Şimdi Ara

NBA 2K15 [PLAYSTATION 4 ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
32
Favori
104.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu sene sessiz diyaloglarla pek karşılaşmayacağız anlaşılan, ayrıca MyCareer'in sinematiklerinden de bazı kesitler var videoda.

yuh ya bu oyun yılın spor oyunu şimdiden.fifa pes mes hikaye

• demo çıkmayacak ne demek, zaten biz nba'de tekeliz, kralız, bir numarayız demo felan gerek yok, zaten alıp oynayacaksınız, yormayın bizi demek.
    ha bu 2K sports'da eğreti duruyor mu? hayır? adamlar her sene üzerine koyup geliyorlar.
  • live oyun cikaracak olmasa demo koymamalarini anlarim da suan tekel konumunda degiller cikarmalari gerekirdi
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Açık ara en iyi spor oyunu.PES ve FIFA boş beleş oyunlar.İyi gelme sebepleri adam gibi futbol oyunu olmamaları.Fifa15in NBA livedan farkı yok ciddiyim.İyi gelmesi kendisinden daha kötü bir futbol oyunu olması.Bu oyunun basketbolu yansıttığı gibi bir oyunda futbolu yansıtsa inan EA Nba Live gibi belki oyunu çıkarmaz bile.
  • 2K15 her yönüyle daha oturmuş daha sağlam bir oyun olacak. Demo çıkarmamaları şaşırtıcı ama
  • Shut up and take my money

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA2K15 ile ilgili güzel yeni bir eklenti daha attığınız basket sonrası sahanıza dönerken oyuncunuza bağlı bazı sevinmeleri seçerek yapabileceksiniz.

Hepinizi TSBT'nin bu seneki yeni sezonları ve diğer tüm turnuvalarına bekliyorum. Basketbol bizim işimiz.

www.tsbt.esy.es
  • Oyun gold olmuş.(yapımı tamamlanmış) instagramda foto paylaşımları yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 27 Eylül 2014; 12:46:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uku_03

2K15 her yönüyle daha oturmuş daha sağlam bir oyun olacak. Demo çıkarmamaları şaşırtıcı ama

Düşün artık nasıl bir oyun yaptılarsa demo çıkartmaya kıyamadılar. Bizi felaket bir oyun bekliyor coşacağız gibime geliyor bu sene.
  • Heyecanla bekliyorum kariyer modunuda deniycem bu sefer nasip olursa dehşet olucak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Heyecanla bekliyorum kariyer modunuda deniycem bu sefer nasip olursa dehşet olucak gibi

İnşallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Heyecanla bekliyorum kariyer modunuda deniycem bu sefer nasip olursa dehşet olucak gibi

İnşallah hocam.

İnşallah, maşallah hocam.

Şaka bir yana basketbol fanı değilimdir ama benim bile hoşuma gitti oyun. NBA LIVE kendine gelir gibiydi ama 2K öldürücü darbeyi vuracak anlaşılan.
  • Tek isteğim online altyapı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

İnşallah hocam.

İnşallah, maşallah hocam.

Şaka bir yana basketbol fanı değilimdir ama benim bile hoşuma gitti oyun. NBA LIVE kendine gelir gibiydi ama 2K öldürücü darbeyi vuracak anlaşılan.

Kesinlikle. 2K sanırım bu sene PC'yi de düşünüyor. Ama şu Next-Gen olayı efsane. PC oyunlarında vardı değil mi hocam Next-Gen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Tek isteğim online altyapı

+1.Çok sevdiğim bir oyun olduğu halde sırf online daki lag lar yüzünden oyunu satmak zorunda kalmıştım.Kaç oyundur bu sorunu halledemediler inşallah bu oyun ile lag problemi tarih olur

• O zaman şöyle diyelim onlıne yapısıda sorunsuz olursa burdan toplanıp sağlam maçlar turnuvalar yaparız inşAllah beyler.
  • quote:

O zaman şöyle diyelim onlıne yapısıda sorunsuz olursa burdan toplanıp sağlam maçlar turnuvalar yaparız inşAllah beyler.

Yapalım tabi geçen turnuva çok eğlenceli geçmişti ama lag tan bazen oyun oynanamıyordu bile

• casuel oyuncuları değil ama hardcore oyuncuları ilgilendiricek bi video:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lCuEO_yEmzU

• Bu sene EL takımları güncel olacak mı?

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Oyunu ona göre satın alcam bende online alt yapı düzelmişse alırım ancak.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.