Şimdi Ara

NBA 2K12 CABINET FILE HATASI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nba 2k12 yi indirdim,yüklerken ''the cabinet file nba2k12_5.cab required for this installation is corrupt and cannot be used.'' diye bir yazı cıkıyor,aynı sorunu 2K11 i yüklerken de vermişti.İşletim sistemim windows 7 onunla alakalı olabilir mi ? Aynı setup dosyalarıyla arkadaşımda yüklenmişti.

Bir arkadaşın tavsiyesiyle ekran kartının güncellemesini yaptım.Herşey doğru (32 bit,işletim sistemi,model falan)

Ekran kartı driverini yükleyince ekran 1440 990 olmuyor ne garip iştir bu ya ? Daha da bozuluyor,anlamadım şunun sebebini ilk yüklemeye çalıştığımda cabinet file 5 diyordu,şimdi cabinet file 6 diyor yeter artık NBA oynamak istiyorum ya !

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.