenebilirsin.

• Spotlardan haber varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

Spotlardan haber varmi?

Önsipariş var hala stoklarda yok 7sinden önce zor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: uku_03

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

oyunun en büyük eksikliği sadece 3 lükle maç kazanan rakipler bizde 3 lük atamıyoruz bi yolu varmı 3 lük atmanın

Şut için öncelikle release yani şutu topu elden çıkarma anı önemli. Her oyuncunun kendine has bir release i var. Bunu zamanında ayarlarsaniz şutlarınız daha isabetli olacaktır. Ayrıca şut için uygun oyuncuyu uygun pozisyonu ve zamanı seçmeniz şart.

teşekkürler sokak modunda online olacakmı acaba
  • Olacak diye biliyorum
  • Para biriktirmem lazım abi. Oyun çok sağlam geliyor ve lanet olsun ki fiyatlar çok yüksek.
  • Bu oyun kaçmaz

• Diğer arkadaşların da dediğin gibi spotçulara bayramdan sonra gelecek büyük ihtimalle.Oyunda en çok merak ettiğim animasyonların oyuna ne kadar etki edeceği animasyonlar yüzünden hücumda çok özgür davranamıyorsun.Savunma bir adım geriye attığında direk şutu kaldırmak penetre gösterip şut kaldırmak gibi olayları yapmak pek mümkün olmuyo o yüzden Durant Harden Curry stilindeki oyuncuların yeteneklerini sahaya tam yansıtamadığımı kontrol edemediğimi hissediyorum bunun biraz değişmesi beni en çok sevindiren olay olur bu sene.Oyuna gelecek yeni modlar falan nextgen için harika görünüyor inşallah altyapıda buna uygun olur.Valla sabırsızlıkla 7sini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 2 Ekim 2014; 23:39:46 >
  • Kamera almayı düşünen var mı face scan için ?
  • Oyun boyutu 46 gb bu da demek oluyorki mecbur kutulu alcam 50gb akk

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Oyun boyutu 46 gb bu da demek oluyorki mecbur kutulu alcam 50gb akk

46 mımış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn de öyle yazıyor ayrıca steamden baktım 50 gb or higher yazıyor
  • Aragonit. kullanıcısına yanıt
    Gidip cdsini almak daha mantıklı gibi gerçekten inmek bilmez 46 gb nedir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.